mandag 6. november 2017

Leandervugge stativ

Leandervugge stativ

Stativ til Leander vugge. Bruk opphenget og kroken som følger med vuggen for å feste den til stativet. Nydelig hvit sengehimmel til Leander-vuggen.


Leandervugge stativ

Sengehimmelen gjør det ekstra lunt for den lille, den er enkel å montere og kan tas av og vaskes på grader. Materiale: Polyester og Øko-Tex-behandlet bomull. Vuggen henges opp i taket eller stativ (kjøpes separat) og gir bevegelse i alle retninger, et lite dytt på vuggen gir myke bevegelser som stimulerer både sansene, balansen og de motoriske ferdighetene. Barnet kjenner igjen følelsen fra tiden i magen. En vugge er et både fint og praktisk valg når det gjelder seng til babyen.


Vi på Jollyroom har et kjempefint utvalg av søte og funskjonelle vugger som gjør seg ypperlig på det moderne barnerommet, samtlige av dem fra gode merker! Vi er veldig fornøyde med vår leandervugge. Et pluss er at vuggen kan brukes både på stativ eller hengende i tak. Med god tykk madrass sover barnet vårt veldig godt i vuggen. Hvit leandervugge med stativ og madrass til barn.


Lett og vaske og flytte fra rom til rom vis ønskelig. Den er pent brukt og utrolig kjekk. Skal ha leandervugge denne gangen. Kom over komplett vugge med stativ og himmel til 8kr før jeg ble gravi så eg kjøptecden.


Så er dette stativ helt essentielt for dig. Funktionelt stativ Trefodsstativet består af aluminiums stænger, der hver er udstyret med plastikdutter, så de ikke ridser dit gulv. Du er enig i at søvn er veldig viktig, ikke sant?


Leandervugge stativ

Små superhelter trenger mye søvn. Det å sove gir kroppen ny energi og gir den lille agenten mot til å begi seg ut på nye eventyr. Gtått stativ til Leander-vugge. Vuggen festes enkelt i toppen og gir en god vuggeeffekt for babyen. Testet og godkjent for barn opp mot kg.


Finn laveste nettpris her. Den billigste annonsen ligger ute til Kr. Sjekk ut alle annonser fra hundrevis av markedsplasser på Rubrikk. Innholdet er beskyttet etter åndsverkloven.


Regelmessig, systematisk eller kontinuerlig innhenting, lagring, indeksering, distribusjon og all annen form for bruk av data fra FINN. Det tar litt tid å samle inn anmeldelser. Vi har akkurat lansert siden vår, hurra! Leander vugge stativ - Leander senger - Sove - Rudo Leander vugge stativ - Leander senger.


Justerbart stativ som passer til Leandervuggen. En overmadrass i lekker kvalitet passende til din Leandervugge. Med overmadrassen beskytter du babyens madrass, og så kan den enkelt vaskes i maskin ved. Har nettopp kjøpt den vuggen med stativ , fordi vi bor i et så gammelt hus at det hadde nok ikke vært trygt å hengt noe i. Ja, det er slik jeg tenker også. Med et stativ istedenfor krok i taket, så blir den jo litt flyttbar også!


Det finnes en annen type vugge også, som er mer en hengekøye. Men den er det ikke bunn i, så den blir litt annerledes. Men har sett den til rimeligere pris enn Leandervuggen. Selger den nydelige leandervuggen siden datteren vår er blitt så stor at hun foretrekker å sover på vognen på dagtid :) Madrass og sengehimmel medfølger. Helt nyt og kun pakket op, og sat op.


Jeg har fået special syet himmel i lysegrå, så det passer sammen. Uro med måne følger med.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg