torsdag 16. november 2017

Føde uke 37

Epidural kan være et veldig godt hjelpemiddel for mange, så ikke bry deg om at noen mener det gir status å føde uten smertelindring. Det skjedde ikke noe i går. Kroppen tviholder på babyen. Den alle trodde skulle komme prematurt. Nå må fødselen tvinges i gang – igjen.


Føde uke 37

Men verdens flotteste premie venter. Denne uken er starten på permisjonstiden din. Det gir deg større muligheter for å hvile og lade opp de siste ukene før fødsel.


Nå kan det kanskje være på tide å begynne å pakke en bag med ting du vil trenge når du reiser inn på sykehuset for å føde , eller finne frem ting du trenger til fødselen om du skal føde hjemme. Farlig er det vel ikke, men mange babyer hadde hatt godt av en uke eller to til. Men noen er også helt ferdige da. Jeg fødte i uke , og det var mye styr med ammingen fordi hun bare sov.


Magefølelsen er ikke til og kimse av. Jeg følte hele tiden at jeg skulle føde før termin, og i uke kom datteren vår raskt og effektivt en fredag formiddag! Masse lykke til i tiden som kommer Gine #128578; Du har så mye fint i vente! Det burde ikke bli noe problem for barnet ditt å bli født i uke 37.


Barnet vil ta til seg mat selv og trenger ikke noen annen hjelp enn den han får hos mor! Uke begynner mandag 7. Fødselsangst er en opplevelse av sterk uro eller frykt for å føde. Ved vannavgang før uker kan det være tegn på at fødselen er i gang.


Dersom du ikke går i fødsel vil du bli behandlet med antibiotika for å forebygge infeksjon hos barnet eller i livmoren. Antibiotikabehandling kan også utsette fødselen. Hvilken uke er det? Du kan slutte å lete!


Vi har reservedeler til bilen din. Dersom fødselen skjer før uke er over, er det en for tidlig fødsel, såkalt prematur fødsel. Mange blir stresset dersom de går én dag over termin, men det er faktisk kun fire prosent som føder på termin. Denne prosessen blir vurdert som normal.


Se det aktuelle ukenummeret og oversett mellom ukenumre og datoer på Ukenr. Hva var meningen med leger på uker ? Dette er hva artikkelen vil fortelle deg om. Også, du vil lære hvordan du skal fødes ved uker med graviditet, og om du kan gjøre det i det hele tatt. Jeg pleier jo ikke å føde før tida, men en ufattelig god følelse å ha kommet til uker , og være innenfor termin. N er uke ferdig og i morgen er jeg bare uker fra termin.


Prematur fdsel Prematur eller for tidlig fdsel er fdsel som skjer fr fullgtte uker ( uker og dager). Men da merker du sikkert at trykket mot blæren blir større, og toalettbesøkene blir hyppigere. Dersom barnet ditt ennå ikke ligger med hodet ned i bekkenet, men istedenfor ligger i seteleie, eller enda mer uvanlig - i tverrleie, er det aktuelt at du blir vurdert på sykehuset slik at det kan planlegges hvordan du kan føde. Med vår som ble født i uke , var 3. Og itillegg har da barnet vårt hatt en noe forsinket utvikling.


I denne uken har barnet vokst så mye at det nesten fyller ut hele huden, som tidligere var så rynkete. Nå er den glatt og fin, siden fettet under huden er ferdigutviklet. Barnet kan få hikke innimellom – det skyldes at det øver seg på å puste, som en forberedelse på livet utenfor livmoren. På dette tidspunktet kan barnet gjøre.


Det er lett å la seg forbløffe over svangerskap og fødsel. Akkurat nå Rabatter fra til.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg