onsdag 15. november 2017

Enkel sjokoladeglasur

Enkel sjokoladeglasur

Alle liker en saftig, god og hjemmelaget sjokoladekake med glasur. Denne enkle oppskriften gir deg en brownie-lignende kake. Barnas beste sjokoladekake med deilig sjokoladeglasur på toppen er verdens enkleste å lage og verdens beste å spise.


Perfekt til barnebursdag i travel hverdag. I travle dager kan det være lett å ty til poseprodukter, men med en god oppskrift på en enkel sjokoladelangpanne er det vel så enkelt å lage en kake fra bunnen av. Denne oppskriften gir en kjempesaftig sjokoladekake beregnet til stor langpanne, som er enkel å lage og lett å lykkes med. Kaken rekker til mange og elskes av både store og små. Oppskrift på en fantastisk god sjokoladeglasur.


Innlegg om enkel sjokoladeglasur skrevet av Enkelt og greit. Eldstemann har vært på en tredagers overnattingstur med barnehagen, og tok det som en selvfølge at det skulle være fest når han kom hjem. Smør over kaka, og vips, sjokoladekake med glasur.


Bak en enkel sjokoladekake i langpanne. Den er saftig og go og populært innslag på kakebordet. Super til barnebursdag, skoleavslutninger og dugnad. Alt er testet ut, bakt og smakt av meg.


Alle oppskriftene er garantert gode og enkle å få til. Jeg håper du lar deg friste! Jeg deler jevnlig ut flotte giveaways, så det lønner seg å følge med! Det søte liv har 300.


Enkel sjokoladeglasur

Kos deg med bakingen og smakingen! Har lyst til å dele min oppskrift på verdens beste sjokoladekrem med dere. Vet det florerer av forskjellige oppskrifter og mange av dem er n. Toro ferdigmix sjokoladeglasur. Velg oppskrift bak på pakka,. Dette blir fort familiefavoritten!


Trenger du en langpannekake til dugnaden, skoleavslutningen, barneselskapet, eller har du bare lyst på noe godt til kaffen? Her har vi i samlet gode og saftige varianter av klassiske langpannekaker. Her presenterer vi flere oppskrifter på sjokoladeglasurer. Ved å lage den som en langpannekake rekker den til mange mennesker og passer perfekt til anledninger som barnebursdager, dugnader og foreldremøter. Wenches sjokoladekake i langpanne er laget med en deilig sjokoladeglasur av smørkrem, som her pyntes med kokos, men man kan også bruke Seigmenn eller Non Stop for et litt yngre publikum.


Enkel sjokoladeglasur

Den ultimate sjokoladekaken i langpanne. Ingen grunn til å ty til posekaker når denne kan lages så lett. Ingen smelting, kun en bolle, ingen maskiner nødvendig, og en like enkel og god glasur.


Denne kaken er den første oppskriften som publiseres i forbindelse med et nytt samarbeid med Melange. For har man tatt på seg å levere kake til svømmestevne, så må man bare til pers. Heldigvis er denne oppskriften både enkel og rask, så kake ble det.


Enkel sjokoladeglasur

Og både røren og glasuren er veldig god å smake på! Da er det man kjenner den gode gleden ved å bake selv… #128512; Ingredienser. VG tar ditt personvern på alvor. Derfor laster vi ikke tredjepartskode før det er nødvendig. Klikk igjen for å like denne videoen.


Bokmerk permalenken. Helgene er så travle at jeg sjelden rekker å sette meg ned for å gjøre noe som helst. Snill som hun er leverte hun denne på døra til oss da vi skulle ha barnedåp.


Jeg måtte bare be om oppskriften og få den inn i samlingen her. Også er den så enkel og rask å bake – fra jeg begynner til den er ute av ovnen tar det knapt en time! Saftig krydderkake med sjokoladeglasur.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg