onsdag 29. november 2017

Doppler gravid

Doppler gravid

Help mee aan een wereld zonder wegwerpplastic. In meerdere kleuren beschikbaar! Dopper strijdt voor plasticvrije oceanen. Insulated zijn nu Verkrijgbaar! Rask og trygg leveranse.


Doppler gravid

Lytt til ditt ufødte barn i magen! Kan registrere barnets hjerteslag fra uke i graviditeten. Doppler har ingen viktig funksjon - Det at hjertelyden kan lyttes til ved hjelp av en Angelsoun er i realiteten svært lite viktig. Og vi har faktisk ingen medisinske grunner til at vi bruker en doppler på svangerskapskontrollene, men vi gjør det fordi det er koselig for foreldre å høre hjertet slå, forteller Cathrine Trulsvik.


Hvorfor bruke doppler ? For mange foreldre er en baby doppler en ekstra form for trygghet en den ene gangen om måneden de har time hos jordmor. Mange foreldre føler at en konsultasjon i måneden er for lite, og ønsker derfor å ha en måte for å sikre seg at ting ikke har gått helt galt. Skal dere kjøpe det?


Doppler gravid

Btw: autokorrekten min hadde ikke lyst til å ha skrive doppler som overskrift. Doppler varmer opp fostervannet og skal ikke brukes lenge eller ofte. Nå er det ikke stråling fra ultralyd eller doppler , men lydbølger som brukes. Men jeg tror nok også at fosteret kan bli stresset av dette og prøver å ikke bruke doppler så mye. Jeg har brukt det gang til nå.


Har lagt merke til at mange i terminklubben jeg tilhører bruker doppler. Føler ikke jeg ble så mye klokere. Noen mener det er helt ufarlig å bruke doppler (med måte) og andre mener det er skadelig uansett.


Vi ser at mange gravide ønsker å bestemme selv dersom de opplever det som viktig og nødvendig å kunne høre fosterlyden med egen doppler av ulike årsaker. Så lenge et produkt er dokumentert lovlig og trygt, er dette et valg enkeltmennesket må få lov til å ta, sier Libæk til Side2. Er det liv der inne?


Og mange lurer - hvor tidlig går det egentlig an å høre hjertelyden hos jordmor eller lege? Jag ville jättegärna köpa en doppler men blev avrådd från BM. Hörseln utvecklas tidigt och är inte helt klar förrän efter vecka 20. Så min BM lyssnar inte med doppler innan eftersom forskning visar att barnet blir stört.


Sen huruvida det leder till skada vet man inte än. Jag har läst olika på nätet och alla säger olika. Den handler om Andreas Doppler og hans kamp mot det han kaller flinkheten. Ville bare si at jeg har vært til ultralyd i dag og absolutt alt var bra. Mange gravide kjøper ultralydapparat, en såkalt doppler , slik at de kan lytte til babyens hjerte.


I forum på nettet skriver gravide kvinner at de bruker apparatet for å være trygge på at det. Hei, Jeg lurer på faren ved bruk av doppler. Jeg er gravid med tvillinger og har vært veldig bekymret for at det ikke skal gå bra.


Doppler gravid

Jeg gikk til innkjøp av Angelsound og fant hjertelyden deres med engang f. Sv: Doppler Har ikke erfaring med den. Kjøpte en Angelsound på ebay (2kr inkl frakt og fikk den hjem på under en uke) i forrige svangerskap. Røyking i svangerskapet kan medføre infarkt i placenta og redusert fostervekst. Gravide med blodtypen Rhesus negativ vil få tilbud om en blodprøve for å se hvilken Rhesus fosteret har. Det gjøres for å unngå senere komplikasjoner hos barnet.


Ved påvisning av et RhD-positivt foster hos en RhD-negativ gravid , gis det tilbud om forebyggende behandling i svangerskapet og etter fødselen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg