tirsdag 21. november 2017

Nippon maur

På grunn av kulda kommer maurene seg ikke ut om vinteren, og maurene har lite tilgang på mat. Hvis du opplever maur inne på disse årstidene, kan det nærmest sees som et bevis for at de bor inne i konstruksjonen av bygget. Du kan lese mer om maur ved å se på vår store skadedyrguide. Følgelig har maurene lite tilgang på mat.


Clas gir års garanti. Vi er stolte over våre produkter og det er viktig for oss at du som kunde blir fornøyd. Derfor gir vi års garanti på de aller fleste av våre produkter, med unntak av forbruksvarer, og i visse fall opp til hele års garanti. Leveres i salgsvennlig displaypakning á stk.


Bruk biocider forsvarlig. Les alltid etikett og produktinformasjon før bruk. Maurmiddel tube ml nippon Hus og hage Hagen Skadedyr. Hygienisk, sikkert og enkelt.


Det som da tilsynelatende skjedde, var at alle maurene i området kom trippende for å forsyne seg - det gikk faktisk stier med maur til stedene hvor middelet var lagt ut. Etter ei snau uke var det ikke en eneste maur igjen, og det har ikke vært noen siden heller. Som oftest holder de til i stokker og stubber, men kan også lage tuer i husets treverk eller langs grunnmur. De spiser ikke selve treverket, men gnager hull, ganger og små rom som de oppholder seg i og som svekker konstruksjonen. Store faraomaursamfunn kan bestå av mange små kolonier, som noen ganger bare består noen få maur.


Hvis man ikke er helt sikre på at alle koloniene er bekjempet, vil problemet komme tilbake. Finn markedets beste skadedyrsprodukter nå! Sort sortemang av middler og produkter, både for å bli kvitt og videre beskyttelse. Inneholder tube med maurmiddel og bokser med lokk. Effektiv bekjempelse av skadedyr.


Boksene etterfylles ved behov. Utrydder maur uten søl eller spor. Strykes ut på en ru flate, nytt påstryk gjøres ved behov. Meget enkel i bruk.


Det er et lukket system som er anbefalt av Nasjonal Folkehelseinstitutt. Maurlokkeboks er et effektivt middel til bruk mot maur. Vi er pliktig å informere deg om dette, og hvis dette er greit kan du fortsette å bruke nettsiden som normalt.


Langtidsvirkende maurmiddel i granulatform som er spesielt effektivt til maur som bor under bakken. Middelet strøs ut der maurene går, slik at de tar med seg middelet til maurkolonien der det fortæres av dronningen og resten av kolonien, som fører til at hele kolonien blir utryddet. Spesielt effektiv mot sukkermaur. Flytende maurmiddel.


Nippon maurmiddel på tube. På lager (kan bli restordre) Kjøp. Slik stiller du forberedt når snøen og holka kommer. Mamma lagde honningkake en gang vi hadde maur.


Er det små, svarte sukkermaur, kan du brukke nippon. På sene sommerkvelder er det få ting som kan irritere så mye som insekter gjør. Sleit med maur de første årene vi bodde her, prøvde alt mulig av midler.


Så tegnet jeg avtale hos rentokil, koster 5lapper i året, men da kommer de intill ganger. Har hatt de her ganger siden juni i fjor.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg