mandag 27. november 2017

Bakovervendt bilstol

Bakovervendt bilstol

Vi gir deg gode råd til hvilken bilstol du bør velge! Se vårt store utvalg her. Barnas Hus selger bilstoler for barn fra nyfødt og opptil ca 10-årsalder. Kjøp bilstol hos Babyshop.


Vi har alt fra baby og opp til eldre barn. Beemoo Beltestol ISOFIX, Grey. Fri frakt (1) Axkid Wolmax Bilstol , Svart. Cybex Sirona Mi-Size Bilstol , Denim Blue. Det er påbudt å sikre de minste bakovervendt når de sitter i bilstol.


Hvor lenge er avhengig av setet du har. Vi anbefaler bakovervendt så lenge som mulig, minst til år. Hvilken bilstol er enklest å flytte mellom forskjellige biler? Dersom du ofte skal flytte på bilstolen mellom to forskjellige bilen, kan en bakovervendt bilstol som festes i en base være å anbefale.


Bakovervendt bilstol

Du kan da ha én base i hver bil og kun flytte på stolen. Det er ekstremt viktig at det ikke er noen airbag i setet der bilstolen blir plassert. Her finner du vårt utvalg av bakovervendte bilstoler. Se også våre babybilstoler for barn mellom 0-måneder.


Barnestol, bilstol , bilbarnestol, barnesete, bilsete, bilbarnesete, babystol, babysete, beltestol – i likhet med de fleste andre, har også Forbrukerrådet brukt diverse betegnelser på de ulike typene av barneseter. Kan brukes, men helst i gruppe I og kun bakovervendt. På Lekmer finner du selvsagt bare bilbarnestoler som er godkjente og sikre å bruke. I Norge er anbefalingen at barn skal sitte i bakovervendt bilsete til de er fire år. Men i en stor internasjonal test scorer en forovervendt bilstol bedre enn det bakovervendte.


Bakovervendt bilstol

Barn opp til minst år, helst opp til år bør sikres i bakovervendt bilstol ! Når er det på tide å bytte ut babybilstolen? Bakovervendt bilstol er tryggest. Verdens eneste i-Size bilstol som automatisk justeres etter ditt barns lengde og størrelse. Enkel og rask 2-stegs montering og Sleep-well-system. Når du velger bilstol er sikkerheten det viktigste – riktig stol for riktig alder, lengde og vekt.


Hos oss finner du bare godkjente babybilstoler, bilstoler, beltestoler og belteputer for den nyfødte og opp til kg. Velg blant populære varemerker som BeSafe, Axki Britax Römer, Carena, Cybex. Et bakovervendt sete beskytter nakke og buk i en frontkollisjon.


Bakovervendt bilstol

Kollisjonskreftene kan være direkte dødelige for et barn som sitter i et framovervendt sete, sier Anders Kullgren. Selv om vi alltid anbefaler å bruke bakovervendt bilstol så lenge som mulig, så vil det alltid være noen som velger å snu barnet tidligere. Hva er da det sikreste valget av bilstol ? Skal man velge en beltestol eller en fremovervendt bilstol ? Her er noen viktige faktorer å ta med i avgjørelsen.


For neste bilstol finnes det flere alternativer, og du kan velge mellom seter som er enten forovervendt eller bakovervendt. Det finnes også seter som kan brukes begge veier. Av sikkerhetsmessige grunner anbefales det at man bruker en bakovervendt bilstol så lenge som mulig. Bilstolen kan være kun bakovervendt , forover- og bakovervendt (Combi-stoler) og kun bakovervendt.


Hva du bør tenke på ved valg av småbarnsstol: Barnet ditt vil bruke denne bilstolen i ca. For hvem vil ikke være sikker på at ens barn er trygg og sikker når dere kjører bil? Men er det trygt med brukt bilstol ? Hver bilstol vi får tilbake blir sjekket grundig for å sikre at den fortsatt er like trygg for neste barn som skal bruke den.


Stolen blir skrudd fra hverandre av profesjonelle, alle slitte deler blir byttet ut, og trekket blir skiftet, slik at bilstolen blir så god som ny – både inni og utenpå.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg