mandag 27. november 2017

Med barn i oslo

Med barn i oslo

Gjør din neste reise moro for hele familien med de beste barnevennlige tingene å gjøre. Med kundestøtte døgnet rundt får du hjelpen du trenger når du lurer på noe. Bestill rimelig hotellpakke med de de beste billettene til teater og musikal i Oslo. Enkel online bestilling. Søk Fortere, Bedre og Smartere her!


Med barn i oslo

Det finnes mange morsomme og lærerike opplevelser og aktiviteter for barn i Oslo. Sjekk Barnas kalender, og finn noe gøy for din familie. For å klatre i de råeste løypene må barna riktignok være høyere enn 40. Barn under år gratis.


Oslo for barn som liker action. I tillegg til å se utstillinger av norske og utenlandske dyr, kan barna se utstillingen Doktor Proktors sensasjonelle samling av Dyr Du Skulle Ønske Ikke Fantes Jo Nesbøs barnebøker med ”Doktor Proktor” har blitt en kjempesuksess i både inn- og utland. På Teknisk Museum kan barna lære, prøve, leke og oppdage.


Med barn i oslo

Her kan barn og voksne lære om teknologi, industri, vitenskap og medisin. I tillegg gir vi samtlige barn med foreldre denne fantastiske guiden slik at dere glede dere over disse gratis aktivitetene for barn i Oslo. Alt er sortert etter alder slik at du kan få informasjon som er relevant til ditt barn. Om du har barn i aldre som grenser til to grupper kan det kanskje være lurt å sjekke ut begge aldersgruppene. Aktiviteter som foreldre, tanter, onkler, besteforeldre og venner kan være med på.


Her finner du en rekke tilbud både innen sport, underholdning, forestillinger og verksted der barna kan få utfoldet sin kreativitet og finne andre barn de kan bli kjent med. Det er lett å planlegge på farten med kundestøtte døgnet rundt og fleksibel avbestilling. Oppdag din destinasjons toppvurderte familievennlige turer, attraksjoner og aktiviteter.


Med barn i oslo

Her er tips til turer, attraksjoner, aktiviteter og teater i Oslo. Museet ligger på Kjelsås nord i Oslo. De fleste restauranter og spisesteder har egne barnemenyer, hoteller kan nesten alltid tilby barnesenger for de minste, og gater, transportmidler og butikker skal være tilrettelagt for å kunne få med barnevogner. Når du bor hos oss, ønsker vi at alle familier skal føle seg hjemme!


Dette betyr at vi tar ekstra godt vare på barna , så hele familien kan slappe av. Et barn i treårsalderen er fraktet til sykehus med mulige skader i magen og bekken etter en påkjørsel i Oslo. Gjennom Oslohjelpa skal bydelene tilby rask og god hjelp til barn og deres familier, når de trenger det.


I Oslohjelpa samarbeider ulike tjenester som retter seg mot barn og deres familier, for eksempel helsestasjon, NAV, barnevern, fagsenter og barnehage. For mer informasjon om Oslohjelpa, ta kontakt med pedagogisk fagressurs i din bydel. Du kan ta med inntil fire barn under år gratis. For å bruke familierabatten må du ha en gyldig voksen-, honnør-, student-, militær- eller ungdomsbillett, og være over år. Barna kan komme helt inn til dyrene, og de som vil kan ri på ponni.


Det er også lekeplass der, i tillegg til at det er bilfritt, så du slipper å være helt hysterisk for at barna skal løpe ut i veien. En annen fordel er at det ikke er så ille dyrt, sier Heidi Thon, markedssjef i Visit Oslo.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg