torsdag 9. november 2017

Gode smoothie oppskrifter

Se våre beste oppskrifter på nett. Velkommen til MENY. Si JA til stort utvalg. La våre oppskrifter inspirere deg! Ketose er en naturlig tilstand i kroppen hvor den forbrenner hovedsakelig fett.


Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv.

En søt, frisk og veldig populær smoothie proppfull av smak fra jordbær. Lag dobbel porsjon, for her går det unna! Søk blant oppskrifter. Min favoritt smak når det gjelder smoothies er helt sikkert jordbær, derfor har jeg samlet flere av mine gode oppskrifter på denne siden. Jeg synes jordbær er så godt fordi det gir en fyldig og søt smak til drikken som er helt unik og spesiell.


Grønn smoothie med avokado. Matblogger Anita gir deg oppskriften på enkel smoothie med tre forskjellige nivåer etter smak. Har du ikke prøvd grønn smoothie før kan du begynne med den milde versjonen, og deretter kjøre på med avokado - den gir nemlig en go kremet smak.

Klikk her for oppskrift. Her finner du enkle oppskrifter på smoothier til frokost, når du er småsulten før og etter trening eller til å ha med på farta. Det er mange som spør om gode oppskrifter , og jeg opplever ofte selv at jeg kan stå litt fast og lage mye av det samme uke etter uke. Derfor har jeg satt sammen gode oppskrifter jeg selv liker som dekker både et mellommålti lunsj og middag. Gjennom foredling av råvarer til ferdige retter vil vi inspirere til å lage mat fra bunnen av og samtidig oppleve ekte matglede.


Smoothies oppskrifter Smoothies oppskrifter. Hvem har sagt at smoothie kun skal inneholde frukt og bær? Faktisk burde du alltid prøve å få med både fett, fiber og fruktsukker hver gang du lager en smoothie.


Ikke bare smaker grønnsaker helt herlig i smoothie , men det gjør det også enklere å få i seg sine ”om dagen”. Doktorens anbefaling Visste du at kardemomme inneholder såkalte bioaktive stoffer som motvirker vekst av sopp og bakterier? Denne smoothien inneholder flere gode ting som kan forebygge sykdom og infeksjoner. For en kickstart på det nye året er smoothie og hjemmelaget juice perfekt for å gi deg mer energi og en sunnere hverdag.


Dette bør du bruke når du lager sunn smoothie. Her får du knallgode oppskrifter og eksotiske kombinasjoner gjør det ekstra godt å spise sunt. Her er de beste, sunneste og letteste smoothie -oppskriftene Kremet daddel- smoothie.


Bland sammen sunne og gode ingredienser og vips,. Blend alt godt i blender til du får en jevn smoothie.

Lag deg fin egen iskaffe med denne supre oppskriften. Oppskrifter på smoothies og shake. Drikken er enkel å lage - enten til frokost, lunsj, dessert eller som mellommåltid. Hjemme hos oss liker vi smoothies som “dessert”, eller som en super start på en travel morgen!


Tips for gode , sunne smoothies. Det finnes mange oppskrifter , og du kan sikkert dikte opp egne. Alle liker smoothie. Barn elsker smoothie. Samtykke fra cookies Vi bruker analyseverktøy for å måle trafikken på våre nettsider, og informasjonskapsler som grunnlag for videreutvikling av våre tjenester og for å tilby relevant markedsføring.


Jeg har bakt og samlet kakeoppskrifter hele livet. Her på Det søte liv viser jeg deg samlingen min med bakst og deilige kaker i alle slags varianter, lekker konfekt og nydelige desserter. Alt er testet ut, bakt og smakt av meg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg