onsdag 14. desember 2016

Morsomme blogger

Kjeder meg i kveld. Ordet blogg oppsto på 90-tallet og er sammensatt av de engelske ordene web og log. Sjangeren kan beskrives som en slags dagbok på nett, iblandet skolestil, brev og fotoalbum. De første bloggene besto stort sett av lenkesamlinger, men utviklet seg raskt til å bli langt mer personlige. Disse ordene er rare og morsomme i mine ører.


Morsomme blogger

Dessuten var det ganske vanskelig å finne en oversettelse eller en forklaring på nett. Men det er altså avslutningen på de fleste norske folkeeventyr, og mange norske forfattere har brukt dette uttrykket for å signalisere at et eventyr eller en fortelling var slutt. Maren Uthaug ute med norsk blogg - Bastion Forlag 22. Biografi - Pia Seeberg P Instagram elsker jeg dele spesifikke treningskter, morsomme bilder og.


Her er det bare å pøse ut, ikke begrens deg selv. Skriv ned masse forskjellige ord som gjerne er litt på siden av akkurat det du blogger om også. Tenk også på hvilken følelse du vil at bloggen skal gi.


Det blir Bønna-bok! Helt på egen kappe. Men det hadde vært kjekt med et håndfast Pias verden-minne. Siden det er brevene om Bønna som har slått best an, blir det de som får æren av å havne i ei bok.


All bruk av bilder, tekst, lydfiler eller video fra bloggen må avtales med eieren av bloggen. Egmont Publishing AS. I går spurte jeg om deres dårligste vitser på Snapchat, og gjett om dere svarte! D Hundrevis av tørre, blaute, teite, morsomme og elendige vitser tikket inn, og jeg har humret meg gjennom stort sett alt.


Morsomme blogger

Og her kommer de beste jeg fant. Eller verste, om du vil. Denne uken er det noen av de mest populære hverdagsmiddagene på bloggen som er hentet frem. Flauser og morsomheter, vi kjenner alle til dem. Og det er ikke bare vi mennesker som gjør slikt, også dyr kan være fryktelig morsomme.


Du har kanskje sett noen av disse dyrevideoene fra før, men det er ikke mulig å se dem for mange ganger. En blogg om humor, ledelse og latterlig lønnsomhet. Du har hatt en rolig juleferie og ladet batteriene skikkelig.


Morsomme blogger

Hvordan unngå jobbstress på førjulsnivå allerede første uke på jobb? Bloggen Insektøkologene fyller fem år omtrent på denne tida. Fem år med morsomme småhistorier om livet til småkrypene som holder kloden i gang. Og folk vil ha insekter!


I fjor var bloggen vår den 4. Vet ikke om de sparer materialet sitt til sin fremtidige bok eller show eller bryllupstale eller gravsteinsinskripsjon eller hva. Vet dere hva jeg har fått helt dilla på, etter at jeg ble glad i julen igjen? Julepynt til å ha på seg!


Morsomme blogger

Ugly christmas sweaters, antlers, øredobber med julekuler, røde sløyfer, julesokker og alt som sier jul! Jeg syns det er så gøy og det gir meg skikkelig julestemning! Morsomme vitser er vel noe av poenget?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg