torsdag 15. desember 2016

Sparekonto for barn

Som medlem får du gunstigere rente på innskudd og gunstige betingelser for sparekonto. Fordelen ved å være mange er mange - finn ut hvilke fordeler du kan benytte deg av! Stort utvalg og smarte verktøy for deg og sparingen din. Spar til pensjon i aksjer og fond hos Nordnet. IPS-konto gratis i dag!


Få god rente fra første krone med sparekonto.

Enkelt å bli kunde. Norway Shop, den offisielle butikken for gensere fra Dale. Den er perfekt både til fast sparing og til penger som barnet får i gave.


Vil du gi barna dine økonomisk sikkerhet og økt handlefrihet senere i livet, er det lurt å starte sparing for dem så tidlig som mulig. Starter du å spare tidlig vil selv små beløp vokse seg store når du sparer jevnt over mange år. Barnet kan ta ut penger så ofte det vil.


Gunstig rente fra første krone og ingen krav til minsteinnskudd. Lær å spare litt hver måned. Selv små beløp blir store over tid.

Her kan du bestille sparekonto for barn Bestill sparekonto for barn Vi bruker data fra våre egne og tredjeparters informasjonskapsler for å huske innstillingene dine, forbedre tjenestene våre og sende deg relevant markedsføringsinformasjon. Sparekontoen har høy rente, og ingen begrensninger for uttak. Det er vanlig at begge verger disponerer sparekontoen hver for seg fra sin egen nettbank. Det kan avtales med oss at begge verger skal disponere kontoen i fellesskap.


Det betyr at ingen av foreldrene kan disponere kontoen fra nettbanken. Dette trenger ikke nødvendigvis være to like store deler. Men det går an å sette en del av pengene til langsiktig sparing, og at dette står i foreldrenes navn. Risikoen er at boligprisene faller samtidig med at barna mister jobben og ikke klarer å betjene gjelden slik at boligen tvangsselges.


Krev likevel at barna fra første stund betaler avdrag på lånet. Ikke avdragsfrihet. I takt med at gjelden reduseres faller også risikoen knyttet til pantet. Gi dine barn og barnebarn en god økonomisk start på livet.


Fast sparing gjør at små beløp over tid vil bli til store summer. Du får høyere rente jo mer du sparer. Du disponerer konto inntil barna fyller år. Lær barna tidlig verdien av sparing.


Små beløp hver måned kan bli store over tid. Med sparekonto til barn og unge får du og ditt. For å bestille sparekonto for barn må begge verger være kunder hos oss.

Kopi av barnets fødselsattest må legges ved. Du kan ta ut eller overføre penger fra sparekontoen så mange ganger du vil i løpet av året. Uttak og overføringer fra sparekonto er gebyfritt. Kontoen er tilgjengelig i nettbanken og mobilbanken. Opprett sparekonto til barna tidlig!


Med egen sparekonto får ditt barn god rente på sparepengene. For jobben deres er nemlig å forvalte pengene til barn under år dersom formuen overstiger det overnevnte beløpet, slik at mange kvier seg for å spare for mye i frykt for at overformynderiet skal gripe inn. Men med noen enkle triks kan du unngå det, og nå som beløpsgrensen i tillegg har økt blir det langt enklere å holde seg innenfor.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg