torsdag 8. desember 2016

Spa hotell trondheim

Spa hotell trondheim

Alltid lave priser! Kjapt og lekende lett å booke med. Enkel og trygg nettbooking. Les ærlige gjesteomtaler – book nå!


Massasje, ansiktsbehandling, pedikyr, manikyr og flere behandlinger finner du i vår spa -meny. På dette tyrkiske badet tilbys det blant annet spa og massasje. Bestill hotellrom i dag!


Her ser du alle hotell som har spa og behandlinger. Flere av hotellene er rene spahotell som har store spaavdelinger med en rekke basseng, badstuer og relaxområder, perfekt for en avkoblende atmosfære under hotelloppholdet. Andre hotell ligger sentralt til, har mindre spaavdelinger, byr på mye mer i tillegg til spa.


Gratis Wi-Fi er tilgjengelig i hele bygningen. Senga var utmerket - heilt hææærlig , no skal det seiast at me har bodd på hytte i famileikøye og uten bad ei veke før me kom på hotellet. Solsiden Spa og Velværesenter har et bredere behandlingstilbud enn vanlige hudpleiesalonger. Under en time fra Oslo finner du det som var det aller første spa -og livsstilshotellet i Oslo.


ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Start met zoeken bij Visymo. Norges tredje største by. Dette gjenspeiler seg også i hotelltilbudet.


Hotellet tilbyr eksklusive spa -fasiliteter og fire restauranter. Prøv vår søkemotor til venstre for å se alle tilbudene. Hotellet passer også godt for familier og sportsgrupper da vi har mange 4-sengsrom.


Trondheim er populært blant turister – og det er ikke rart. Det er kun meter til Torvet med umiddelbar nærhet til teater og kulturtilbu restauranter og severdigheter. En drømmeverden på 8mmed ulike fasiliteter designet i tråd med Britannia Hotels klassiske. Hotellet er omkranset av høye fjell og vakker natur, og da passer det jo bra å ha tilgang på utendørssvømmebasseng for å nyte utsikten. Dette er et moderne hotell med en perfekt beliggenhet.


Spa hotell trondheim

Modern design, exciting dining concepts, a vibrant atmosphere and a view of the fjord. We are a cash-free hotel. In addition to finding a wide selection of hotels , you’ll also find a variety of popular restaurants and attractions. Mer sentralt blir det ikke.


Det er viktig for oss at våre gjester skal oppleve å få verdi for pengene. Kåringen er basert på alt fra service, fasiliteter, beliggenhet, standard og rom. På listen finner du hoteller til alt fra familieferier, romantisk weeken vennetur eller jobbtur. Velkommen til Colosseum Spas nettsider. Alt innen spa , massasje og hudpleie.


Spa hotell trondheim

Her kan du lese om våre behandlinger, bestille time eller kjøpe gavekort. Vårt hovedmål er å tilby en rekke positive terapier for å ivareta helse og velvære. Selvstendige og profesjonelle terapeuter skreddersyr behandlinger innen moderne spa , ansikts- og kroppsbehandlinger. Vi har også yrkestittel Reg.


Hotellet ligger i kort gangavstand til shopping og byens severdigheter. Vi kan tilby et behagelig opphol enten du er her alene, med kjæresten, venner eller kollegaer. Son Spa er et flott spa hotell i nærheten av Oslo.


Spa hotell trondheim

Røros Hotell er regionens største hotell , med 1rom. Restauranter, barer, gode senger og basseng.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg