mandag 26. desember 2016

Studere sykepleie deltid

Studere sykepleie deltid

Her finner du alt av informasjon om utdanning innen SYKEPLEIER, DELTID (Bachelor). Studiet går under: Medisin, odontologi, helse- og sosialfag. Her vises både treårige sykepleierutdanninger og enkelte spesialiseringer. Bachelor i sykepleie er grunnlaget for å søke om autorisasjon som sykepleier.


Studere sykepleie deltid

Dette studiet tas på deltid over fire år, med noen få fysiske samlinger hvert år, mye nettbasert undervisning og dialog, samt praksisperioder identisk med heltidsstudiet. Du må tørre å ta ansvar og kunne sette deg inn pasientens situasjon, slik at du klarer å hjelpe pasienten på best mulig måte. Det er 4-samlinger a 3-dager per semester. Du får studere , lære og praktisere sykepleie i medisinske og kirurgiske avdelinger, i poliklinikker, i sykehjem, hjemmesykepleie og psykisk helsearbeid. Du får også erfaringer fra forebyggende helsearbei samt innblikk i svangerskaps- og barselomsorg.


Var mange i mitt kull som tok sykepleien som voksen. Vet om en som jobbet natt utenom og det var studie på heltid. Litt vanskelig for meg å svare da jeg ikke har barn, men for meg ble det slik at noen semestre kunne jeg nesten ike jobbe utenom den faste helgen min da det var veldig mye å lese osv. Kunnskap om hvordan mennesket kan ivareta egen helse og mestre sykdom og lidelse er derfor grunnleggende i sykepleien. Du må kunne tenke og handle raskt, og våge å ta ledelse i hektiske og kritiske situasjoner.


Studere sykepleie deltid

Behovet for sykepleiere øker, da helse- og omsorgstjenesten til enhver tid står overfor utfordringer i sykepleietjenesten. Jeg er snart år, barn (10mdr, 5år og år), og en fast jobb innen markedsføring. Sykepleiestudiet gir en allsidig utdanning.


Jeg har i lengre tid ønsket å bli sykepleier (siden jeg var 3-år sier mine foreldre). Har tenkt lenge, men først nå sett etter mer info. Så kommer spørsmålet. Som ferdig utdannet sykepleier vil du være kvalifisert til å ivareta menneskets grunnleggende behov, fremme helse, forebygge og behandle sykdom og lindre lidelse. Utdanningen inneholder medisinske og psykologiske fag og veksler mellom teori og praksis.


Utdanningen gir deg kunnskap og erfaring til å møte pasienter og pårørende i alle aldre og livssituasjoner. Bli student ved UiT Norges arktiske universitet. Graviditeten var ikke planlagt, men vi vil beholde barnet. Problemet mitt nå er hvordan jeg skal få utdannet meg.


Jeg ser at det vil bli vanskelig å dra til byen for å studere nå, da jeg bor nesten timer unna nærmeste by. Kjæresten min har jobb han trives i her, og jeg vil ikke flytte fra han nå for å studere nå som vi også venter. Du må like å arbeide med mennesker og være i stand til å ta ansvar og vise omsorg. En sykepleier må være omgjengelig, snarrådig, selvstendig og kunne ta ledelsen i kritiske situasjoner. Vurderer du å ta sykepleierutdanning i utlandet?


Studere sykepleie deltid

Hvorfor ikke sjekke mulighetene i Storbritannia? Dette er en utdanning for deg som er glad i mennesker, liker daglige utfordringer og som fungerer bra i et team. Høgskolen i Gjøvik, Ålesund og Sør-Trøndelag fusjonerte 01.


Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet (NTNU).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg