mandag 19. desember 2016

Strekkmerker gravid

Finn strekkmerker gravid hvis du ser nå. Gjør Skincitys hudtest og få produktanbefalinger fra våre hudterapeuter. Vi hos Skincity vil spre vår kunnskap og kjærlighet til hudpleie videre til deg. Effekten av disse er omdiskutert, men mange som er plaget ønsker allikevel å forsøke noe for å gjøre dem mindre synlige.


For strekkmerker , eller ”tiger marks”, er vanskelig å unngå når du blir gravid. Men ifølge ekspertene kan du forebygge for å gjøre dem mindre synlige.

Striae, bedre kjent som strekkmerker , er skader og arrdannelser på det elastiske bindevevet i lærhuden. Strekkmerker når du er gravid. Ikke-hvite og kvinner med tidligere oppståtte strekkmerker på bryst eller lår, eller som har en familieopphopning av strekkmerker , har også økt risiko 5. Overvektige og kroppsbyggere tilhører også risikogruppene for å få strekkmerker. Hos Vitusapotek finner du en rekke kremer som virker fuktighetsgivende, mykgjørende og beskyttende på huden. Det sies at strekkmerker er et bevis for at du har båret frem et barn, og at du bør være stolt av dem.


Hva er strekkmerker ? Denne behandlingen fører til avblekning, forteller hun.

I tillegg til i puberteten, er det ofte mens og etter at man har gått gravid at strekkmerkene kommer godt til syne. Noen får strekkmerker i puberteten fordi vekst og hormoner gjør at kroppen endrer seg fort. Og det skjer ofte også i graviditeten – særlig i tredje trimester. Mange opplever det som sjenerende å få lyse strekkmerker på kroppen og syns det er flaut hvis noen ser merkene.


Opptil prosent av gravide kvinner vil oppleve å få strekkmerker i løpet av svangerskapet. Her er oljen som kan forebygge hudskadene. Kort sagt mat som hjelper deg å opprettholde en sunn og frisk hud.


En sunn og sterk hud har mindre risiko for å få strekkmerker enn usunn hud. Mineralene sink og silica hjelper til i produksjonen av proteinet kollagen som utgjør den viktigste basisstrukturen i huden. Høy kvalitet og 9 nøyaktige med anonym og rask levering.


Billig, sikker og rask graviditetstest. Kjøp nå, test deg hjemme. Det kan være en påkjenning å være gravid , og huden merker også dette godt. Under og etter graviditeten er det viktig at huden får masse med omsorg og fukt, og eventuelt oljer som hjelper mot strekkmerker. Disse arrene får en annen farge enn den omliggende normale huden - den nøyaktige årsaken til hvorfor noen utvikler strekkmerker og andre ikke er ikke helt forstått, men utviklingen av strekkmerker synes være multifaktoriell.


Jordmor Grethe mener det kan være lurt å holde huden fuktig og myk, men at det forhindrer merkene, er hun mer i tvil om. Jeg skal ikke påstå at det fungerer å smøre seg med oljer og kremer for å unngå strekkmerker eller celulitter, men mitt motto er at dersom du ikke prøver, vet du aldri om det egentlig vil fungere, så jeg hadde lenge før jeg ble gravid bestemt meg for at jeg kom til å bruke både oljer og kremer under svangerskapet for å motvirke dette. Jeg var veldig flittig med å bruke strekkmerkekremen fra Dr.

Greve ( fåes kjøpt på apotek 1). Begynte med den med engang jeg fikk vite at jeg var gravid. Smurte morgen og kveld og så ikke antydning til strekkmerker noen steder, huden holdt seg også veldig spenstig og glatt på de stedene jeg smurte. Når du tenker på lekre sommerbein, er neppe strekkmerker og cellulitter det første du ser for deg. For selv om ingen av tilstandene er skadelige eller farlige, kan de absolutt være estetisk sjenerende.


Forebygging av strekkmerker. Noen bruker olje, kakaosmør, og diverse kremer for å forebygge strekkmerker. SIDE2): Mange kvinner rammes av strekkmerker under svangerskapet.


Jordmor Marie Svedberg synes det er vanskelig å gi konkrete tips til hvordan man skal forhindre strekkmerke. Det finnes utallige kremer en kan smøre sin gravide mage med. Rosa til blåfiolette striper eller bånd som oppstår på magen, setepartiet, brystene, lårene eller armene er strekkmerker.


Dette er skader som oppstår i kroppens underhu og som rammer over prosent av gravide.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg