fredag 16. desember 2016

Klær til baby

Klær for hverdag og fest. Varme og vindtette plagg i fleece. Alt du trenger å vite om babyklær. Vi guider deg gjennom alt. Slipp deg løs blant 2varemerker og finn dine favoritter.

Fri levering til Norge! På Boozt finner du over 6merker. Størst på babyklær! Det som er helt sikkert, er at nye foreldre alltid trenger klær til babyen. En trend som aldri ser ut til å gå av moten er luer og hetter med ører.


Vi har laget en oversikt over hvordan de ulike størrelsene angitt i centimeter tilsvarer barnets alder. Vask alltid nye klær før bruk.

Det bidrar til å redusere innholdet av farlige stoffer som ofte finnes i nyproduserte klær. Unngå å kjøpe barneklær med gummiaktig trykk, siden det kan inneholde giftige mykgjøringsmidler, såkalte ftalater. Vanligvis kjennes plasttrykk som inneholder ftalater, mykt og gummiaktig ut. Småungene har barneklær og babyklær i alderen 0-år. Vi er en norsk nettbutikk som fokuserer på god kvalitet og fint design på klær som barn kan leke og trives i. Er du på jakt etter babyklær har du kommet til riktig plass!


Det er en stor kolleksjon med ullklær å velge i, andre foretrekker bomull eller viscose av bambus alene eller i kombinasjon med ull. Du vet jo ikke nøyaktig hvor stort barnet kommer til å være når det blir født, og i begynnelsen vokser det fort! Les mer om babyklær og barnets første sko. Hos Zalando finner du et bredt utvalg av klær for barn i alle aldre, fra den lille nyfødte til den trendbevisste tenåringen. Da barn er ute i all slags vær stilles det en del krav til klærne når det gjelder kvalitet og funksjonalitet, men dette betyr selvfølgelig ikke at barneklær trenger å være kjedelig.


Barn og Baby er en norsk nettbutikk med fysisk butikk på Teie i Færder kommune (gamle Nøtterøy kommune), ca km fra Tønsberg sentrum. Barnas Hus er en butikkjede spesialisert på utstyr og klær til alle barn i alderen fra og helt opp til år. Her finner du klær til baby som body, strømpebukse, prematurklær og hentesett. Bib-body fra Seville Design som passer perfekt til barn som ikke liker å ha på smekke.


Safa strømpebukse i bomull til baby har ribbestrikk.

Annonse: Sy til barna. Til mor er det fine og nyttige gravideplagg, og praktiske klær for deg som ammer. Se sesongens barneklær og sko. Hjem fra sykehuset, klær til baby. Her på Jollyroom finner du klær til fra dåp og bursdag, til hverdagsklær og komfortabelt nattøy.


Nå kommer også dette settet til dukke. Du finner rett og slett et godt og bredt utvalg av babyklær. Like greit å sy et sett til dukken av rester da blir dukkemor enda gladere. Dette er også en anledning til å bli kvitt små restbiter. Denne mønster passer til Baby Born eller dukke i samme størrelse (ca.38cm) Mønster kan du printe ut fra linkenen her under.


Save PDF i pcen din deretter printer i A4. Velkommen til KappAhl. Hos oss finner du mote som både føles bra og ser bra ut. Vi tilbyr klær til både dame, herre og barn med god kvalitet og passform.


KappAhl har moteriktige og prisgunstige klær til alle anledninger – både hverdag og fest.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg