mandag 26. desember 2016

Kathrine sørland høyde

Vet du egentlig hvor høye kjendisene er? Ikke la deg lure av høye heler eller kameravinkler. I dette galleriet gir vi deg svaret på hvor mange centimeter kjendisene måler på strømpelesten. Jeg ser hvordan noen kan synes at Sørland ser litt transeaktig ut.


Men det betyr jo ikke at hun ser ut som en mann eller er stygg. Jeg ser også ut som en transe noen ganger pga benstruktur i ansiktet og høyde med høye hæler på. Men jeg er ikke stygg av den grunn. Les Misérables på Folketeateret i Oslo forrige uke, kunne den blide 37-åringen avsløre at hun har flere baller i luften. Fargeskalaen på putene mine er inspirert etter Nordic møblementet og de fargene jeg ser kommer mye fremover, både i moteverden og interiørverden, forteller.


Sørland var hoveddommer i den norske versjonen av realityprogrammet Top Model, og hun var også vertinne i Hallvard Flatlands Casino på TVNorge. Kathrine Sørland bekrefter bruddet overfor Se og Hør. Jeg har aldri vært travlere enn nå, jeg, sa hun og la til at hun er i gang med flere store prosjekter. Det hres helt syykt ud.


Eks Angelina Jolie. Hun burde vært Miss world kandidat, og ikke bare skuespiller. De aller peneste damene melder seg aldri på en misse konkurranse. TV 2s Farmen Kjendis er kjent for å by på dramatikk så det holder.


Modellen og TV-kjendisen (38) gikk gjennom et samlivsbrudd bare uker etter at hun kom hjem fra TV-innspillingen i fjor sommer. FOREDRAGSHOLDEREN KATHRINE SØRLAND. Så lite draget har du aldri hatt før, sa Svein Østvik, kjent som Charter-Svein, og lo fra sidelinjen. Sørland hadde planer om å nyte noen flotte julidager hjemme på Nesøya i Asker, sammen med ektemannen Andreas Holck og deres sønn Leon. Blogger: - Hun forfekter et forskrudd kroppsideal.


Caroline Fotballfrue Berg Eriksen (26) la i går ut et bilde av seg selv der hun poserer lettkledd fire dager etter fødselen. Katherine Sørland (38) skiller seg. Hun og ektemannen Andreas Holck velger nå å gå fra hverandre etter tolv års ekteskap. Hun innrømmer at hun bruker hold-in selv om hun er tynn. Hun var en ettertraktet modell som hadde mye jobber innen fotografering og moteshow.


VG har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til. Kopiering av materiale fra VG for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale. Mange glemmer at huden trenger et skreddersydd kremsystem, som gir huden det den trenger slik at den kan prestere på best mulig måte. Svaret får vi på søndag.


I onsdagens episode fikk Sørland seg en skikkelig utfordring, en utfordring som fikk tårene til å trille. Dette krevde kjendisene å få med seg inn på Farmen-gården. Paret ga hverandre sitt ja i Stavanger.


Pssst: Her er frokost for deg som har dårlig tid! Ikke så forfengelig - Jeg har sjeldent mer enn tre minutter foran speilet, sier Celine Aagaard. Utover det har jeg ingen kommentar, sier Sørland til Se.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg