fredag 2. desember 2016

Bilsete til barn

Bilsete til barn

Stort utvalg av farger og modeller. Store Rabatter her De Beste Priser Nå! Barnas Hus butikk her. Kjøp bilsete til barn hos Babyshop. Vi har alt fra baby og opp til eldre barn.


Finn Bilstoler 9-Kg. Anerkjente merker og testvinnere. Vognposer, gravidbelter, sol- og sparkebeskyttelse, regntrekk og myggnett er noen av de produktene som gjør ditt bilsete til et multifunksjonelt produkt som kan brukes året rundt. Du finner en mengde ergonomisk utformede babybilstoler, som også er blitt kåret til best i test. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer.


If Skadeforsikring støtter Trygg Trafikks informasjonstjeneste om riktig sikring av barn i bil. Når du velger bilstol er sikkerheten det viktigste – riktig stol for riktig alder, lengde og vekt. Hos oss finner du bare godkjente babybilstoler, bilstoler, beltestoler og belteputer for den nyfødte og opp til kg.


Bilsete til barn

Velg blant populære varemerker som BeSafe, Axki Britax Römer, Carena, Cybex. Hvis ikke skal ordinære bilbelter benyttes. Bilbelteputen kan brukes i alle biler med 3-punktsbelte, godkjent i samsvar med ECE Reller tilsvarende standard. Puten kan brukes i både for- og baksete.


Anatomisk utformet med polstret sittepute og beltestyring. Ved å bruke en beltestol med høy rygg i stedet for kun et sete, forsikrer du deg om at barnet ditt har en fullgod sidekollisjonsbeskyttelse frem til den dagen barnet kan sitte i bil uten en bilstol. Når barnet vokser ut av babysetet, kan neste sete benyttes på samme base.


Bilsete til barn

Basen kan tilpasses for å gi barnet bedre benplass når det blir større, slik at barn opp til år kan sitte komfortabelt bakovervendt. Zi Go Modular og iZi Modular er en del av BeSafes nye modulsystem. Etter dette skal både.


Det er påbudt å sikre barn i bil. Dette er barneseter som kan monteres bakvendt eller forovervendt. I Sverige anbefales bakovervendt kjøring for barn opp til 4–år. Denne testen fokuserer på barnets komfort, fleksibilitet, hvor mye stol og funksjoner du får for pengene, og hvor lenge de kan brukes. Man skal bytte fra babystol til bakovervendt bilstol når barnet kan sitte alene uten støtte, ved ca.


Bilsete til barn

Sikring av barn i bil er en viktig rutine som bør prioriteres. Uansett om dere skal dra på en kort eller lang biltur skal babyen eller barnet være sikret godt i bilen slik at de små sitter så trygt som mulig ved en eventuell kollisjon. Når du får et nytt barn til verden er det mange nye rutiner som skal på plass. Et tegn på at barnet føler seg stort. Kule trykk, Fix-varianter (Fix er for beltestolen, hva Isofix er for barnestolen), et hav av ulike farger å velge mellom og alle fra kjente.


Vi oppfordrer foreldre som skal reise på ferie til å sikre barna forsvarlig også på tur, og ta med eget bilsete til barna , påpeker hun. Her har vi ting for større barn. Det minsker risikoen for dødsfall med opptil fem ganger. Sørg for at barnet ditt sitter trygt i bilen ved å velge et av våre sikkerhetssertifiserte barneseter. Plus-testede seter garanterer for bra beskyttelse av nakken.


SETE TIL BUSS: Det selges seter til barn som kan brukes i buss. Foto: MTBuss Vis mer. Skal du ha med deg bilsete på reisen sendes dette som spesialbagasje.


Det finnes også et barnesete som er godkjent til bruk i buss og minibuss på markedet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg