torsdag 29. desember 2016

Kjølebag test 2018

I vår test er det kjøleeffekt som står i fokus, men også praktiske egenskaper og størrelse vektlegges. Størrelsen på boksene er på rundt liter og de rommer to til tre 5-liters brusflasker. Men selv om størrelsen på de ulike boksene er nokså lik, avslører testen viktige forskjeller i både kjøleeffekt, design og andre kvaliteter.


Hvor varmt det er i omgivelsene spiller også inn, en kjølebag blir fortere varm i solsteken enn hvis du lar den stå i skyggen. Under vår test sto kjølebagene i et rom der det var grader. Temperaturen stiger også hvis du åpner og lukker kjølebagen mange ganger i løpet av dagen.


En kjøleboks som holder mat og drikke kald kan være din beste venn på glovarme sommerdager. Vi har testet fem ulike modeller. Liste over de beste kjøleskap, basert på test og 1. Det er to kjøleskap fra Samsung som er best i test , ifølge Danske Tænk. Bunnplasseringen går til AEG.


Og for 2kroner ville vi heller kjøpt oss en kjølebag. Kjølebag eller kjøleboks? Kan man klare seg uten kjølebag eller kjøleboks gjennom flere varme sommeruker? Når du har ferie og skal ut på turer, reiser, piknik og camping – da er det superpraktisk å kunne ta med mat og drikke som holdes avkjølt i sommervarmen.


Bladet Motor har testet fem kjølebokser og MobiCool Tfra Chlaes Ohlsson ble best i test. I denne kombiskap-testen har Forbrukerliv. Vеrdiеn еIkе dаg gеId! Probeer het vandaag nog! Myk kjølebag med hovedrom på liter, pluss sidelomme som passer for eksempel til en vinflaske.


PIаn vаn zаkеnmаn hееft еnоrmе imрасt ор jоuw inkоmstеn! God kjøling med lite temperaturstigning i vår test. Kombiskap Test : Disse kildene har vi brukt. I artikkelen har vi brukt uavhengige tester fra både svenske og danske forbrukerorganisasjoner, i tillegg til tilgjengelige anmeldelser fra forbrukerne selv. Du finner en kort oversikt over kildene nedenfor, slik at du selv kan gå i dybden dersom du vil vite mer.


Putene er kledd med kunstlær, noe som gjør at man lett kan tørke av dem om de begynner å se litt skitne ut. Derimot kan man ikke lenger ta stoffet av bøylen og vaske det, noe som er litt synd. Det har blitt erstattet av en gummilignende polstring, som imidlertid er bedre til å få hodetelefonene til å holde seg på plass.


Dermed tvinger de mange av konkurrentene til å tenke nytt. Se tester av Helsport, Hilleberg, The North Face og Bergans mfl. Har du sett en ny test av pinnekjøtt? Jeg føler meg ikke trygg med denne lykta, sier en av testerne.


Utvalget av digitale speilreflekskameraer er stort men vi har gjort det litt lettere for deg. Motors dekktest gjennomføres av profesjonelle dekk-testere hos Test World i Ivalo i Finland. Ved å handle gjennom linkene i testen bidrar du til at vi kan fortsette å publisere kvalitetsbevisste tester og artikler, og vi setter derfor stor pris på om du gjør dette. Dekkene kjøpes, så langt det lar seg gjøre, inn fra butikk.


Test : Den beste juleakevitten Juleakevitten er en relativt ny oppfinnelse. Denne artikkelen er over ett år gammel,. Jeg tror at hvis de re-brander dette til at man skal skli på isen, for barn.


LG er en kjempe på TV-markedet idag. Prisen og ytelsen er vanskelig for konkurrentene å slå. Bildekvaliteten er høy. Lyden er skikkelig bra…” Ja dette er noen av lovordene som Aftonbladet gir denne testvinneren. I vår test av babycaller blir Philips Avent SCD50 som gir svært mye for pengene, best i test og beste babycall med lyd.


Dette er takket være en uslåelig kombinasjon av svært høy ytelse med utmerket rekkevidde, mange praktiske funksjoner, elegant design og lav pris.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg