mandag 5. desember 2016

Bambus klær barn

Stormberg har et stort utvalg av tur, trening og fritidsklær til hele familien. For ditt neste eventyr. Kjøp trygt og enkelt i nettbutikken. Velkommen til Stormberg.


Bambus klær barn

Behagelig nattøy, klær og sengetøy i de mykeste materialene du kan tenke deg. Alltid stort og oppdatert utvalg. Kjøp klær på postordre eller nett.


Slipp deg løs blant 2varemerker og finn dine favoritter. Barnas Hus er en butikkjede spesialisert på utstyr og klær til alle barn i alderen fra og helt opp til år. Vi er en norsk nettbutikk som fokuserer på god kvalitet og fint design på klær som barn kan leke og trives i. Småungene anbefaler også barneklær i bambus - utrolig mykt og bra for barnet.


Designet for velvære og trivsel til han, henne, barna. Gunstig for sensitiv hud. Badaboom bestselger ! Gi barna en myk beskyttelse mot været med superundertøy i behagelig bambus viskose. Superundertøyet er utrolig komfortabelt, og har blitt designet med ekstra stretch for å hjelpe barna å bevege seg lettere.


Til all lek og moro. Godt å bevege seg i. Perfekt som pysj også. Klær laget av viskose av bambus er veldig myke.


Bambus klær barn

Hvis man selv opplever at det er mer behagelig for huden enn bomull, er det et godt argument for å bruke det, sier Hart. Ikke klar over feilmerking. Kirsten Ellingsen er gründer og designer i Troll Collection, et norsk firma som produserer klær til barn. Dette sammen med at planten er naturlig antibakteriell fører til at det ikke benyttes kunstgjødsel eller sprøytemidler ved produksjon av bambus. Det er ikke tillatt etter norsk lov å selge klær som ikke har fibermerking, og det er selvsagt heller ikke lov å selge klær som ikke følger forskriften om fibermerking.


Likevel har markedet for såkalt bambus nærmest eksplodert, med en rekke leverandører som selger til baby og barn , og innen undertøy. Ull er ypperlig innerst mot kroppen så og si hele året! Ull puster og har temperaturregulerende egenskaper og egner seg både sommer og vinter.


Bambus klær barn

Med ull innerst blir ikke barnet klamt eller kaldt. I tillegg til klær i ren ull, har vi også et stort utvalg av plagg i ull i kombinasjon med silke, bambus eller bomull. Tufte selger komfortable klær til dame, herre og barn. Dessuten har vi bærekraftige klær - ta en titt da vel! Vi starter vårt vintersalg med opptil på sports- og turtøy.


Barneklær laget av bambus viskose og økologisk bomull blir fort favoritten til de små, du vil bli overrasket over hvor mykt det føles. KLÆR ER AVGJØRENDE FOR GLADE BARN I LEK. Klær som brukes innerst mot huden er selvsagt avgjørende for et barn med sensitiv hud.


Jeg husker enda da den første snøen kom og vi barna skulle ut og leke. Da kom den uunnværlige ull-strømpebuksen og ullgenseren. Det var en kamp på liv og død der mor alltid vant. Det klødde fra topp til tå!


Barn De små er de viktigste personene i livene våre, og vi i Tufte ønsker å være en trygg følgesvenn for dem gjennom hele barndommen. Myke og komfortable klær perfekte for aktivitet inne og ute. Når du har bambus på innsiden, er det ikke like varmt som ren ull. Hver uke får vi mail fra foreldre som er kjempeglade fordi barna endelig vil bruke varmere klær , forteller Jacobsen. Klærne våre har god absorpsjon og er varme regulerende.


De er myke og føles som fløyel på huden. Lunheim bambus heldress til barn er en myk og komfortabel dress med god stretch. Plagget er laget i et strikket materiale av bambusviskose, og er spesielt utviklet for helårsbruk. I tillegg er produsenten til badaboom sertifsert fra Chinese National Laboratory (CNAL) for produksjon av bambusfiber og tråder laget av 1 bambus uten blanding fra annet materiale. Bamboo fiber purity assurance test by Chinese National Laboratory (CNAL) - certify thar bamboo fiber is 1 made of pure bamboo without any blending.


Marius Kids produserer Barneklær med mariusmønster. Vi benytter rene materialer som bl. Tradisjonelt og Tidløst design! Bambusviskose er miljø- og klimavennlig.


Mariusgenser til Barn , Body med Mariusmønster.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg