torsdag 1. desember 2016

Plager i underlivet

PIаn vаn zаkеnmаn hееft еnоrmе imрасt ор jоuw inkоmstеn! Vеrdiеn еIkе dаg gеId! Probeer het vandaag nog! I overgangsalderen reduseres produksjonen av kjønnshormonene østrogen og progesteron, noe som kan føre til at man utvikler plager man ikke har hatt tidligere i livet. Her kan du lese mer om hva du kan gjøre for å takle dem på best mulig måte.


Hos noen kvinner er plagene i underlivet vedvarende etter fødsel, og de må jobbes litt mer med. Både hjemme og ved hjelp av behandling for å bli kvitt problemet, sier Kleven. Underlivet forandrer seg.


Typiske plager som underlivsprolaps eller fremfall, urinlekkasje og hemoroider kan være både smertefullt og upraktisk. Den type østrogen som brukes for å lindre plager i underlivet , er en annen type østrogen, enn den som må til for å dempe hetetokter eller forebygge benskjørhet. Systemisk vil si at den virker på hele kroppen. Vel, det skjer dessverre ikke allti og noen plager kan bli verre om du ikke tar tak i. Vet ikke om dette er to forskjellige problemer, eller om de henger sammen?


Plager i underlivet

Går på ppiller (microgynom) og har en dårlig vane av å hoppe over mensturasjo. Symptomer hos menn omfatter plager på forhud og glans, som rødt utslett, kløe og sprekkdannelse. Behandling av sopp i underlivet.


Sopp i underlivet er vanligvis enkel å behandle. Apoteket selger reseptfrie legemidler mot soppinfeksjoner, både vagitorer og salve. Lichen sclerosus er en kronisk hudsykdom som behandles av både hudleger og gynekologer. Sykdommen gir særlig plager i underlivet i form av kløe og svie ved klitoris, kjønnslepper og endetarm. Huden blir tynn, stiv og hvitaktig, og kan gi små rifter som fører til smerter og eventuelt infeksjon i huden.


På grunn av mangelen på østrogen blir slimhinnene i skjeden tynnere og tørrere i overgangsalderen. Tørre slimhinner i underlivet fører ofte til andre plager som kløe, stikking, svie og sårhet i både skjede, skjedeåpning og området rundt skjeden. Plagene fører også ofte til smerter ved. Majoriteten av kvinner opplever plager i forbindelse med overgangsalderen, og blant disse er smerter og svie i underlivet.


Dette skyldes at mangel på østrogen medfører at slimhinnene i underlivet tynnes ut og kan bli tørre og irritable. Ved godt stell av intimområdene, holder man på den gode og myke følelsen i underlivet. Til tider kan tørrhet, soppinfeksjon eller små lekkasjer oppstå, og her finner du tips til hvordan ulike plager i underlivet hos kvinner og menn kan lindres og behandles. Svie i underlivet som gravid.


Plager i underlivet

Mange gravide opplever en sviende fornemmelse i underlivet under graviditeten. Noen har lett sviende plager , mens andre opplever en sterkt brennende fornemmelse. Du kan godt oppleve svie i underlivet under din første graviditet, mens du som annen- eller tredjegangsfødende ikke opplever sviende plager. Smerter i underlivet når du er gravid kan naturlig nok skape bekymring.


De fleste tilfeller er ufarlig, men stikkende smerter, noe som føles som knivstikk i underlivet , kan selvfølgelig være skremmende og ubehagelig. Kan jeg gå til lege uten å ta en gynekologisk undersøkelse? Vil helst slippe) 3. Avhengig av hva som er galt, finnes det noe medi.


Såpe med for høyt pH-nivå kan forstyrre balansen i underlivet og gi smerter som svie i underlivet , og gjøre kroppen mer utsatt for infeksjoner. Har vart noen dager nå. Det anbefales derfor å bruke en mild intimvask ved vask av underlivet.


Unngå å bruke feil såpe i underlivet. Dersom du opplever irritasjoner eller plager i underlivet som kan skyldes en ubalanse i den naturlige bakteriefloraen i skjeden, kan du prøve produkter med melkesyrebakterier. Disse finnes i form av vagitorier (skjedestikkpiller) og gel.


Plager i underlivet

Spør gjerne på apoteket om flere råd! Kilde: Vitusapotek. Noen utvikler også åreknuter i underlivet.


Kompresjonsstrømper kan lindre symptomene, men vil ikke forhindre at åreknuter oppstår.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg