tirsdag 13. desember 2016

Sex stilinger

Enten du liker rumpe eller pupper, eller er dominant underdanig, har vi hva som trengs for at du skal oppleve dine villeste fantasier. Flott guide til en rekke forskjellige sexstillinger , med forklaringer til hver sexstilling. Over 2stillinger vist. Nettsiden er laget med tanke på å gi både menn og kvinner bedre sex og mer nytelse.


Misjonæren med en vri.

Mange kvinner har misjonærstillingen som en favoritt. Vi bryr oss om ditt personvern. Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Fire effektive stillinger for en kjapp en.


Les også: Glem G-punktet, forskerne har funnet den nye veien til orgasme Han sier rask sex er som kinamat. Så lenge du velger retter du vet du liker og som pleier å levere, så blir du ikke skuffet. Siden kvinnen på topp er en gruppe sexstillinger er det enkelt å skifte posisjon underveis.


Hun kan prøve å lene seg for- eller bakover, ligge på ham med sin fulle lengde, gni seg mot kroppen hans eller knele på ham, sitte forlengs, baklengs eller sidelengs og samle eller spre bena.

Womans Health Magazine har samlet de beste sexstillingene på ett brett, og garanterer maks tilfredsstillelse og et krydret sexliv. Tips: La ham lene seg litt forover og bruke hendene på klitoris, mage og bryster. Doggystyle Denne klassikeren gir dyp penetrering og god stimulering til begge parter, i tillegg til at det er lett for ham å komme til på klitoris eller hennes bryster.


Sexstillinger Annonsebilag. Ansvarlig redaktør Gunnar Stavrum. Forfatterne av Gleden med skjeden, Nina Brochmann og Ellen Støkken Dahl, er på besøk hos Stian Blipp Show. Stian Blipp spør om det aller beste orgasmetipset, og de forteller om det de kaller.


Sommerens erotiske dager er over og høsten er her. Men trenger sexlivet ditt å lide av den grunn? Sexolog Esben Esther Pirelli Benestad gir deg rådene om hvordan du kan piffe opp sexlivet til. Dert er sundt og godt med inspiration til sexlivet - og nye sexstillinger , som endnu ikke er afprøvet - og det er netop dét, du kan finde på denne side.


Er I eksempelvis endt med at have lidt rutine-præget sex , kan en ny sexstilling være med til at ryste posen. Og måske stimulere både dig og dit partner på nye måder? Ekspertene anbefaler blant annet sittende stilling, hvor den ene kanskje sitter i fanget på den andre. Få vores bedste råd om de klassiske sexstillinger her. KLIK HER og læs om alle fordele og ulemper ved de BEDSTE SEX STILLINGER og find inspiration til nye og frække stillinger i sengen.


Ganske enkelt: NY INSPIRATION!

Hvilke sexstillinger skal jeg benytte første gang? Cowgirl: Kvinder tror, den her mest er god for mændene, men det er fordi de hopper op og ned. De skal i stedet køre frem og tilbage!


Kvinden sætter sig ovenpå manden og læner sig lidt frem. Det skal de slet ikke. Samleiestillinger er forskjellige posisjoner hvor to eller flere mennesker har samleie.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg