torsdag 1. desember 2016

Kjerringråd mot hodepine

Kjerringråd mot hodepine

Les mer om hodepine. Har du hodepine og vil bli kvitt smertene? Her har det kommet inn et råd som kan være til hjelp for flere, sier hun som har sendt oss det. Migrene eller hodepine. Visste du at det finnes kjerringråd mot hodepine og migrene hvor man tar i bruk poteter?


Kjerringråd mot hodepine

Kjerringråd og gode tips mot hodepine og migrene. Sult, søvn og stress er vanlige årsaker til hodepine og migrene. Her er noen kjerringråd , tips og råd som kan hjelpe. Man kan få synsforstyrrelser og trøbbel med å huske ting. Vi har fått innsendt et lite tips som innsenderen sier at har hjulpet henne.


Hun sier hun bruker følgende oppskrift. Ta en stor potet og rasp den. Dette skal gi utvidede blodårene. Ofte skyldes hodepine gift i magesekken.


Uansett er hodepine et signal fra kroppen om at det er noe som ikke er helt bra, så det skal man lytte til. Her har vi samlet noen råd som har kommet inn mot hodepinen. Noen får det etter trening eller når de er gravid. Hodeverk er veldig vanlig. Det finnes ulik behandling mot hodepine som legen din kan hjelpe deg med når du kjenner på symptomene rundt hodepine , men det er også ting du kan gjøre på egenhånd som hjelper mot smertene.


I denne artikkelen har vi blant annet samlet gode råd om hvordan du både kan forebygge og døyve hodepinen. Bli kvitt og forebygg hodepine : 1. For vanlig hodepine kan ibux og paraset hjelpe, og da skal du prise deg lykkelig for at det ikke er migrene du har. Takk for mange gode råd når det gjelder forebygging. Husk å bevege fingeren mot klokken over punktet.


Stimuleringen skal blant annet kunne kurere hodepine , redusere stress, kontrollere sinne, lette på ryggsmerter, hjelpe mot høyt blodtrykk, lindre menstruasjonssmerter, smerter i bein, søvnproblemer og bekymringer. Unngå anfallskuperende eller smertestillende medikamenter mot hodepine mer enn dager i uken. Unngå preparater som består av flere legemidler, for eksempel fenazon koffein og paralgin forte. Trykket er forklaringen på smerten vi kaller hodepine. Hvis du kan litt om kjerringråd , har du alltid noe å hjelpe deg med når det klør, stikker eller brenner.


Miriam Wicklund har samlet og brukt kjerringråd i over år. Gjennom et utall radioprogrammer og bøker har hun formidlet smarte tips som hjelper mot hverdagens små plager og utfordringer. Botemidler for hodepine.


Lag et omslag av fersk, revet pepperot i et linklede og legg omslaget mot nakken. Når du først er i gang, kan du legge to pepperrot biter i begge armkrokene. Hold dem der i minst en halv time eller til hodepinen forsvinner. Få sving i sakene med Li Shou som er kinesisk og betyr ”håndsvingning”.


Er det spenningshodepine, løsner det som regel med en skikkelig massasje, eller massasjeterapi over lang tid. Jeg ser kiropraktor er nevt, men jeg vil også nevne manuellterapeut, de har lenger skolegang og flere fagområder, så de knekker ikke bare opp låsninger, men myker også opp muskler. Husk at kjerringråd ikke må erstatte nødvendige legebesøk.


NRK gir ingen garanti for rådenes virkning og de må prøves ut på eget ansvar. Send oss gjerne kjerringråd på e-post: kjerring. Heldigvis finnes det flust av gode råd mot hodepine. Er hodepinen svært smertefull og langvarig, kan det være snakk om migrene. Mistenker du at dette er tilfellet, bør du oppsøke lege.


Først følger noen råd om hvordan man kan lindre hodepine , og til slutt presenteres en liste med råd som kan forebygge hodepine. Slik lindrer du hodepine !

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg