tirsdag 27. desember 2016

Alias brettspill

Stor automat oversikt, alle de gamle gode pluss alle de nyeste finner du her. Bredt utvalg av spill. Finn laveste nettpris her.


Selskapsspill er normalt mine favorittspill da det blir leven og liv rundt bordet! Konseptet her er for så vidt bra, men gjennomføringen er litt ujevn mht vanskelighets-grad.

En liten avdvarsel: Alias kan være veeeldig frustrerende hvis man stopper opp mitdt i en forklaringsrekke og ordene stokker seg helt! Alias er et morsomt spill for smarte pratmakere, og spilles i lag med minst to personer på hvert lag der målet er å få medspillerne til å gjette så mange ord som mulig gjennom å gi dem raske vinklinger. I Alias Party forklarer du ordene som normalt, men se opp for partyfeltene – når du havner på ett av dem, brukes spesielle stiler for å oppnå ekstrapoeng.


To nye forklaringskategorier er også blandet inn i spillet! Innholdet er mer fargerikt og utfordrende enn noen av de andre Alias -utgavene! Det er stor variasjon i ordkortene. Ordforklaringsspill for voksne som spilles på tomanns lag.


Spillet går ut på å forklare et ord innenfor visse grenser med hjelp av synonymer, motsetninger og antydninger.

Bli den første til å omtale “ Alias junior brettspill ” Avbryt svar. Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Klassikeren Alias brettspill i engelsk utgave.


Den originale versjonen av Alias spilles på lag, og det første som når mål vinner. Spillet er genialt enkelt og slutter aldri å underholde. Du kan alltid forbedre og utvide ordforrådet ditt. Et morsomt ordspill hvor det er om å gjøre å gjette flest mulig ord innen en viss tid. Et bra selskapsspill.


Hanne, Sokna: Dette er et fantastisk spill som er like moro for barn som for. Spilleren som først finner et or roper Alias og får retten til å forklare sitt ord. Ordet forklares på samme måte som i vanlig Alias , altså kan en si hva som helst så lenge en ikke bruker ordet eller deler av det. Alle de andre spillerne prøver å gjette ordet. Ettersom det er en god del praktiske oppgaver som innebærer å stå på ett ben, leke sinna, eller beruset mens man forklarer et or får man fort en livlig og løsrevet stemning.


Den billigste prisen for Alias Original akkurat nå er 1,-. Prisjakt sammenligner priser og tilbud fra butikker. Her finner du våre mest populære brettspill , spill til barn, familiespill, spørre- og kunnskapsspill, memospill, klassiske spill og nye spill.


Party Alias er basert på det populære Alias original spillet, og gir oss nye og spennende måter å forklare ordene på.

Det blir også mer fysiske og verbale morsomheter! Du mottar en ordrebekreftelse på mail, hvor varenes normalpris vises. Et av de elste brettspillene er Kalaha, et annet er Mølle, som med sikkerhet ble spilt langt tilbake i menneskets historie.


Det het Mancala og ble spilt i midtøsten. Vi vet dog ikke om det var et familiespill eller. Innimellom kan det være utrolig hyggelig å bytte ut de mange skjermene med noen morsomme brettspill og nyte en kveld sammen med venner og familie – akkurat slik man gjorde når man var liten.


Det finnes brettspill av alle slag. Man kan spille hele kvelden eller bli ferdig i løpet av av få minutter. Det finnes spill som har tre regler så er man igang og det finnes brettspill med regelbøker tykke som bibler. Alias kan være fint spille også i mindre grupper, gjerne grupper med 4-elever. Legg begrepskortene i en bunke midt på bordet.


Brettspill er en herlig hobby. Den som klarer å gjette begrepet får kortet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg