onsdag 21. desember 2016

Baby i bilstol

Vi gir deg gode råd til hvilken bilstol du bør velge! Se vårt store utvalg her. Barnas Hus selger bilstoler for barn fra nyfødt og opptil ca 10-årsalder. Kjøp bilstol hos Babyshop.


Vi har alt fra baby og opp til eldre barn.

Check out For The Baby. Britax` babystol Baby -Safe har vært på markedet i flere år. Modellen Baby -Safe i-Size er nyere og som navnet antyder godkjent til i henhold til den nyere i-Size-standarden. Babystolen kan brukes fra nyfødt og opp til måneder, med en maksvekt på kg. Stolen har også sidekollisjonsbeskyttelsen SICT som kan skrues ut fra sidene.


For hvem vil ikke være sikker på at ens barn er trygg og sikker når dere kjører bil? En bilstol er ikke sikrere enn en babystol, men i en bilstol har barnet en oppreist sittestilling, noe som fordeler G-kreftene over en større kroppsflate ved en eventuell kollisjon. Og det er positivt.

Veldig små barn sitter oftere dårligere i en bilstol og bør derfor sitte i en babystol den første tiden. Hva er Plusstesten? Det er viktig å sikre barnet i bilen fra første dag. En nyfødt, liten kropp er skjør, og konsekvensene av en kollisjon eller bråstopp kan være katastrofale.


Det er en sikker bilstol for baby som er enkel å montere og bruke, men oppnår likevel ikke toppscore når det gjelder risiko for feilbruk. Trekket kan tas av stolen uten at du må fjerne selen. Den finnes også i en versjon som kan festes med isofix-base, men denne får ikke full pott på sikkerheten ved sidekollisjon.


Frem til barnet er MINST gjerne lenger, anbefaler vi at barnet sitter sikret i bakovervedt bilstol. BILSTOLER TIL BABY OG BARN. Med rett barnesete til bil kan du være sikker på barnet ditt sitter trygt når uhellet først er ute.


Her finner du komplett oversikt hvis du lurer på hvilke regler som gjelder for barn i bil. Sammenlignet med hva det koster å ha bil, er ikke bilbarnesetet en stor kostnad. Det er mulig å kjøpe brukt eller arve, men du må kjenne setets historie og vite at det ikke har vært i en kollisjon, sier Kristin Øyen, som ikke anbefaler å kjøpe brukt bilstol fra ukjente på nettet. Det er påbudt å sikre de aller minste bakovervendt når de sitter i bilstol.


Hvor lenge er avhengig av setet du har. Vi anbefaler bakovervendt så lenge som mulig, til minst år.

Search For The Baby. Når man skal ha med barna i bil er det påbudt at de skal være sikret med en godkjent bilstol tilpasset barnets vekt og høyde. Det finnes mange forskjellige design, og alle de er delt inn i vektklasser. Bilstoler, barnevogner og utstyr til baby og småbarn JavaScript ser ut til å være deaktivert i nettleseren.


Eller er det innafor at baby blir sittende i bilen de min det tar? Skjønner at man ikke skal gå fra baby i varm bil og sånn. En sikker bilstol til trygge reiser Barnas sikkerhet er alltid av høyeste prioritet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg