mandag 5. desember 2016

Boblebad med dusj

Boblebad med dusj

Kjøp boblebad med dusj hos Trademax. Alltid lave priser og et stort utvalg! Handla fraktfritt på Bygghjemme. Stort sortiment till bra priser!


Vi har rotting møbler som passer til alle størrelse uteplass. Kunstrotting i mange farger og design. Lav fraktpris helt hjem. Ikke la drømmen om et boblebad forbli en drøm!


Hos SparMax finner du boblebad med ekstra god badedybde, kraftig kroppsmassasje og enkel renseprosess. Alle våre boblebad leveres med det profesjonelle Whirlpool-systemet. SparMax er direkteimportør av alle produkter vi selger i Norge. Hva med en egen spa opplevelse hjemme?


Boblebad med dusj

Vi tilbyr steamdusj med boblebad i flere størrelser, farger og design. Her finner du en løsning som passer for deg. Vi er stolte over å tilby den høyeste kvalitet og luksus til markedets beste priser. Vanntett dusjradio med bluetooth og sugekopp!


Har FM-nettet stengt og din dusjradio sluttet å virke? Da har vi løsningen! Man kan også svare på telefonsamtaler og ringe siste brukte nummer!


Du kan pause musikken, bytte sang og endre volum! A-bad leverer, badekar i alle prisklasser og former. Før var det vanlig med rektanguære badekar med løse sider, nå får du helstøpte kar med organiske former og rene linjer, og gjerne med fargekombinasjoner. Badekar tar mye plass.


For at det ikke skal bli for trangt bør du i det minste ha et bad på kvadratmeter for at det ikke skal bli for trangt. Hos Sparmax finner du et bredt utvalg av massasjedusjer med badekar. Fra til dyser gir deilig rygg eller kroppsmassasje.


Her kan du også lytte til din favoritt musikk mens du tar et deilig bad om det er å foretrekke. Alle våre modeller er enkle å montere og ser svært stilige ut i ethvert bad! Enten du går for en liten og enkel variant, eller du har større plass og ønsker et dusjkabinett med badekar, er du sikret å finne en dusj som passer for ditt hjem og din familie hos oss. Massasjekar finnes i mange prisklasser og vi finner sikkert et kar som passer for deg. Tips: Tenk først og fremst på hvor stort badekar du har plass til.


Hvis du er m høy og kun har plass til et rektangulært kar på m vil vi heller anbefale å utvide dusjen i stedet. Kom og prøvebad hos oss. Opplev den unike massasjen. Vi anbefaler en avkjølende dusj mellom hvert badstubesøk. Nyt et deilig avslappende boblebad , med venner, kolleger eller din kjære.


Boblebad med dusj

Vi har delt inn massasjebadene i ulike serier, som alle har et eget unikt formspråk. Velg serien som passer best for dine behov og ditt baderom. Du kan også få alle modeller som badekar uten system. Selv ville jeg ikke valgt boblebad hvis det var så lite plass tilgjengelig som det du har.


Et så lite boblebad ville jeg ikke oppfatte som verken Deluxe, Comfort eller Exclusive. Norskprodusert med års garanti! Dette er badekar i lekkert og stilfullt design med et bonuskomponent – vannmassasje! Våre massasjebad er produsert i høykvalitet sanitærakryl og forsterket med 3- lags glassfiberarmering.


Hvert massasjebadekar kommer med avslappende og regulerbar vannmassasje, og nakkeputer er selvsagt inkludert for høyeste komfort. Et boblebad er det absolutt ytterste av komfort og luksus man kan oppleve i sitt eget hjem. Men det trenger ikke bety at du må ut med skyhøye summer for å kunne oppleve det. Boblebad og massasjebadekar. Det har bare blitt enklere og enklere for mannen i gata å ha det litt ekstra bra, og vi tilbyr deg boblebad billig og av høy kvalitet.


Når du skal velge dusj og badekar er det viktig å planlegge størrelse, utforming og plassering. Hos MAXBO vil du garantert finne noe som passer ditt bad. Når du velger dusj er det derfor viktig at du tenker gjennom hvilket behov du har, og hvilken plass du har til rådighet.


Er du ute etter å spare plass, eller frigjøre mer plass, er innfellbare dusjdører eller dusjhjørne en god løsning.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg