tirsdag 27. desember 2016

Utvendige hemoroider

Utvendige hemoroider

Du finner et bredt spekter av Hemoroideprodukter hos Med- Kjøp online. Hemoroider er vanligvis ikke farlig, men det er veldig smertefullt. Les om behandling, symptomer, operasjon, kjerringråd og fjerning av hemoroide her.


HEMOROIDER : Bilder viser at hemoroider kan være både innenfor og utenfor endetarmsåpningen Foto: NTB Scanpix Vis mer Er hemoroider smittsomt? Nei, hemoroider er ikke en infeksjon, men en forandring i blodårene dine. Det kan ikke smitte gjennom samleie eller på noen annen som helst måte. En klump på anus på størrelse med en liten ert er sannsynligvis en hemoroide.


Dersom den er hard å ta på, og samtidig blåaktig eller lilla i fargen, er det sannsynligvis snakk om en trombosert hemoroide. Et godt kjerringråd mot utvendige hemoroider eller hemorider som noen sier er følgende: Kok einer kvister i vann til det blir brunt. Sett deg overskrevs over dampen (pass på så du ikke brenner deg). Man kan sammenligne det med åreknuter, med den forskjellen at de altså er i endetarmen.


Man skiller mellom utvendige og innvendige hemoroider. De innvendige er innenfor endetarmsåpningen, mens de utvendige kommer ut av endetarmsåpningen. Utvendige og innvendige hemoroider. Det er nemlig forskjell på ytre, altså utvendige , og indre, som vil si innvendige, hemoroider.


En av de vanligste symptomene er kløe. I noen tilfeller kan dette føre til blødning. Hva du bør vite om hemoroider. Scheriproct er reseptfrie legemidler (stikkpiller og salve) til behandling av hemoroider. Stikkpillen brukes ved innvendige hemoroider , og settes som regel inn én gang daglig.


Ved utvendige hemoroider kan kremen brukes morgen og kveld og etter hver tarmtømming. Husk å lese pakningsvedlegget nøye før eventuell bruk. Det kan være dryppende blo eller blod som spruter ned i toalettskålen. Blødningene kommer ofte i forbindelse med avføring.


Hva er egentlig hemoroider ? I dagligtalen benyttes derimot begrepet hemoroider først når hemoroiden er ekstra utvidet. Gratis frakt fra 6kr. Unntaksvis oppstår hemoroider som følge av skrumplever, forstørret prostata eller svulster i magen eller endetarmen.


Symptomer på hemoroider. Rundt av oss forventes på et tidspunkt å få hemoroider. Omkring halvparten av alle over år har diagnosen.


De er ufarlige og krever kun behandling dersom de gjør vondt. Tilbakevendende hemoroider og smerter ved endetarmen kan ha andre årsaker og bør undersøkes nærmere. Med en forståelse av hvor vanskelig det kan oppleves å håndtere dette, var HemaPRO fast bestemte på å undersøke de naturlige alternativene og finne en løsning. De gir plager i form av blødninger, svie og kløe.


Ikke alle er synlige eller følbare. Dette er ufarlig, og kan heller ikke bli farlig. Derimot kan hemoroidene skape ubehag og derfor bør de behandles. Infrarød fotokoagulasjon er også en mulighet dersom man har små hemoroider.


Her brukes et infrarødt lys til å koagulere blodet i hemoroidene slik at de skrumper sammen. Denne behandlingen må utføres flere ganger. Dersom dette ikke bedrer situasjonen og man har store utvendige hemoroider , er kirurgi et alternativ. Disse prosedyrene tar 5-minutter og du kan reise hjem med det samme.


Utvendige hemoroider

Hos vår gastrokirurg Abbas Suhail kan du enkelt få fjernet både innvendige og utvendige hemorider. Doktor Suhail er spesialist i sitt fag og har lang erfaring. Dette kan medføre at blodet samler seg slik at det dannes en hemoroide. Forhold som kan gi økt trykk på blodårene er kraftig pressing når man er på toalettet, forstoppelse , langvarig ståing eller sitting, graviditet, fiberfattig kost, fedme og tungt kroppsarbeid. Du vil heller ikke se dette som utvendige kuler.


Blodet og dets utseende er ingen god måte å skjelne mellom hemoroider og endetarmskreft på, fordi i begge tilfeller vil blodet være lyst rødt. Du beskriver observasjonen din som ytre hemoroider og jeg tror så absolutt det er dét dette er, men du må aldri et internettsvar erstatte et virkelig legebesøk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg