fredag 2. desember 2016

Oppskrift vognteppe

Alle våre strikkepakker inneholder oppskrift og komplett garnforbruk til ønsket størrelse. Du kan selv bytte ut fargene i strikkepakkene etter du har valgt størrelse på produktet du ønsker. Du velger selv om du vil ha med oppskriften i pakken(kr 45.-) eller vil ha den tilsendt pr epost. Dale Garn har lagt ut et hefte med oppskrifter på babytepper til gratis nedlasting.


Koksgrå nr 1ca nøster Hvitt nr 1ca nøst. Oppskriften kan lastes ned gratis.

Hver dag legger vi ut tips om en gratis strikkeoppskrift. Noen ganger er det en ny oppskrift , andre ganger kan det være en oppskrift som fortjener å tas fram igjen. Dagens oppskrift : Hjerteteppe av Quiltehuset. Da lykke liten kom til verden, var alle himlens stjerner tent. Sandnes Garn presenterer her et innholdsrikt hefte med et utvalg av babytepper og hentesett, strikket i våre gode merkegarn.


Dette heftet er utgått og kan lastes ned gratis. Under får du oppskrift på teppet. Skriv på epost du ønsker oppskrift sendt til. Det var eit flott vognteppe.

Holder på med eit vognteppe eg og. Julig bør det vere ferdig. Men dette var knallfint. Må kjøpe emg symaskin først.


Det har i grunnen vært min greie å strikke teppe til de nærmeste som får baby, nå de siste gangene har det også blitt Nøstebarndress. Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv. Se våre beste oppskrifter på nett. Velkommen til MENY. Si JA til stort utvalg.


La våre oppskrifter inspirere deg! Inneholder oppskrift og komplett garnforbruk til valgt størrelse. Vognteppe strikket i Viking Baby ull (1 merino ull , superwash). Baby baby ull barnehagen de alle minste halvbleket hvit hullstrikk Teppe vognteppe.


Forslag til andre oppskrifter. Denne oppskriften er dessverre ikke lenger gratis. Nr Marius vognteppe i Smart. MERINOULL inneholder 1 merinoull.


Deilig og myk merinoull som er superwash-behandlet slik at det spesielt godt egnet til baby- og barneplagg.

Hadde liksom ikke gnisten til å starte på ett så stort prosjekt, men jeg tok vare på utklippet. Når jeg skulle bli bestemor for første gang gikk jeg gjennom mine gamle oppskrifter og dette dukket opp. Jeg brukte den ene mønsterbordene fra sengeteppet og strikket dette vognteppet.


Har strikket rettstrikk (riller) oppe, nede, og i sidene. Håper eg får anledning til å strikke dette teppet også.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg