torsdag 29. desember 2016

Norske barnesanger tekster

Norske barnesanger tekster

Her er det mye kos, nostalgi og læring. Så finn frem ungene, varm opp sangstemmen, slipp hemningene og syng av full hals! Det skaper minner, musikkglede, samhold og mange morsomme stunder å synge sammen! Alle våre barnesanger med tekst , sortert alfabetisk.


Norske barnesanger tekster

Vi anbefaler å sette seg ne ta seg god tid og bla gjennom listen av barnesanger. Se opp for nye a-ha-opplevelser og gamle minner! Noen barnesanger passer bedre til spesielle anledninger enn andre. Barn elsker å synge og de synes det er spesielt gøy hvis en voksen også synger med.


Her finner du en oversikt over alle publiserte barnesanger , sangleker, rim og regler. Sang og musikk er en flott måte å skape gode relasjoner mellom barn og deres foreldre. Pudding-TV er en -kanal med barnesanger på norsk.


Tanken bak er at barn kan lære samtidig som de har det gøy gjennom morsomme, pedagogiske videoer. Målgruppen er hovedsakelig toddlere. Barnesanger : Dyrene i afrika, Ro ro til fiskekjær, Lille petter edderkopp, Bæ bæ lille lam, Mummitrollet.


En legendarisk barnesang. Papegøyen fra Amerika: Morsom sang om en papegøye fra Amerika. Denne er populær blant de små. Kun musikk, ikke tekst.


Norske barnesanger tekster

Per Olsen hadde en bondegård: Den norske versjonen av klassikeren Old Mc Donald had a farm. Dette er den norske versjonen av Twinkle,. Fem små apekatter - Barnesanger.


Tekster til norske og engelske barnesanger. Bokmerk permalenken. Send oss et tips Avbryt svar. Din e-postadresse vil ikke bli publisert.


Norske barnesanger tekster

Julesanger med internasjonale tekster blir også stadig mer populære i Norge etter hvert som vi blir mer globaliserte med god hjelp av media. Vi har derfor, i tilegg til norske julesanger, lagt fokus på tekster til kjente svenske, engelske og tyske julesanger, noe vi merker det er stor etterspørsel etter. Ifølge NRK er det ikke bare-bare å være veganer med ønsker om å endre norske barnesanger , noe følgende sitater fra artikkelen understreker: “Veganere opplever mye hat: – Tror kanskje jeg har blitt immun” “At veganere ønsker egne versjoner av tradisjonelle barnesanger har satt sinnene i kok i sosiale medier.


Lille Hasse Hare (har ei flue på sin nese) - Norske barnesanger. Spill grepet hver gang det er notert over teksten. De neste setningene varierer fra sted til sted. Den vanligste norske versjonen handler om keiseren i sitt høyeste slott.


Det kan imidlertid se ut til at teksten er dårlig oversatt. I flere andre versjoner føres det en dialog mellom to navnløse skikkelser - en som spør og en som svarer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg