torsdag 29. desember 2016

Er jeg gravid

Er jeg gravid

Rask og trygg leveranse. Billig, sikker og rask graviditetstest. Kjøp nå, test deg hjemme. Søk etter er jeg gravid på den nye KensaQ. Finn laveste nettpris her.


Det er ikke rart med tanke på at svaret på dette spørsmålet vil være med og avgjøre din fremtid. Noen gleder seg mens andre gruer seg. Lurer du på om du er gravid ? Ta Clearblue-quizen for å se om symptomene dine kan være en tidlig indikator på graviditet.


Er du fortsatt usikker? Vi hjelper deg med å velge riktig graviditetstest, slik at du kan være på den sikre siden. Mange forveksler også tegn på at det faktisk er menstruasjonen som kommer og ikke at man er gravid. Det er klart at har man et sterkt ønske om å bli gravid og hele tiden tror man er det, så tenker jeg at det er naturlig at man leter etter tegn. Det er normalt med økt utflod når man er gravid , og det vil være varierende gjennom hele graviditeten.


For noen er dette et tidlig symptom på at de er gravide. Det skjer fordi slimhinnene i skjeden bygger seg opp for å gi plass til babyen når den skal fødes. På tysdagen kjente jeg små murringer, trudde mensen skulle komme. Hei, er mitt første innlegg her, og er veldig forvirret!


Er dag til ikm, og har fått disse resultatene idag, de som er på bildet. Da jeg tok en cb digital, så viste den ikke gravid. I pakningsvedlegget står det forklart hvordan man skal avlese disse strekene. Tester med digitale tester har en skjerm som viser resultatet Gravid eller Ikke gravid. Dersom du er gravid kan graviditetstester som Clearblue Digital test med ukeindikator vise hvor mange uker det har gått siden unnfangelsen.


Er jeg gravid

Hei vet ikke helt hvor jeg skal spørre så skriver her jeg går på p piller men er elendig til å ta de i tide og sånn jeg hadde sex og tok pillen i cirka dager etter det men glemte å ta de noen ganger og tok de på feil tid og sånn så tok jeg en pillefri uke etter de dagene pleier som regel da å. Informasjonen på helsenorge. Det er ingen erstatning for undersøkelse eller behandling hos helsepersonell. Dersom du er syk eller trenger medisinsk hjelp av andre grunner, bør du oppsøke fastlegen.


Fosteret er synlig ca 5-uker etter siste menstruasjon, og hjerteslagene skal kunne sees i 6-7. Er så redd det er jeg som ikke forstår rett! Har tatt to tester! Mensen har jeg så og si aldri på grunn av p-pillene jeg går på, og derfor har jeg ikke kunnet vite om den er forsinket.


Jeg har ikke livet mitt tilpasset et barn helt enda. Hej, jeg er en pige på år, som igår havde sex med min kæreste. Spennende tid fremover nå, å gå gravid er virkelig både lykke og uro på en og samme tid.


Etter den første gledesrusen hadde lagt seg kom selvfølgelig alle bekymringene ( jeg er god på det, dessverre). Fikk heldigvis god oppfølging av fertilitetsklinikken og dr. Holst de første ukene. Vært i vanvittig mye dårligere form denne gangen!


Er jeg gravid

Jeg er gravid i uke med barn nummer 3. Det eneste sikre tegn er , hvis din menstruation er forsinket. Hvis din menstruation normalt er regelmæssig, men du pludselig går et par dage over ti så er det vist på tide at gå en tur på apoteket. Du kan ikke være helt sikker på, at du er gravid , før du står med en positiv graviditets test i hånden.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg