fredag 14. oktober 2016

Ord til bryllupskort

Gratulasjonskort til mange Anledninger. Lynrask Levering og Gode Priser! Nordens største utvalg! Kanskje forklarer disse ordene noe av den norske kulturen og de norske verdiene? Dette er ti norske ord som ikke lar seg oversette til andre språk.


Ord til bryllupskort

Nedenfor har jeg samlet noen fine Bryllups Dikt og Gode Ord som kan brukes til Brudeparet og Bryllups. Bryllupsdager, bryllupsbilder, bryllupsfest, bryllupsgratulasjoner, bryllupshilsen, bryllupsinvitasjoner, bryllup jubileum, bryllupskort , bryllupspynt, bryllupstips, bryllupsvers. Skal du skrive et bryllupskort til brudeparet, og trenger litt hjelp til teksten?


Da har du kommet til riktig sted. På denne siden kan du finne tips og inspirasjon til hva du kan skrive på kortet til brudeparet. Dersom du er på utkikk etter et bryllupsdikt, kan du finne flere forslag på denne siden: Bryllupsdikt. Tekst til bryllupskort – side av 5. De hjerteligste gratulasjoner til et flott par! Det skader ikke om du liker sjefen!


Ord til bryllupskort

Lykke til som mann og kone! Tro, håp og kjærlighet er viktig. Men størst av alt er kjærligheten. Investerte for noen år siden boken Skriv et hyggelig kort.


Hvis du vil skrive det bedste bryllupskort , der er både sødt og sjovt så kig her for skabelon, tekster for at finde den tekst, der passer til dit kort! Noen som har et fint sitat til et bryllupskort ? Gjerne et som ikke er så vanlig. Noen skriver en personlig hilsen, noen et dikt, noen kloke ord.


Ord til bryllupskort

Det er ikke nemt at finde ud af, hvad man skal skrive i et bryllupskort til et brudepar. Det er svært at finde de rette ord , der både harmonerer med gave, parret, egne følelser og den tone, man ønsker at ramme. Ord til brudeparet Blogginnleggene mine som handler om ord om har jeg planer.


Derfor ønsker jeg dig en god fest og alt det bedste til brudeparret. Vi er inviteret til bryllup hos vores venner, familie, kollega, vi har købt en rigtig fin gave og vi har måske endda selv kreeret et smukt kort, som vi vil lægge ved gaven med en hilsen til brudeparret. Og så rammer det os, for hvad i alverden skriver man i et bryllupskort til det kære brudepar?


Ord til bryllupskort

Her har vi samlet noen ordtak og sitater, men du kan sikkert finne flere andre steder på nettet. Kjærligheten eies ikke. De enes om det samme navn og bygger seg et bo, så blir de i hverandres favn De lykkelige to.


De pynter hus og eiendom med stas av alle slag, men vet så vel at ikke Rom, ble bygget på en dag. Og over deres dør skal stå: I godt og ondt vær tro! Han lever dobbelt så lenge.


Apokryfene “Størst av alt er kjærligheten. Han så på henne - og hun så på han, og så stod to hjerter i fyr og i brann. Og akkurat det, har vi sett her i dag - kan føre til glede og bryllupslag. Måtte den bli både lang og brei og gi dere det dere håper på : En eviglang kjærlighet å dele på!


Til lykke, til lykke på livets vei! Du er kommet til det rigtige sted. Vi har samlet mange bryllupsdigte, der kan passe til brudeparret. Blomster til brudeparret – Euroflorist.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg