onsdag 5. oktober 2016

Navn på dyr

Vi trenger din hjelp til å legge inn navn. Har du ett eller flere navneforslag kan du selv legge til disse. Sorter ting og levende vesen. Dyr kjennes ofte gjerne på at de spiser andre organismer, levende og døde, eller deres produkter. Dette står i motsetning til planter, som har en annen metode for å skaffe seg næringen de trenger.


Navn på dyr

Dyr trenger altså tilførsel av organiske næringsstoffer, og dette har de til felles med sopp. Liste over dyr i norrøn mytologi inneholder navn på dyrefigurer som omtales i den norrøne mytologien. For enkelte av figurene kan det være vanskelig å si om det er personifiserte guder eller jotner i dyreham, eller om det dreier seg om dyr.


Mer detaljerte ordlister for de ulike dyrekategoriene finner du på de neste sidene. Gjentatte postinger av samme innlegg (såkalt spamming), forsøk på avsporing av debatten eller på annen måte ødelegger debatten. Innlegg er ikke skrevet på norsk, svensk, dansk eller engelsk.


Navn på dyr

Inneholder reklame, forsøk på å selge produkter, verving til organisasjoner eller lignende. Et navn er en merkelapp for en person, et dyr , et ste en ting, et produkt (som i merkenavn) eller til og med en idé eller et konsept, vanligvis brukt for å skille dem fra hverandre. Navn kan identifisere en klasse eller en kategori av ting eller en enkelt ting, enten unikt eller innenfor en gitt kontekst.


Blekkspruter kjennes på sin todelte kroppsform. Insekter er en klasse virvelløse dyr i rekken leddyr. De vakreste og mest enestaende dyrebilder. Bildene til de beste fotografene i verden gjor det mulig a se dyre som du ellers aldri ville se.


Barn blir oppkalt etter både blomster, dyr , trær, steiner og fugler. Navn fra naturen er én av mange måter å finne mer spesielle navn på , sier navneforsker Ivar Utne ved Universitetet i Bergen til Babyverden. Alt som er skrevet og all grafikk som finnes på disse sidene er beskyttet etter lov. Se bilder, Memory, Sett sammen dyrene, Pusle dyr , Pusle fugler. Her er en liste over.


Da var mange ord som ligner på navnene lite kjent. Virvelløse dyr omtales ofte som evertebrater eller invertebrater). Eksempler på slike navn er Analius, Blostrup, Dille, Drua og Gammel, sier Utne. Hodet har munn omgitt av fangarmer, og kroppen er gjerne pungformet eller spisset mot bakenden. Disse historiene har flere hunder som hovedpersoner, spesielt jakthunder.


Navn på dyr

Nedenfor kan du lese om noen lojale hunder som kan inspirere deg når det gjelder å navngi hunden din. Skriv navn på dyr Marker substantiv. Har hatt ganske mange dyr opp gjennom året, min favoritt er vel ein chinchilla ved navn Bottolf. Oline og Rolf Kåre. Latinske navn , også kalt binomial nomenklatur, er et to-navnsystem på planter og dyr der det navnet på hver art består av to ledd: først slektsnavnet (med stor forbokstav), dernest artsnavnet.


Mennesket tilhører for eksempel arten sapiens i slekten Homo, og dette skrives Homo sapiens. Under en skravvel på IRC her, ble det stilt spm. Det er visst endel føll som kommer til verden og disse skal jo såklart gies navn.


Er det her noen som har noen gode forslag til navn som passer til hester, og om navnet er til en hingst eller en hoppe? Kom med forslagene her!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg