fredag 21. oktober 2016

Takkekort nyfødt

Takkekort nyfødt

Vi har et stort utvalg design tilpasset livets viktigste øyeblikk. Se alle mulighetene her. Kun 68kr pr kort,minimum stk. Takk gjestene dine for oppmerksomheten med et personlig takkekort. Det er vi stolte av og veldig glade for.


Takkekort nyfødt

Skap unike og personlig takkekort etter fødselen med bilder av din baby og dine egne ord - eller bruk en av våre mange maler for å gjøre prosessen enda enklere. Rask leveranse - vi trykker i Norge. Takkekort med dine bilder til fødsel, barnedåp og navnedag.


Kortshop leverer takkekort med individualisering, navn og gave trykkes i hvert enkelt kort. Raskt og enkelt Konvolutt er inkludert 1 fornøyd-garanti. Lag dine egne takkekort ! Er det vanskelig å vite hvordan du best kan takke for gavene og oppmerksomheten du har fått?


Takkekort nyfødt

Leter du etter en morsom julehilsen? Da har du kommet til riktig sted. Bruk en av våre maler som inspirasjon eller lag noe helt unikt. Sjekk resultatet online før vi trykker det for deg på papir med høy kvalitet. Har du giftet deg, konfirmert deg eller døpt et barn?


Da skal du kanskje sende takkekort også? Det store spørsmålet er hva skriver man i et takkekort ? Raskt, enkelt og på papir av høy kvalitet! Leveres i sett med stykk. Som takk for alle fine gavene og oppmerksomheten, er det kjekt å gi et flott takkekort som viser din takknemmelighet – og en fin anledning til å vise frem det nye lille underet. Er du på utkikk etter et dikt til nyfødt baby?


Takkekort nyfødt

Har du nylig arrangert dåp, bryllup, konfirmasjon eller begravelse, og ønsker å sende ut takkekort til gjestene? Dersom du skal kjøpe en gave til den nyfødte finner du mange gode tips her: Gave til nyfødt. På denne siden gir vi deg flere flotte dikt som kan passe til den lille. Se også: Sitater om barn.


Dikt til nyfødt – Baby dikt Dikt 1. Vi bruker informasjonskapsler og lignende teknologier til å gjenkjenne dine gjentatte besøk og preferanser, samt til å måle effektiviteten av kampanjer, analysere trafikk og for markedsføringsformål. Vi forvandler ditt foto til et vakkert vintage kort eller trykk. Enkelt eller ekslusivt - valget er ditt! Velg blant de mange fine designmalene eller designe kortet selv. Velg først format og sideantall i menyen.


Vi tilbyr gratis fotografering inntil babyen er måneder gammel. Fotografering av nyfødte handler om å fange de viktige detaljene av dette lille mennesket, de små hendene, føttene og denne kortvarige fredelige nyfødt perioden før verden får satt sine spor.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg