torsdag 20. oktober 2016

Sas barn som reiser alene

Sas barn som reiser alene

Finn billige flybilletter. Bestill nå via mobilen! Tjenesten for barn som reiser alene er kun tilgjengelig hvis barnet reiser med en vanlig billett. Visse land krever skriftlig samtykke fra en forelder eller verge for barn på 12–år som reiser alene uten assistanse.


Planlegger du en ferie med barna ? Ingen problem – alle er velkomne hos SAS. Vi vil alltid gjøre vårt beste for å gjøre reisen din fornøyelig. For å gjøre reisen enda mer knirkefri tilbyr vi noen ekstra tjenester når du reiser med barn. SAS tilbyr en tjeneste for barn i alderen 5–år som reiser alene på innenlandsflygninger og for barn på opptil år på alle andre flygninger.


Det er fortsatt noen få SAS -flyvninger som går som normalt, men ingen av disse tar med seg barn som reiser alene. Dersom det er barn som har reist alene før sperren. Barn som reiser alene med assistanse fra flyselskapet, betaler et gebyr for dette per strekning. Dette gebyret varierer både avhengig av flyselskap og strekning: Norwegian tar 5kroner per strekning for å hjelpe barnet som reiser alene , mens prisen er 3kroner per strekning på SAS ´sine flyginger, eller 4kroner om det er en. Når du reiser med barn , er det et par ting du må tenke på.


Vi har samlet informasjonen du trenger for å gjøre det lett for deg å nyte reisen. Hos SAS anses du som et barn hvis du er eldre enn to år, men ikke har fylt tolv år ennå (to til elleve år). Et spedbarn er minst sju dager gammelt, men har ikke fylt to år ennå.


Det kan, avhengig av flytypen, være begrensninger på typen utstyr som kan tas med om bord. Av sikkerhetsmessige og andre årsaker må vi noen ganger bytte fly for en planlagt flygning. Hvis et slikt bytte gjør det vanskelig for deg å reise med et hjelpemiddel eller annet utstyr, vil vi tilby en alternativ flygning. Du kan bestille billett til barn som skal reise alene , på de fleste flyvningene våre.


Sas barn som reiser alene

Søk Fortere, Bedre og Smartere her! Uansett hva slags ferie du ønsker deg, finner du den hos Ving. Noen ganger må barn reise alene. Bli med Leopold på reisen til Ålesund for å besøke bestemor og bestefar. Har du barn som noen ganger har behov for å reise alene med fly, har det hittil vært en vanskelig prosess å bestille billetter til dem da det har vært nødvendig å ringe til SAS for å bestille.


Men fra idag blir det lettere å sende de små avsted alene. SAS introduserer onlinebooking til de såkalte “UM’er” eller barn som reiser alene. Flyselskapet har plass til åtte barn som reiser alene på hvert fly. Det kan være greit å være ute i god ti slik at du vet at du får en av disse plassene. Må jeg reise med ‘jeg reiser alene -lapp’ da?


Har jo bestilt voksen-billett siden jeg er over år. Du og foreldrene dine må kontakte flyselskapet og høre hva som er gjeldende regel for reiser med deres fly. De fleste flyselskapene har klare regler for hva de gjør for barn som reiser alene og er under år. Er du under år i følge med en voksen, trenger du ikke ta med ID-kort.


Barn som er eldre enn år og reiser alene , må derimot ha med seg. Les mer om barn som reiser alene. Skal du på utenlandstur må du huske å ta med pass til både barn og voksne.


Sas barn som reiser alene

Se hvordan du søker om pass for barn på politiets nettsider. Alt du trenger å vite om assistanse for mindreårige som reiser uten ledsager, og hvor gammelt barnet må være for å kunne reise alene. Bagasje for barn og spedbarn.


Se hvilke bagasjeregler som gjelder for barn og spedbarn, inkludert barnevogner og bilseter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg