torsdag 6. oktober 2016

Brudepar dikt

Bryllupsdager, bryllupsbilder, bryllupsfest, bryllupsgratulasjoner, bryllupshilsen, bryllupsinvitasjoner, bryllup jubileum, bryllupskort, bryllupspynt, bryllupstips, bryllupsvers. Her har vi samlet flere forslag til dikt som kan passe til brudeparet. Dersom du heller ønsker å skrive en kort tekst til bryllupskortet, kan du finne dette på denne siden: Tekst til bryllupskortet.


På denne siden vil jeg legge ut dikt jeg har brukt i vielser. Dikt til brudeparet – av 27. En unitarvielse kan være så mangt – noen ønsker et religiøst innhol andre ikke – og det finnes dikt som passer alle slags vielser, og alle slags par. Jeg er ei dame i min beste alder. Jeg har voksne barn og er bestemor til skjønne prinsesser.


Interessene mine er mange, og jeg liker å holde på med forskjellige ting. Jeg personlig synes det er fint å ha med et dikt i seremonien. Det finnes utrolig mange fine dikt å ta av som passer, kanskje til stedet bryllupet holdes, til brudeparet, eller måten feks de møttes på. Tekster og dikt til spesielle anledninger. De hjerteligste gratulasjoner til et flott par!


Brudepar dikt

Gid lykken vil gro, som gresset bak do, og ungene kommer to-og-to! Er ikke bare-bare å slenge i vei med et dikt , da slikt som oftest er tilpasset et spesielt brudepar. Dette diktet har jeg laget selv, og kommer til å bruke i min tale: Til én spesiell (min kjære) Alt som er godt det gror inni meg, hver eneste gang jeg tenker på deg. Du er hos meg allti i både hjerte og sinn. Jeg ønsker at du bare skal være min.


Jeg vil at du skal vite at det finnes noen her, som elsker alt det vakre du er. Et flott brudepar gratuleres og ønskes til lykke! Dersom du er på utkikk etter et dikt til brudeparet, kan du finne flere forslag på denne siden:.


Brudepar dikt

Måtte hell og lykke følge dere i all fremtid! Gratulerer med bryllupsdagen! Husk å ta vare på de små, gylne øyeblikk! Håper dere får mange rike år sammen! Ta godt vare på hverandre og kjærligheten!


Et varmt ønske om en minnerik dag og en strålende fremtid sammen! Endelig skal ringer bindes sammen. Dere har sikkert fugler i magen. Nå er det dere som skal danne rammen. Har kjøpt et veldig fint og dyrt kort.


Brudepar dikt

Jeg har så lyst til å skrive noen fine ord til brudeparet og ikke bare gratulerer med bryllupsdagen? Har dere noen forslag til hva jeg skal skrive? Her kan du plukke og mikse vers, slik at du får en sang som passer veldig godt. Her takker du for at du fikk bli forlover, du snakker om vennskapet og mye mer.


Overrask kjæresten din med en romantisk blomsterbukett – Se det flotte utvalget av blomster hos Euroflorist. Sitater om kjærlighet – Side 1. Det du skriver kan være enkelt og rett fram, men det kan også være noe brudeparet må fundere over. Er det noen som har eit sitat eller eit lite dikt om kjærlighet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg