tirsdag 18. oktober 2016

Sjokoladekake oppskrift rund form

Sjokoladekake oppskrift rund form

Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv. Se våre beste oppskrifter på nett. Velkommen til MENY. Si JA til stort utvalg. La våre oppskrifter inspirere deg!


Nyt sjokoladekaken sammen med et glass iskald melk. Det smaker godt, samtidig som melkeglasset gir deg viktige næringsstoffer du trenger hver dag, for eksempel jod og kalsium. Se flere deilige sjokoladekaker her. Oppskrift på kake i rund form. Sjokoladekake i rund form med en smakfull krem med peanøtter.


De fleste oppskrifter på sjokoladekaker inneholder kefir eller melk, men det er ikke alltid man har dette i kjøleskapet når man plutselig får lyst til å bake. Beste oppskrift på sjokoladekake jeg noen gang har benyttet. En god sjokoladekake er det jeg baker desidert mest. Holter, som står bak bloggen idefull. Denne oppskriften fikk jeg servert i et selskap og det er den aller beste sjokoladekaken jeg har smakt.


Sjokoladekake oppskrift rund form

Heldigvis fikk jeg oppskriften og siden den gang er dette den eneste oppskriften jeg bruker når jeg skal lage en ‘vanlig’ sjokoladekake. En sjokoladekake MÅ være saftig for at den skal være god. Det har vært mange år jeg ikke har spist sjokoladekake grunnet minner av tørr kake som faller av gaffelen i mange biter og som må skylles ned med væske. De kan være skikkelig gode, saftige og ikke minst enkle å lage.


Her får du min mors oppskrift. Sist, men ikke minst så skal du få oppskriften på en brownie med sjokoladeganache. Utrolig god og veldig enkel å lage. Café Stings sjokoladekake er en killer sjokoladekake - myk og saftig med en helt fantastisk god sjokoladekrem! Jeg fant oppskriften på nettet for mange år siden, og kaken skal etter sigende stamme fra Café Sting i Stavanger.


Sjokoladekake oppskrift rund form

Smør en rund form (cm),. Hell deigen i formen og stek på nederste rille i min. Noen ganger er det lov å unne seg noe ekstra godt. Det var en leser av bloggen som spurte om jeg kunne lage en oppskrift på glutenfri sjokoladekake i rund form.


Saftig sjokoladekake i rund form. Hun var så glad i den glutenfrie sjokoladekaken i langpanne som jeg hadde her på bloggen. Og tilslutt, så satt’n. Jeg tror nok at du vil bli veldig fornøyd med denne oppskriften som er bloggens mest populære. Sjokoladeglasuren topper det hele, den er virkelig helt nydelig og litt kremete i konsistensen.


Siden jeg ikke er så glad i smørkrem skal jeg prøve meg på en ganache alá sjokoladekremen du har hatt på en annen sjokoladekake (Sjokoladefestkake med friske bær) og ha masse deilige bær på. Gleder meg til lørdag! Leter du etter oppskrifter på saftige sjokoladekaker ? Det er enkelt å gjøre oppskriften melkefri. Vi deler våre aller beste kakeoppskrifter med deg. La deg inspirere her.


Jeg brukte en av dine sjokoladekake oppskrifter når jeg lagde tema kake i fjor. Nå er det ny bursdag som står for tur og jeg finner ikke oppskriften. Jeg skal lage sjokoladekake til åringer i en høy og stor form fra Litle Venice på 30x30cm. Kan du tenke deg hvilken oppskrift jeg kan ha brukt? På forhånd takk for svar.


Sjokoladekake oppskrift rund form

Ofte holder det med en enkel, men god og ikke minst ikke altfor stor kake. Man trenger tross alt ikke spise mer kake enn mann må, eller? Derfor dukker denne oppskriften opp på bloggen nå.


I denne oppskriften er det kombinasjonen av natron og syrnet melk, som Kefir eller Kulturmjølk, som er hemmeligheten for å få et godt resultat.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg