tirsdag 11. oktober 2016

Pris mariusgenser

Pris mariusgenser

Norges suverent mest strikkede genser herjer igjen etter noen år på loftet. Har du tipset svigermoren din om å lete etter garn andre steder? Hvis man vet hva slags garn man skal ha, kan man fint bestille det fra nettbutikker, også utenlandske så lenge man passer på å ikke bestille garn for over 2kr i hver pakke. Jeg har bestilt litt fra utlandet og det ligger på ca halv av norsk pris. Den billigste annonsen ligger ute til Kr.


Pris mariusgenser

Sjekk ut alle annonser fra hundrevis av markedsplasser på Rubrikk. Lett som ull - varm som alpakka! Tynn Alpakka Ull inneholder alpakka og ull. Pakken inkluderer garn og mønster. Vet at dette kan være litt håpløst å svare på fordi jeg ikke vet noen ting om ull, men setter pris på alle forsøk:) Kjæresten ønsker seg ullgenser til jul (ala mariusgenser ) og mamma elsker å strikke, så jeg tenkte jeg kunne høre med henne om hun ville.


Men hun har anstrangt økonomi, så jeg ønske. Prisen jeg oppgav et Smart-garn fra Sandnesgarn. Ja, jeg mente ikke at 8var dyrt for en hjemmestrikket en, jeg var litt uklar der. Tommelfingerregelen for folk som strikker er at prisen på produktet bør være minst garnpris x men selvsagt med justeringer for vanskelighetsgrad og tidsbruk.


Pris mariusgenser

Sammenlign priser på tusenvis av produkter, og les bruker- og ekspertvurderinger for å kunne ta de beste valgene. Prøv deg frem, lek med fargekombinasjoner og se umiddelbart hvordan bildet endrer seg! Les tester og omtaler før du kjøper.


Specs: Jente, Gutt, Ullgenser, Rosa,. DUO inneholder merinoull og bomull. Mykt som bomull – varmt som ull! Mariusgenser med rundfelling. MARIUSGENSER -DAME RAUMA ULLVAREFABRIKK AS.


Vi vil gjerne dele våre beste tips og råd med deg. Meld deg på i dag og få tipsene rett i. Vi benytter rene materialer som bl. Tradisjonelt og Tidløst design! Drops design har veldig fine priser (billig) p garnet sitt. Steg for steg vises de ulike trinnene av monteringen.


Helt ny og ubrukt mariusgenser til salgs. Den ble dessverre litt for stor til meg. Fargene er muldvarp (gråbrun), naturhvit og gammelrosa. Klassiske farger i blått, hvitt og rødt i Sandnes Garn Sisu Min.


SALG :Deilig ullgenser til barn. Myk og god hals til barn som ikke klør. Nå kan jeg proklamere at den er ferdig! En grei genser å strikke egentlig, men pga rundfellingen og garnvalget skulle det vise seg at det ble et tungt strikketøy, i form av vekt, å arbeide med.


Veldig flott genser og fine farger #128578; Jeg holder på å strikke en lik genser selv. Men har stoppet opp litt i mønsteret. Hvis du kunne ha forklart meg hadde jeg satt stor pris på det #128578; Har 3masker, og i mønsteret hvor det er annen hver farge (eks en hvit en svart), får jeg det ikke til å gå opp.


Det blir to masker i samme farge etter hverandre pga at det er partall.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg