mandag 31. oktober 2016

Angrepille mensen

Du kan handle Trygt og Enkelt på Vitusapotek. Vi har kunnskapen du trenger. Bestill fra Vitusapotek på nett. Stort utvalg, Rask og Enkel frakt. Her kan du bestille klargjøring.


Finn informasjon om din resept her! Spesialkompetanse innen hudpleie. Din beste rådgiver på hud. Få konkurranser, tilbud og råd. Registrer deg i dag!


Nødprevensjon ( angrepille ) vil veldig ofte gjøre at mensen blir litt forsinket, så det er nok den mest sannsynlige forklaringen på at mensen din nå ikke har kommet til tiden. Mange opplever blødningsforstyrrelser (endringer i mensen ) noen uker etter at de har tatt nødprevensjon. Angrepille skal ikke erstatte andre prevensjonsmetoder. Mensen kommer inn i vanlig rytme igjen etter noen uker.


Det er vanlig bivirkning. Jeg tok angrepille for måned siden. Tok angrepille og fikk mensen tidligere enn forventet.


Må man starte på p-piller mens man har mensen eller kan man starte før eller etterpå o. Jeg hadde ubeskyttet sex på en fredag. Mensen er ganske regelmessig hos meg, får det som regel alltid dager FØR forrige dato. Sist gang jeg fikk mens.


Et minst like godt alternativ er innsetting av spiral innen fem døgn. Vanligvis brukes prevensjon fast (p-piller, minipiller, spiral) eller under samleiet (kondom, pessar). Behovet for et prevensjonsmiddel som kan brukes etter samleiet, er imidlertid åpenbart.


Tatt angrepille , men ikke fått mensen. Er det vanlig å blø etter å ha tatt angrepille ? Uregelmessig mens etter å ha tatt nødprevensjon. Jeg føler jeg friker litt ut fordi jeg og kjæresten (16) hadde ubeskyttet samleie igår og hoppet ut av svingen. Jeg får ikke kjøpt angrepille utenatt mamma får vite det. Jeg bor i en liten liten bygd med en Coop Market og mamma jobber der.


Jeg vil ikke at mamma skal få vite det, fordi ho ikke vil at jeg skal ha samleie før jeg er 16. Nødprevensjon ( angrepille ) Nødprevensjon, ofte kalt angrepiller, har best virkning når den brukes kort tid etter ubeskyttet samleie. Du bør ta en graviditetstest hvis mensen kom mer enn dager senere enn forventet, eller hvis mensen er annerledes enn vanlig i mengde.


SVAR: Hei Så fint at du tar kontakt med Ung. Jeg håper kjæresten din respekterer deg nå slik at han ikke putter den inn I deg. På folkemunne kalles nødprevensjon gjerne angrepille , men assisterende leder ved Sex og samfunn – senter for ung seksualitet, Tore Holte Follesta syns ikke. Dette må du vite om angrepillen.


Anonym bruker skrev: Når noen ikke vet hva det er, så tenker at da har de det heller ikke. Hei, jeg er en jente på år som tok angrepille for uker siden. Brukte kondom, men den glei litt av under samleie, ikke helt, men tok en angepille bare noen få timer etterpå for å være på den sikkre siden. Litt under en uke etterpå fikk jeg blødninger i litt under en uke, men det var mindre bl. Kondomet sprakk, men han kom ikke inn i meg.


Har i dag fått en svak blødning. Venter ikke mensen før om et par uker, kan dette være en mellomblødning? Vet at angrepillen kan klusse med menssyklusen.


Follestad ser derimot ingen fare forbundet med å bruke angrepille hyppig, men mener likevel man bør tenke seg om hvis man må løpe til apoteket etter tabletter flere ganger i samme syklus.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg