mandag 10. oktober 2016

Leker til bursdag

Sprell har mye pynt og dekorasjoner så festen bliver perfekt. Når en skal velge leker til bursdag er det viktig å velge leker alle kan være med på. Det enkle er ofte det beste! Skattejakt i bursdag.


Rebusløp - Stafetter i bursdag.

Flere bursdagsleker. Foruten klassisk bursdagsmat og drikke, er leker og underholdning en viktig faktor for en vellykket bursdag. Har du mindre barn, har vi også forslag til selskapsleker for de minste. Hei Mange har spurt om hvile leker vi hadde i bursdagen min, så her kommer et etterspurt innlegg. LEK NUMMER Det første vi gjorde var Pakkeleken.


Det aller viktigste er at leken er enkel nok til at alle kan være me og at barna har det gøy, sier forfatter Stein M. Kanskje har hun eller han vært med på en morsom lek i en tidligere bursdag , tipser Camilla Reimers, trebarnsmor som står bak bloggen bursdagsjentene.

Hun nevner hviskeleken, halen på grisen, gjetteleken og fiskeleken som populære leker for denne aldersgruppen. På utkikk etter morsomme barneleker til bursdag eller andre samlinger? Og hvem sier at bare barn må delta? Barneleker kan også engasjere de voksne i jubileer, på fester og andre tilstedninger.


Mange av lekene passer også til ungdommer og voksne. Minst én gang i året har noen den store gleden av å ha bursdag. Egentlig burde man ha fest oftere, men en dag i året er det en spesiell person i fokus. Det krever litt ekstra planlegging og selvfølgelig skal det gjøres sammen med jubilanten.


Skal du pynte til fest? Hos Sprell til barnebursdag og barnefest både jentebursdag og guttebursdag. Vi har alt for å skape. Mange unike bursdagsserier og engangsservise til barn, og ulike typer bursdagspynt, dekorasjoner og festpynt. Pynt, Dekorasjon, Banner og Mer til Bursdag.


Alt du Trenger og Lynrask Levering! Noen bursdager er mer vanlige en andre og noen ganske uvanlige. Finn din bursdag og se hvor mange som har bursdag samme dag som deg!

Hva med å invitere til en Frost bursdag ? Eller forhistorisk dag med dinosaurer? Kanskje inviterer du skumle sjørøvere og magiske enhjørninger til fest? Barn synes det er topp med bursdag. Lego Spill Dukker og bamser Figurer og kjøretøy.


Her er forslag til leker for barnehagebarn. Jenter leker fint rollelek sammen i denne alderen, så det kan være en ide å ta frem alle dukkene og la jentene leke. En voksen må være i bakgrunnen. I distriktene har det lenge vært vanlig å feire bursdag utendørs, ofte med en enkel fest med vaffelservering og leker , forteller hun.


Mulighetene for festaktivitetene utendørs nesten er ubegrenset. Du kan ha stafetter, kaste på blink, ake, arrangere hopprenn og skattejakt – ja alt mellom himmel og jord egentlig. Med en god plan er barnebursdagen sikret, men husk at det er et stort gap mellom en sjuåring og en niåring. Disse bursdagslekene passer for barn mellom og år. Vi mener alle fortjener en flott bursdag , og derfor ønsker vi å hjelpe deg å planlegge den perfekte bursdag ved å tilby gratis huskeliste, en idébank med leker , hjelp med invitasjoner, forslag til temabursdag og mye DIY (bordpynt, invitasjoner, bordkort, servettbretting osv) til bursdag.


Vi bruker cookies og andre tilsvarende tekniske løsninger for å forbedre din opplevelse av vårt nettste analysere bruksmønstre og levere relevant innhold.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg