fredag 21. oktober 2016

Dikt om dåp

Sprell har klassiske dåpsgaver - Mye fint og stort utvalg - Kjøp her! Frakt kun 5- Gratis innpakning. Sølv, smykker og gaveideer til den nyfødte. Se oversikt i nettbutikk.


Gratis frakt - Vi sender innen timer, eller hent i butikk. En dåp er en høytidelig anledning, og du vil gjerne skape en god stemning med noen små dikt ?

For deg som bare ønsker et lite dikt til å ha på et dåpskort, har vi laget en liten samling dikt her. På denne siden har vi samlet flere flotte dikt som kan passe til dåpen. Et fint alternativ til et dåpsdikt, kan være å sitere et vers eller to fra en dåpssalme. Sitater til bruk ved fødsel, dåp og navnedag. Nyttig for deg som skal holde tale eller skrive en koselig hilsen til den lille eller foreldrene.


Men etter en ti så føles det rett. Det spretter så lett over tungen. I dag har du fått deg et navn som er ditt, men du, må gi mening til navnet, slik at det kan vise seg litt om litt, ditt navn vil man elske, og savne.


Dikt om livet – av 20.

Veien kan ofte virke veldig lang, og tunnelen i enden usannsynlig trang, men selv om det kanskje føles slik nå, vil veien med litt hjelp en annen retning få. Fant dem på barnemix. Til lykke med guttens dåp familiens lykke og håp.


Gud velsigne din dåp det er framtid og håp Nå er du skrevet inn i Guds store bind med alles navn. Må livsferden din føre deg trinn for trinn mot h. Hjelp, jeg trenger et dikt til en barnedåp. Da går vi, far og jeg, og prater så om alt vi ser, – og enda mye mer – og morer oss og ler! Jeg er så glad i far!


Og når han ned av hyllen tar en bok som er så rar, så sitter vi og blar. Så leser far og jeg så mange lange. Du kan dessverre ikke legge ut andres dikt på din egen nettside uten tillatelse. Vårt lille barn er nå blitt døpt. I dåpskjolen så yndig svøpt.


Resten av diktet er slettet i henhold til våre regler om kopirett. Dere finner diktet i sin helhet her. Gro Dahle, Kolbein Falkeids, André Bjerkes og Zinken Hopps. Her har vi samlet syv små dikt som passer til både dåp og navnedag, fra fire dyktige forfattere. Er du på utkikk etter et dåpsdikt, som du kanskje kan bruke på dåpskortet?


Her er noen forslag til dikt som kan passe til dåpen.

Et lite barn fikk silvått hår av døpefontens regn. De ønsket korsets tegn. Så kom den hvite luen på, velsignet av en hånd. Et barn med øyne himmelblå fikk med seg hellig ånd. Og så lurte jeg på om dere leste opp dikt når alle satt ved borden.


Skal i dåp i morgen og jeg er fadder til ei nydelig lita jente. Er det noen som sitter på et fint dikt her som. Sangen handler også om hva som skjedde i kirken, hvem som bar til dåp etc. Du får flere vers å velge mellom. Blåveispiken Hun er så søt, syns vi alle sammen.


At hun er døpt, føles veldig godt. Det er lett å sette inn navnet på dåpsbarnet. Vi var på forhånd utrolig. Nyfødt dikt , nyfødt baby, nyfødtbilder,.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg