onsdag 19. oktober 2016

Barneklær størrelser

For deg som lurer på hvilken størrelse barna dine bruker. Sjekk ut vår guide nå. Varme og vindtette plagg i fleece. Klær som gjør hverdagen enklere.


For en aktiv fritid – året rundt, fra utemiljø til sport- og treningsutsyr.

Kjøp barneklær hos Babyshop. Her finner du størrelsesinformasjon for barn. Finn din størrelse ved å se i tabellene. Målene er oppgitt i centimeter. Mål der bysten er størst.


Midjemål, der midjens er smalest. Stussvidde, der baken er bredest.

Innerbenlengde, måles fra øverst i skrittet til gulvet. Alle mål skal være i cm. Finn så barnets størrelse i tabellen nedenfor. Størrelsesguide - Barn. Bevegelsesvidden er iberegnet plagget.


Overdeler går etter brystvidde og underdeler går etter midjevidde og hoftevidde. Det går med mye klær i løpet av et barns oppvekst, og ikke minst trenger man mange ulike typer plagg. Her på Jollyroom finner du et stort og variert utvalg av gode barneklær i alle kategorier, til barn i alle størrelser og aldre!


Lurer du på hva som er riktig størrelse for barnet du skal handle til? Vi kan endel om dette, så her finner du våre råd for hva du bør velge. Disse tilsvarer ca lengden på barnet i centimeter. Tabellene er beregnet for at du skal finne korrekt størrelse. Bruk målebånd direkte på kroppen for å finne korrekt størrelse.


Amerikanske (US) størrelser barneklær. Barneklær til gutter og jenter i alle aldre.

I vårt sortiment har vi alt du trenger for å kle ditt barn fra topp til tå i trendy barneklær , uansett årstid. La barnet ditt sprade rundt i komfortabelt og stilig badetøy på late sommerdager, eller pakk den lille pjokken inn i deilig ullundertøy og dress når gradestokken viser kalde blå. Over års erfaring med barneklær ! Shop barneklær og sko på KidsBrandStore. All barneklær må gis en størrelse fra nedtrekkslisten på MyCM.


Overvekt og selvfølelse hos barn er et tema som blir stadig mer aktuelt og omtalt. Småungene har barneklær og babyklær i alderen 0-år. Vi er en norsk nettbutikk som fokuserer på god kvalitet og fint design på klær som barn kan leke og trives i. Vi har alt fra baby og opp til eldre barn. Du sparer både tid og energi når du handler barneklær på nett, samtidig som det gir deg som kunde muligheten til å velge fra et bredt spekter av produkter, uten å ofre kvalitet eller utvalg.


I vår nettbutikk, tilbyr vi et bredt spekter av barneklær for gutter, jenter og unisex fra begge godt etablert som mindre kjente merkevarer. Oppdag flotte barneklær som lekedresser, ballettpumps, fargerike hårklemmer og hårbånd. Populære fritidsklær av meget høy kvalitet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg