torsdag 6. oktober 2016

Oppskrift på heklet sjal

Stort utvalg av Sjal. Alle varer på lager! Denne siden ble sist oppdatert 23. Her finner du lenker til hekleoppskrifter på sjal og skjerf til voksne og barn. De fleste er gratis.


Oppskrift på heklet sjal

Liker du også å strikke? Heklet Azalea- sjal. Kunne du tenke deg å hekle et sjal med lange, fine fargeskift, så er Azalea-sjalet den perfekte oppskrift. Sjalet er heklet med luftmasker, halvstavmasker og vendemasker og forkortelsene er forklaret herunder. I denne bloggen har jeg samlet hekleoppskrifter innen mange kategorier.


Dette er den maska som er midt i skjerfet, og annehver omgang skal det økes på begge sider av denne masken. Det kan være lurt å ha en markør på hver side av denne masken, så du husker å øke på riktig plass. Hei E helt nybegynner, og forstår ikke det jeg skal gjøre i 3. Hei 曆Har laget meg et sjal med frynser. Ble så fornøyd med det, så her får dere oppskriften hvis noen ønsker å lage et.


Oppskrift på heklet sjal

Blir nok et til i en annen farge på meg etterhvert. Her kommer en oppskrift på et heklet sjal som jeg håper at dere vil like! Dette sjalet er veldig enkel og raskt å lage. En dame som heklet dette sjalet laget det på en kveld! Dette heklede sjalet har fått navnet “Lavendeldrøm” på grunn av de herlige lillafargene.


Selv om sjalet er varmt og godt, så gir fargene en følelse av sommer. Sy den bakre hanken på tilsvarende måte. Lag en pompon, (vi har laget den litt pjuskete, og ikke så tett).


Sy i en stor trykk-knapp hvis ønskelig. Av Bitta Mikkelborg. Dette er den femte boka i Bitta Mikkelborgs Strikking hele året-serie, og denne gangen er det sjal og skjerf som står på agendaen. Du får oppskrifter på sjal og skjerf med varierte mønster, både ensfargede og flerfargede, med og uten mønster, hulldekor og border.


Se våre beste oppskrifter på nett. Si JA til stort utvalg. La våre oppskrifter inspirere deg! Endelig en rynkekrem som virker. Flott og enkel oppskrift på et herlig skjerf.


Oppskrift på heklet sjal

Hent oppskrifter fra Järbo Garn! Vi samarbeider fortløpende med et antall frilansdesignere som hjelper oss å hente frem både moderne og retroinspirerte plagg for hver sesong. Döskallesjalen är hennes idé och design från början och den andra tjejen kopierade hennes sjal nästintill rakt av utan att länka till kungen o majkis blogg.


Det er heklet i Twirls garnet som er et utrolig lekkert cake-garn i 1 myk bomull. Garnet består av tynne tråder som ikke er spunnet - det gjør garnet helt perfekt til dette prosjektet. Oppskriften inneholder en bildeveiledning samt video tutorial til mønstret.


Finn favorittfargen din i Twirls og lag ditt eget Virus sjal. Lyst å strikke skjerf eller sjal men trenger en god oppskrift for. Kamelias deler oppskrift på vakkert sjal. Deler denne oppskriften en gang til.


Det har hullmønster, rillestrikk, glattstrikk og heklet kant. Velkommen til MENY.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg