fredag 7. oktober 2016

Ekstremt trøtt gravid

Rask og trygg leveranse. Billig, sikker og rask graviditetstest. Kjøp nå, test deg hjemme.


Svært mange gravide føler seg overmannet av en voldsom trøtthetsfølelse i begynnelsen av svangerskapet. Trøttheten kan gjøre seg gjeldende svært tidlig og virke lammende.

Mange tenker ikke på annet enn søvn, og sovner bare de setter seg ned. Er det flere her ikke som er gravid og som er ekstremt trøtt og sliten? Her er det ingenting som skal til før jeg blir trøtt og sliten. Har i tillegg en aktiv gutt på snart år. Får ofte dårlig samvittighet for at jeg må legge meg på sofaen og ikke klare å leke med lillegutt.


Jeg blir rett og slett helt ferdig av ingenting. Men en blodprøve for å utelukke anemi eller stoffskifteproblemer kan være nødvendig for å undersøke om trettheten har medisinske årsaker.

Hva er tretthet i svangerskapet? De beskriver det som en lammende tretthet, der de sleper seg gjennom dagens gjøremål med ett mål for øye: å få legge seg til å sove når kvelden kommer. Jeg var også mye trøtt før jeg fant ut at jeg var gravid. Har alltid vært en trøtt person, men hadde perioder i januar der jeg var ekstra trøtt , og det va nok på grunn av at jeg var gravid. Fant det først ut i februar på grunn av andre årsaker.


Om du konstant føler deg trøtt og ekstremt sliten, kan det være mulig du lider av kronisk tretthetssyndrom Gravide og røyking. Når man venter barn, har man en god grunn til å slutte å røyke - kanskje den mest motiverende og viktigste grunnen noensinne. Jernmangel vanlig hos gravide. Tror jeg kunne ha sovet døgnet rundt om jeg hadde hatt mulighet!


Men har problemer med å sovne om kvelden, selv om jeg er så trøtt da at det svir i øynene. Rundt prosent av norske gravide blir sykmeldt en eller flere ganger i løpet av svangerskapet. I enkelte yrker kan det selvfølgelig også være farlig å være ekstremt trøtt. Andre gravide som er ekstremt slitne?


Er en grunn for at kroppen reagerer slik den gjør, og når du er trøtt og sliten skal man hvile og sove. Jag tar normalt d- vitamin vinterhalvåret och det har fått mej att må sååå mkt bättre( jag flydde vintarna förr) Detta har jag även gjort nu men kom på att jag borde kanske dubbla dosen nu för bebisen roffar åt sig allt den behöver.

Mye kan stjele både den fysiske og psykiske energien din. Her er fjorten mulige årsaker til at du alltid er trøtt , ifølge nettstedet Health. DEPRESJON: Det å føle seg trøtt og sliten kan være en begynnende depresjon Foto: NTB Scanpix Vis mer Når fysisk sykdom er årsaken. Hvis du føler deg trett og sliten uten at du forstår grunnen, stiller saken seg litt annerledes, mener legen. Om du plutselig føler deg unormalt trøtt og uopplagt, kan det være et tegn på at du er gravid.


Dette skyldes at konsentrasjonen av hormonet progesteron stiger i kroppen. Mange kvinner opplever at trøttheten er verst i første trimester og at den avtar etter hvert. Kroppen trenger mye hvile når en er gravid , sånn er det bare.


Du vil nok derfor ha godt av en sykemelding! Hvis du kan få dagvakter er nok dette noe du bør vurdere etterhvert. Japp förra graviditeten var så, fruktansvärt trött fram till ca vfast var rätt trött efter det oxå men då mådde jag iallafall mindre illa.


Fick stanna hemma från jobbet flera dar bara pga trötthet orkade inte stå upp för jag blev yr. Trodde det liksom var et 1. Men den siste uken har jeg vært så sinnsykt trøtt ! Jeg fryser og er uvel i kroppen, har vondt øverst i magen og på begge sidene nedenfor ribbebena. Det er vel helt normalt eller?


Noen andre der formen ikke er på topp? Er i uke visst det skull. Att vara trött och matt under graviditeten är mycket vanligt och kan vara mycket frustrerande för en gravid kvinna. Hur trött man känner sig varierar från person till person och kan även skilja sig från graviditet till graviditet.


Selv om graviditeten ikke synes utenpå, kan du nok merke kroppens reaksjon på at du er gravid. Typiske plager i uke er svangerskapskvalme, tretthet, hyppig vannlating, hodepine og humørsvingninger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg