onsdag 19. oktober 2016

Skilt sykepleier

Skilt sykepleier

Navneskilt Til Sykepleier. Design dit helt eget navneskilt og hils på gjestene. Få mere informasjon her. Det er vi stolte av og veldig glade for. Perfekt for butikkansatte og andre.


Skilt sykepleier

Logotrykk i farger. Medisinsk og sykepleier utstyr til privat personer, sykehjem, sykehus og andre institusjoner Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å optimalisere opplevelsen på nettstedet. Dersom du ønsker mer informasjon eller vil endre innstillingene dine, kan du trykke knappen ”Mer informasjon” eller gå til ”Innstillinger for informasjonskapsler” nederst på nettsiden. Fargeglade navneskilt og lommeskilt som sprer glede!


Graverte navneskilt og 3D navneskilt i mange farger og varianter! Stort utvalg til gode priser! Vi leverer graverte ovale og rektangulære skilt , samt vårt bestselgende navneskilt med hygienemappe. Health Workers kan også lage navnskilt med bedriftens logo utført i signakvalitet.


Vi leverer navnskilt til private, sykehjem, sykehus eller studenter og ellers alle ansatte innenfor helsesektoren. Smettes over lommekanten. Velg blant mange forskjellige symboler og bakgrunner. Fra mine kolleger hører jeg om ulike argumenter, som for eksempel at sykepleiere er redde for å bli oppsøkt på sosiale medier, eller liknende.


Det stiller jeg meg undrende til. Som sykepleier er man offentlig helsepersonell. Skal ikke pasienter og pårørende ha tilgang til sykepleiernes fulle navn? Praktisk skiltmappe med navneskilt i plast. Settes i brystlommen og blir holdt på plass med magnet.


Massevis Av Fargekombinasjoner. Rask Frakt - Bestil Online I Dag! Søk Fortere, Bedre og Smartere her! I tillegg kan vi inngå enge avtaler med de som trenger mange skilt gjennom året, men fordel på flere mindre bestillinger. Hovedlogo til Skilt til bygninger og vegger Forenklet skiltlogo til smalere flater.


Skilt og Reklame Trondheim AS ble startet på 80-tallet og har siden den gang levert skilting og bildekor til lokalmarkedet i Trondheim. Skilt og Reklame har de siste årene utviklet seg til å bli en seriøs leverandør og produsent av storformat print og folie både til sluttbrukere og videreselgere på landsbasis. Rimelige navneskilt fra kr 80. Med eller uten logo og farger.


Så ble flere leger og sykepleiere truet i nærheten av privatbolig og vi fikk alle nye ID- kort med bare fornavn på for at pasientene ikke skulle kunne spore oss! Noen sykepleiere velger å ta videreutdanning og spesialisere seg. Denne leveres i slitesterk nylon og er meget holdbar.


Da kan du blant annet bli jordmor, helsesøster, barnesykepleier, anestesi-, operasjon- eller intensivsykepleier. Du må ha autorisasjon for å jobbe som sykepleier.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg