mandag 31. oktober 2016

Symptomer før mensen

Hva er tegnene på din første mensen? Fra humørsvingninger til alle hygieneprodukter som finnes å velge mellom. Humørsvingninger og mensensmerter? Lær om din første mensen her!


Symptomer før mensen

Finn informasjon her! Les mer om det her! Få oversikt over din menssyklus. Lær deg mer om mens og din syklus.


Mange opplever ulike symptomer rett før mensen kommer, mens andre merker lite til at mensen er rett rundt hjørnet. Tegn på at mensen kommer - Det er ulikt hvilke symptomer jenter får før de får mensen. Rett før du får menstruasjon er det mulig, at du opplever symptomer (PMS) som indikerer, at mensen er på gang. Premenstruelt syndrom (PMS) oppstår en til to uker før menstruasjon og kan gi varierende plager.


Symptomer før mensen

Hos noen kvinner er plagene så beskjedne at de knapt merkes, mens andre opplever symptomene som en stor belastning. Behandling og livsstilsendring kan hjelpe. Selv om man registrerer ett eller flere gravidtetssymptomer, behøver det ikke å bety at man faktisk er gravid.


De fleste opplever at smertene starter når blødningen kommer, eller noen timer før , og er på sitt verste når blødningen er kraftigst. Menstruasjonssmerter er vanligere blant yngre kvinner og starter første gang ca. Så kjenner jeg ikke noe før mensen nærmer seg, og da 1-dager før mensen. Men nå har det kommet og gått siden jeg var ferdig med mensen. Nå er jeg på dag i syklusen.


Og så er jeg veldig trøtt. Før du får mensen , er det vanlig å ha utflod i noen måneder. Dette er en melkeaktig væske som kommer fra skjeden. Det er vanlig å få mensen for første gang ett til ett og et halvt år etter at brystene dine begynte å utvikle seg.


Jeg hadde symptomer nesten en uke før forventet mens , var kvalm og uggen, kroppen var rar. Jeg tok en test den dagen jeg skulle hatt mensen og at den blå streken lyste kongeblått før jeg var ferdig med å tisse på den bekreftet jo bare det jeg allerede visste. Det er en forkortelse av det engelske premenstrual syndrom (ulike symptomer som kan oppstå før mensen ). Symptomer eller plager som kan oppstå i tiden før mensen skyldes økningen av hormonene som nå jobber for å forberede avstøtning av slimhinnen. Veldig mange jenter kjenner seg litt i ulage noen dager før mensen.


Hvis man er gravid kan man ikke få en skikkelig mens , men man kan få en mensenlignende blødning som virker som om at man har en vanlig mens. Det går an å være gravid selv om man har mensen , men det er sjeldent. Han ville ta prøven for å sjekke om det var noe virus siden jeg blødde litt mer enn normalt. Blødde litt mer når han tok den celleprøven også sa han,litt mer enn normalt men ikke unormalt mye.


Venter på mens nå sttaks og hadde brunlig spotting i dag uten at det kommer noe mer, har en syklus på - dager og er nå på min dag. PMS er hodepine, brystspreng, følelse av å være oppblåst, irritablititet, nedstemthet, gråting og appetittveksling. Ifølge Store Norske Leksikon anslås det at av kvinner har noen plager før menstruasjon, mens har så kraftige plager at de defineres som PMS. Startet med at jeg to uker før forventet mensen fikk kraftige mensensmerter, løp på do hele tiden for å sjekke om mensen var kommet, noe den ikke var.


Har ennå disse smertene og skjønner etter å ha fått positiv test at det er fordi jeg er gravid Ellers har jeg tidvis hodepine og løper mer på do enn tidligere. Jeg har uregelmessig mens , å er hele tiden redd for å få mens på skolen, og putselig blør det gjennom buksa! Vell, jeg lurte på om at er det noe tegn før man for mens ? Tror jeg hadde ganske mye i to dager, så gikk det en dag, å fikk jeg min 3. Symptomer kan komme så tidlig som i uke fem til seks. Jeg bruker ikke å få smerter før mens , eller mens. Ni av ti kvinner har symptomer på graviditet ved uke åtte.


Symptomene oppstår gjerne relativt brått og forekommer daglig. Ellers må du bestille time til svangerskapskontroll på helsestasjonen eller hos legen, men det haster ikke før du er cirka tre måneder på vei. Hvis du ikke er gravi må du tenke etter om det er noen opplagt grunn til at du ikke har hatt eggløsning.


Symptomer før mensen

Har du nettopp sluttet med p-piller? Da kan det ta en stund før menstruasjonen kommer igjen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg