tirsdag 4. oktober 2016

Band til bryllup

Musikk til bryllup. La bryllupsfesten bli et minne for livet! Hos oss kan du leie en rekke profilerte coverban trubadurer, storband og artister som bidrar til riktig stemning både under vielsen, mottakelsen og på den store Festen. Forslag til bruk av pyntebåndUansett hvor og hva man skal pynte opp, vil et passende pyntebånd gjøre stor forskjell.


EVO Partyduo, en duo fra Akershus som spiller i bryllup , bursdager, julebord osv. Bla nedover for å lese vår blogg, eller trykk på menyen for flere band.

Wallmans Salonger til ulike band , bryllup event og begravelser. Med Linas allsidige bakgrunn,sørger hun for at dere får en fin, personlig og minneverdig musikkopplevelse til deres bryllup. Ingrid Grøvan - Solist: Heine og Greta. Solist med klassisk utdannelse fra Griegakademiet i Bergen. Har god erfaring med å synge i bryllup.


Her finner du lekre strømpebånd til bryllup i flere forskjellige design. Alle strømpebåndene er i størrelse One size, og passer nesten alle. Something ol something new, something borrowe something blue, and a silver sixpence in her shoe sier tradisjonen - med et av disse strømpebåndene har du i allefall dekket av tradisjonens krav.

Populære bands fra hele Danmark, der spiller til bryllupper. Her finder I professionelle bands , der spiller til jeres fest. Live musik er helt sikkert meget anderledes end en c derfor skal I også finde det helt rigtige band , som passer til jer og jeres stil. Finn artisten som passer for deg.


Livemusikk eller DJ til bryllup eller et annet arrangement? På bryllupsartister. Velg mellom solister, taffelmusikk, blåsere, enmannsorkestere, coverban DJ, rock and roll grupper eller mer tradisjonelle danseband. Jeg er en allsidig sanger og låtskriver, som har lang erfaring med å opptre.


Jeres bryllup er en stor og festlig begivenhe og derfor er det vigtigt, at I finder det helt rette band til netop jeres bryllup. Vores bands har god erfaring med at spille til bryllupper, og de ved derfor, hvad der skal til for at give jer og jeres gæster en uforglemmelig fest. Stilige,elegante strømpebukser til brud og brudepiker,som setter prikken over i. Dette er vårt utvalg av artister til selve bryllupsfesten.


Bryllupsfesten – Band til bryllup. Du er kanskje på utkikk etter et band til ditt bryllup , enten en trubadur, trio eller et 6-mannsband? Synes ikke det var så gal pris. Vi skal ha band og de skal spille fra ca til 02.


Dj er ganske vanlig å bruke i bryllup i Sør-Norge, sier han, men i Midt-Norge er ikke folk helt vant til det enda. Superband gir deg førsteklasses underholdning i bryllup.

Han har god erfaring fra bryllup. Med kassegitar, munnspill og sang serverer han alt fra ballader og swingmusikk, til energisk rock´n´roll. Enten du ønsker å leie inn et band for å spille coverlåter på årets julebord eller om du trenger et band til bryllupsfesten, har vi artister med stor variasjon i sitt repertoar.


Se vårt utvalg av coverband nedenfor.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg