tirsdag 18. oktober 2016

Topping gulrotkake

Gulrotkake med kremete topping er blant favorittene til Godts brukere. Og en populær variant er laget av hobbykokk og livsstilsveileder Jasmin Haraldsen. Hennes kake er så god at den i perioder også er blitt solgt i enkelte cafeer rundt om i Oslo.


Denne oppskriften er tilpasset en standard springform på 23. Pynt kaken med revet appelsinskall.

Her har du en enkel, stor og deilig gulrotkake dekket med masse nydelig ostekrem! Har du ostekrem til overs kan du legge den i kjøleskapet å bruke den til for eksempel muffins. Oppskriften passer til. Glasuren er laget av hvit sjokolade og kremost. Perfekt å ha med som en god overraskelse på neste foreldremøte eller dugnad i bakgården!


Dette er verdens beste glasur eller frosting til gulrotkake. Den er søt, den er luftig og det er masse av den.

Dette som får gulrotkake -elskere til å sukke henført og gulrotkake -skeptikere til å like gulrotkake. Og ja – det er masse av den. Jeg vil ha masse glasur på kaken. Moren til en venninne av meg lurte på om jeg kunne bake cupcakes til henne. Det sa jeg såklart ja til, og denne gangen ble det gulrot cupcakes med cream cheese frosting.


Er det kanskje din tur til å ta med kake på jobben? Da bør du prøve denne. Saftig gulrotkake med søt og syrlig ostekrem er manges favoritt.


Samtykke fra cookies Vi bruker analyseverktøy for å måle trafikken på våre nettsider, og informasjonskapsler som grunnlag for videreutvikling av våre tjenester og for å tilby relevant markedsføring. Jeg liker egentlig ikke gulrotkake , men denne var helt fantastisk! En trygg oppskrift som blir suksess hver eneste gang, og som i tillegg er rask å lage. Velkommen til mitt søte kakeparadis! Her på Det søte liv viser jeg deg samlingen min med bakst og deilige kaker i alle slags varianter, lekker konfekt og nydelige desserter.


Jeg har bakt og samlet kakeoppskrifter hele livet. Kaken er saftig og full av gode smaker.

Sett ovnen på 1grader. Stek den i den forvarmede ovnen 1grader i 30–minutter. Denne kremost toppingen er veldig god og perfekt som topping på muffins og kaker, spesielt gulrotmuffins og gulrotkake.


Den får du til uten meieriprodukter også - tro det eller ei! Denne kaken har jeg servert i bryllup, barndåper, morsdag og andre mer eller mindre merkverdige dager. Hver eneste natt, og hver eneste dag, bakes det ferske bakervarer i vårt bakeri og konditori på Grini Næringspark. En slager her i huset.


Det finnes mange forskjellige måter å lage gulrotkake på. Den du får oppskriften på her stekes i en avlang kakeform eller en springform og smøres som nevnt med en deilig ostekrem når kaken er nedkjølt. Topping : Bland kremosten med melis. Bre kremen ut over kaken og pynt med friske bær. Riv over skallet av en lime og press saften over hele kaken.


Spises med en gang – det som blir igjen settes i kjøleskapet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg