onsdag 26. oktober 2016

Gode lunsjretter

Salat, scones, sandwich, pai eller omelett. Her finner du fristende og enkle oppskrifter på lunsj- og småretter til både hverdag og helg. Noe for enhver smak. Trenger du tips til en god lunsj?


Hva med scones, salat, sandwich, pai eller omelett.

Bakeriet i Lom står bak denne oppskriften som viser deg trinn for trinn hvordan du lager gode pizzasnurrer. Hvert år selges tusenvis av boller og brød over disken i det koselige Bakeriet i Lom. Nå deler vi Morten Schakendas gode oppskrift med deg.


Takk for mange gode tips til sunn og næringsrik mat. Jeg har allerede prøvd mange av oppskriftene dine, og gleder meg til å prøve fler! Har lagd de til mange venner, og alle er helt frelst. Spesielt nå som skreien fyller fiskediskene.


Her har vi samlet en rekke gode tips og oppskrifter.

Dagens rett Pastasalat med sukkererter, valnøtter. Vi lager raske lunsjretter som du kan nyte i kafeen, eller på farten. Salatene er gode porsjoner med focaccia til. Dagens suppe er alltid hjemmelaget, det samme er pastasausen. Vi ønsker å kunne tilby sunne og gode lunsjretter til våre gjester, samt husmannskost på vår kafé på Harebakken.


Ring oss dersom du ønsker å bestille mat til. Plutselig har du det travelt og alle gode intensjoner om en sunn lunsj ryker til fordel for noe raskt på bensinstasjonen eller i kiosken. Og selv om det kan være fristende å spise et par pølser eller en sandwich med fint brø så er det verken næringsrikt eller en sunn lunsj.


Mange deilige lunsjretter kan nemlig lages kvelden før og oppbevares i en plastboks. Godt har plukket ut ti fabelaktige oppskrifter fra norske matbloggere som garantert vil gjøre kollegaene dine misunnelige! Her noen forslag til enkle og lette lunsjretter som er raske å lage. Alle rettene inneholder mindre enn 4kalorier per porsjon.


Ta sjansen og prøv da vel. Proteinbombe Fruktlunsj - eller kanskje dessert? Du kan når som helst melde deg av e-postlisten.


Nøkken: Gode lunsjretter - Se reiseanmeldelser, objektive bilder og gode tilbud på Oslo, Norge på TripAdvisor.

Loftet Gardsbutikk: Gode lunsjretter - men kaffen er besk. Se reiseanmeldelser, objektive bilder og gode tilbud på Eidsvoll, Norge på TripAdvisor. Anne på Landet har flere utsalgssteder (Hvervenbukta, Frognerparken samt food truck) hvor hjemmelaget mat står i fokus. På kafeen i Frognerparken serveres deilige lunsjretter som dagens suppe, toast med soppstuing, focaccia med pålegg og hjemmelaget brød med syltetøy. Det er for eksempel oppskrifter på deilige sandwicher og forskjellige pålegg, som gjør matpakken til en fest.


I ukemeny med gode lunsjer finner du syv gode lunsjretter. Lunsjene kan pakkes ned og nytes ute, men de fleste passer nok best for en lat formiddag hjemme. Avocado er en fantastisk råvare som kan brukes i både salte og søte retter, og her får du oppskrift på en lekker liten sak som kan spises som dessert, mellommålti frokost eller lunsj.


I våre fantastiske lokaler får du oppleve Ålesund samtidig som du tar en matbit. Uteservering i gågaten og en stor og romslig bakgård. Vi serverer sunne og gode lunsjretter.


Oppskrifter og middagstips til enhver anledning. Se vårt store utvalg av oppskrifter med melk og meieriprodukter. Et gammelt kjerringråd sier at varm melk med honning hjelper deg å sove godt om natten.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg