mandag 17. oktober 2016

Finske guttenavn

Dersom du har noen andre guttenavn - send dem gjerne inn så legger vi de til i databasen. Leter du etter samiske guttenavn ? Da har du kommet til riktig sted! På denne siden har vi listet opp en alfabetisk liste over samiske guttenavn.


Finske guttenavn Kan bre seg til ytre øret og tinningbein. Det er som dotter i ørene og oppleves slik som i fly, øresus i tillegg. Liste over kvinnenavn med finsk opprinnelse er en liste over kvinnenavn som kommer fra Finland. Hadde besøk av en finsk vennine i påsken og hun har nylig blitt tante til en gutt som heter ADO.


Hvasyns dere om d navnet? Da Babyverdens finske søsterside, Vau. Sider i kategorien Navn med finsk opprinnelse Denne kategorien inneholder kun følgende side.


Ordningen for de finske mødrene har ifølge FPA i flere tiår vært helt unik, og den har blitt vist stor internasjonal interesse. Det er to uker til termin, og vi har lyst og gi lillegutt et finsk navn, da min samboers bestemor var finsk. Hva syns dere om det? Er det dumt og gi han et finsk navn?


Han har jo finske aner, og vi har lyst og markere dette på en måte. Han kommer mest sannsynlig til og vokse opp i Norge, men vil også få et forhold til Finland. De ser ut til å sette pris på at fargene er friskere, og at de også passer bedre til begge kjønn, sier Petra Lehto, som er redaktør på Babyverdens finske søsterside, vau. Pdf Finske (kvnske) navn medtas ikke p kartet nr topografen har sikkerhet for at. Ogs lister med godkjente og avviste fornavn, navnelister fra uoffisielle kilder og lenker til.


Alle grdene i Storvika i Nordreisa hadde finske navn. M7serien fra Porsanger med navn p norsk, samisk og kvensk. Forhåpentligvis får jeg ei finsk lita frøken hjem til meg om litt over en mnds tid.


Jeg trenger litt hjelp! Fargen blir mest sannsynlig blå og det ser ut til at hun ihvertfall får et og halvt blått øyet. Du kan velge om du vil søke i Alle kategorier eller du kan velge ett eller flere søkeområder fra menyen under. Guttenavn - inspirasjon til mindre brukte og spesielle navn!


Det er vakkert, og jeg ble inspirert til å lage et likt innlegg om jentenavn. Sterke men feminine jentenavn en sjelden hører på små jenter i dag. Vi fant synonymer til ordet finsk guttenavn som du kan bruke til å løse kryssordet. Alle Synonymer og løsninger for Finsk Mannsnavn i Kryssord løsninger og Synonym.


Det siste er en fornorsking av det finske ordet for kjærlighet, sier Alhaug. Men samme hvor fornøyd mor og far og resten av slekta er med navnevalget,. Mange vordende mødre bruker opptil flere måneder på å bestemme seg for et navn, og når de først har funnet det perfekte, hender det ofte at barnefaren er helt uenig i navnevalget.


Ofte kan grunnen til at de høres rare ut være at de stammer fra andre språk, slik som tyske Silke, arabiske Musa og finske Kukka. Det kan også dreie seg om navn som var brukt i Norge for lenge siden. Kanskje flere hundre år tilbake.


Da var mange ord som ligner på navnene lite kjent.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg