onsdag 30. april 2014

Navnet mitt

Navnestatistikk og navnesøk på fornavn og etternavn. CSS-filen ble ikke lasted ned korrekt, skjermleseren støtter ikke CSS, eller din versjon av Internet Explorer er for gammel for dette nettstedet. HVA BETYR NAVNET DITT? Her kan du søke på fornavn og etternavn og finne ut hvor mange i Norge som heter dette og hvordan bruken av navnet har vært over tid.


Mitt navn betyr liten, ydmyk.

Kommer fra det norrøne navnet Páll, en form av Paulus. Pål i Norge, og de fleste er omtrent like gamle som meg. Dette finner du ved å klikke en gang til på navnet du har valgt. En stor inspirasjonskilde - Målet vårt er å lage en navneguide som skal gi deg enda bedre og bredere inspirasjon. Kanskje finner du navn du ikke ante eksisterte.


Navnet er en kortform av Eleonore, men betydningen av navnet er ikke kjent. Vi er i alle fall to. Jeg var nær ved å få sertifikat i hennes navn (vel, mitt navn også, men hennes fødselsdato) det var nemlig hun som sto på papira til sensor ved oppkjøring.

Fornavn,guttenavn, jentenavn, hva betyr navnene? Hva kan du bruke databasen til?

Høye stoler

Høye stoler

Rimelige stoler til restaurant, hotell, café og bar. Alt du trenger av utemøbler til restaurant og hotell. Se vårt store utvalg her! Hva skjuler seg bak trenden? Levering på 3-arbeidsdager.


Kjøp høye stoler hos Trademax. Alltid lave priser og et stort utvalg! Hos Bohus får du et stort utvalg av stoler til alle hjem. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser.


Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Vi har stoler og krakker med riktig høyde til barbor og lavere versjoner til spisebord og kjøkkenøyer. Få gjestene eller familien til å holde deg med selskap på kjøkkenet med barmøbler. Høye stoler til barn ir barnet riktig sittehøyde ved spisebordet.


Når barnet er for stor for babystolen og for liten til å sitte i en vanlig stol er juniorstolen helt perfekt. På denne måten er barnet høy nok for spisebordet og får samtidig komfortabel støtte til beina. Vi har også barstoler med justerbar høyde slik at du kan tilpasse barkrakken etter dine behov. Hos IKEA finner du stoler til voksne og til barn, ja til og med stoler til de minste som også vil være med på måltidet.


Våre stoler kommer i ulike stiler, størrelser, materialer og prisklasser. Vi har høye stoler og lave stoler , myke stoler og hardere stoler. En stol med god komfort.


Tørre gåter

Tørre gåter

En humoristisk gåte er et spørsmål med et svar som er ukjent eller vanskelig å finne. Leter du etter morsomme gåter ? Da har du kommet til riktig sted Her kan du lese morsomme gåter som garantert får frem latteren. Tørre vitser og sand i munnen? Mange av disse er morsomt tørre vitser.


Skulle tro man var i ørkenen. På utkikk etter en ekstremt tørr vits? Hva er vel ikke bedre enn å prøve seg på noen morsomme gåter eller fortelle noen gåter for barn? Prøv noen logiske gåter i dag. Alle våre gåter er selvfølgelig gåter med svar.


Her finner du de tørreste av de tørre vitsene vi har klart å finne. Har du noen egne tørre vitser å dele, bruk gjerne skjemaet nedenfor til å sende dem inn! Her er gåter for barn som liker å gruble.


Her har vi samlet en rekke tørre vitser som garantert får deg til å trekke på smilebåndet. Hva er likheten mellom en bløt og en tørr vits ? Makan til tørre mennesker skal en lete lenge etter :p. Du skal kjøre en buss. På første busstopp går personer på og av. Nedenfor finner du et utvalg morsomme grove gåter.


Vi har samlet sammen de beste grove gåtene vi kunne finne, og trenger hjelp til å utvide samlingen. Hvis du har noen flere grove gåter og dele med oss, vennligst last dem opp via skjemaet nedenfor, og du kan bli med i trekningen om flotte premier.

tirsdag 29. april 2014

Sole seg gravid

Høy kvalitet og 9 nøyaktige med anonym og rask levering. Billig, sikker og rask graviditetstest. Kjøp nå, test deg hjemme. Det er lett å la seg forbløffe over svangerskap og fødsel.


Vi har samlet noen av de faktaene som fascinerer, forundrer og forbløffer oss mest. Men, hvis man koser seg med det, er saken en helt annen. Da skal man nyte sola, sier hun. Kopperud legger til at det er viktig å ikke sole seg av ren vilje, eksempelvis med mål om å få farge, dersom man i utgangspunktet synes det er ubehagelig.


Noen ligger i sola for å bli stekt, men det skal hverken gravide eller ikke- gravide gjøre. Jeg var gravid på sommeren og fikk disse svarene fra legen og jordmoren. Du kan sole deg som normalt. Familie, samliv og seksualitet Graviditet, spedbarn og babytiden. Jeg lurer på om det er mulig for gravide å sole seg i en solarium eller på stranden, for ikke å skade en liten liten mann?


Snakk om graviditet. Her er noen interessante fakta: Den gravide kvinnens luktesans er ganger sterkere. Du som er gravid kan selvsagt sole deg, men du må ta noen ekstra forholdsregler.


Gravide skal ikke bruke Spray-tan kabinett I Danmark fraråder Miljøstyrelsen bruk av selvbrunerprodukter i spraykabinett. Kan jeg sole meg når jeg er gravid eller forkjølet? Blir jeg brun gjennom et vindu og blir jeg brunere ved å sole meg med babyolje?

Røde kinn baby

Koop nú Roede in onze Webshop of de Bouwmarkt! Of je nu dagelijks klust of één keer per jaar. GAMMA is er voor iedere klusser! Check out For The Baby.


Har en sønn på mnd som de siste dagene har hatt et svært rødt og noe hovent (høyre) kinn. Det kommer og går og hele kinnet er rødt. Han har nettopp fått sine første tenner (nede).


Hadde i den forbindelse en liten rød prikk utenfor munnen, dette hovne kinnet er noe helt annet. Inni munnen ser det helt normalt ut. Barn med femte barnesykdom (se video) - Utslett kinn , Den 5. Gi varige endringer i huden, som rde kinn eller pigmentforandringer. Andre ganger kan du fortelle en baby tenner av sin irritabilitet. Barnets hud - slik beskytter du barnets hud i vinter Huden blir lett rd og prikkete - og den klr.


Gutten min har de siste to dagene hatt røde kinn. Han hadde feber tidligere i uka og han er forstatt litt forkjøla og. Ja sånne røde eplekinn, ser lissom sååå sunn og frisk ut. Ser ut som en unge som er mye ute. Men hun er bare mnd og uker, og vi triller da bare en tur hver dag, og hun ligger godt nedi vogna.


Men jeg synes ikke andre barn har det så markant som henne. Andrea fikk alltid knall rødt og varmt kinn på ene siden når hun fikk tenner. Merket det ikke så mye på de første tennene.


Jeg vet at JEG blir alltid rød og varm hvis jeg har tannverk på en side.

Figurer i mummidalen

Figurer i mummidalen

PIаn vаn zаkеnmаn hееft еnоrmе imрасt ор jоuw inkоmstеn! Vеrdiеn еIkе dаg gеId! Probeer het vandaag nog! Mummitrollet er kjent over hele verden. Bøkene tar utgangspunkt i Janssons barndomsminner fra sommerferier i den finske skjærgården.


Figurer i mummidalen

Men det startet med bøker. Personer og mennesketyper er kamuflert som mummiverdenens forskjellige figurer. Dalen er for det meste et rolig og fredelig ste og sentrum er det blå sylinderformet fleretasjes Mummihuset der familien bor i. Man må sikkert ikke. Mummidalen fungerte som eskapisme for.


Hun skrev på en mer voksen måte i tegneseriene. Mens bøkene hennes var for barn, forteller Anders Heger. Han jobber i forlaget Cappelen Damm. Krukken har et tettsluttet hengslet lokk av blikk og den rommer en kaffepakke.


Figurer i mummidalen

Nådendal er en rekke ganger kåret til den beste turistbyen i Finland. Her kan du vandre i gamlebyen eller langs den idylliske strandpromenaden, besøke små kafeer, gallerier og butikker, eller ta et bad på en av byens mange sandstrender. Hos Shopping4net kan du kjøpe leker og mummi. Hvem elsker ikke Mummi? Mummi, Figurer , 2-pack, Snorkfrøken og Lille My.


Han er gutteaktig og eventyrlysten, men også stolt over å være familiens overhode. Isfruen er en skummel isdronning som fryser alle hun ser i øynene til is. Dette er Mummipappa.


Termin graviditet

Alle pasientinformasjonene er basert på artikler skrevet for leger i Norsk Elektronisk Legehåndbok (NEL) og forfattet av NEL-redaksjonens leger, med mindre annet er oppgitt. Kanskje har du tidligere brukt terminkalkulatoren til å beregne termin , og fått terminen flyttet på ultralyd – men vil ha oversikt over viktige tidspunkter i. Beregn ut fra termin : Det kan virke rart å beregne terminen når du allerede vet termindatoen, men det kan være lurt om du vil ha oversikt over milepælene i svangerskapet. Vores mails følger din graviditet med daglig information om, hvordan din baby udvikler sig inde i maven, tips til graviditeten, hyggelige ideer og gode grin. Beregn din termin med en af vores forskellige terminsberegnere, få en uge for uge oversigt, ultralydsscannings kalender m.

Termin er tid for fullgått svangerskap. Fødsler som inntreffer mellom svangerskapsuke 37. Bruk vår terminkalkulator for å regne ut når du har termin ! Ultralydbasert termin forskyver termindato 2-dager frem, gjennomsnittlig, i forhold til menstruasjonsbasert termin (280-dagers regelen). Innen økonomi og næringsliv brukes termin mer spesifikt om et fastsatt tidspunkt, forfallsdag, regelmessig tilbakevendende tid for betaling av renter og avdrag på for eksempel obligasjoner.

Hjørgunn barnehage

Hjørgunn barnehage

Hjørgunn har i mange år hatt fast avtale med flere barnehageavdelinger om ukentlig gårdsbesøk gjennom barnehageåret. Barnehagens uteområde har nylig fått et stort løft. Vil bare takke alle ansatte på flisa avd. Fredrikstad av stolte skuter med majestetiske rigger og ungdommelig mannskap.


Hjørgunn barnehage

Det blir konserter, aktiviteter og deilige matboder. Da jeg var år fikk jeg mitt første møte med en av hestene på Hjørgunn. Nå har jeg vært på Hjørgunn i over år, og hadde jeg ikke hatt hest i livet mitt tror jeg ikke jeg hadde vært som jeg er i dag. Hesten påvirker meg både meg fysisk og psykisk.


Dette mangfoldet sikrer at hver barnehage utvikler sin egen identitet og egenart. Ingen av våre barnehager er like, og det er opp til personalet i hver enkelt barnehage i felleskap å utvikle sine satsningsområder. I vår pedagogiske profil inngår utvikling av språk og begreper - med tyngde på begrepstrening.


Hjørgunn barnehage

Det ble etter hvert stort besøk av barn på Hjørgunn , og barnehager var et fast innslag i hverdagen. Hjørgunn barnehage er en fem avdelings barnehage med 1barn og årsverk ansatte. På det meste kunne det være barn på besøk. Det var mest populært med hest og vogn. Barna fra Furutun var ukentlig på besøk, da helst for å ri.


Denne bedriften er ikke godkjent lærebedrift i noen av de fylkene vi får data fra.

mandag 28. april 2014

Barnedåp gave

Typiske gaver i sølv – rør til dåpsattesten, kopp, rangle, bestikk eller lignende. Smykke eller armbånd – enten barnesmykke, perlesmykke eller til og med et som kan passe hele livet. Barneservise – her finnes det mye fint i alle prisklasser.


Barnedåp gave

Medlemskap i bokklubb – en gave som både varer og gleder. Hos Bjørklund finner du dåpsgave til barnedåp og navnedag. Vi har et stort utvalg dåpsgaver i forskjellige prisklasser som passer både gutter og jenter. Gå inn på våre nettsider eller besøk en av våre mange butikker og kjøp din dåpsgave i dag.


Er du på utkikk etter en dåpsgave, og trenger et godt gavetips? Da har du kommet til riktig sted! Her har vi samlet flotte tips til gaver til dåpen i alle prisklasser, og som kan passe til både gutt og jente. Her finner du en rekke tradisjonelle og noen litt mer originale forslag til dåpsgaver.


Enten du er bedt som gjest i dåp eller har en baby som skal døpes eller ha navnefest, finner du mange gode forslag til hva du kan handle i gave eller ønske at barnet får i gave. Et tips kan være å inkludere en personlig hilsen på kortet, slik som på bildet. Skriv den i bestillingsskjemaet, eller gjør den for hånd når gaven kommer i posten.


Vil du skrive for hån sender du gaven i posten til deg selv. Du kan også kjøpe gaven på et av våre kontorer.

Små kviser i panna

Små kviser i panna

Bevar gløden i huden og si farvel til problemer med kviser og akne. Sammenlign priser og gjør et godt kjøp. Se de beste tilbudene! Finn best pris på hvitevarer. Fri frakt over 499kr.


Autorisert forhandler. Gjør Skincitys hudtest og få produktanbefalinger fra våre hudterapeuter. Vi hos Skincity vil spre vår kunnskap og kjærlighet til hudpleie videre til deg. PIаn vаn zаkеnmаn hееft еnоrmе imрасt ор jоuw inkоmstеn! Vеrdiеn еIkе dаg gеId!


Jeg fikk for ca måned siden (kanskje mer) masse småkviser i pannen og ved hårfestet. Dette er uvant, i og med jeg aldri har slitt med kviser før. Plutselig var de bare der, og jeg tenkte først de ville gå bort av seg selv - men nei. Bruker ikke sminke på huden (bare mascara), har ikke endr.


Selv om jeg vil dekke deres generelle årsaker og løsninger for kviser , vil jeg betale litt spesiell oppmerksomhet til årsaker. Hvordan å kurere kviser i pannen : Da jeg fikk små kviser i pannen , jeg har aldri betalt oppmerksomhet til det. Velvære, hudpleie og. Jeg fortsatte med min vanlige ansiktsvask og gått i et par dager. Små kviser i pannen , en rask måte å kvitte seg med utslett Jeg ønsker deg velkommen på SkinDrims.


Gosh Shubin, og i dag skal vi snakke om temaet liten akne på pannen. Jeg må si, de blir behandlet veldig raskt, bokstavelig talt, i 5-dager, huden blir som ny!

Fra sykepleier til lege

Fra sykepleier til lege

Finn laveste nettpris her. Medisinsk utstyr og hurtigtester. Narkotikatester og graviditetstester. Det er over snittet i Bergen og Tromsø.


Da tok jeg med alderspoeng, tilleggspoeng fra høyere studier, du skrev du er utdannet sykepleier. Det kan være lurt å sette opp et regneark for karakterene. Av de åtte sykepleierne som har studert eller studerer medisin som jeg snakket me hadde fire vært sykepleiere i to til fem år før de studerte medisin, og tre personer begynte rett fra studiet.


Alle oppgav at faglig utvikling var viktig for valget. Tilbudet til pasientene blir dårligere og mer fragmentert, og helsevesenet blir dyrere. Om sykepleier skal rapportere til fastlegen blir det et ekstra ledd der legen fjernes fra pasienten. Det tette lege -pasient forholdet med kvalitet og kontinuitet er gullet i allmennmedisinen.


Det gullet vil vi i så fall miste. Du forsøkte ved flere anledninger å få klarhet i hvordan forholdet mellom lege og sykepleier skulle reguleres, uten å lykkes. Flere av dem kunne trengt avlastning fra en spesialistsykepleier.


Verken pasienter eller myndigheter er interessert i at det skal settes inn sykepleiere til å utføre legeoppgaver. Regelverket tillater ikke det. Oppgavefordelingen mellom sykepleier og lege er imidlertid ikke hugget i stein.


Sykepleiere kan måle blodtrykk.

Saueskinn til vogn

Saueskinn til vogn

Kjøp saueskinn til vogn hos Babyshop. Vi har alt fra baby og opp til eldre barn. Oppdag vårt store utvalg av saueskinn. Ulike varianter og størrelser! Korthåret lammeskinn i topp kvalitet.


Klinisk testet og godkjent for barnets sarte hud. Naturlig og uten skadelige stoffer. Skinnet er varmeregulerende og kan brukes hele året. Er det bare en tren eller finnes det også andre gode grunner til å investere i et stykke pels?


Lammeskinn til vogn. I vinterlandet Norge er det store deler av året helt nødvendig å legge et isolerende lag i bunnen av vogna. Massevis av lammeskinn og sitteputer til vognen her på Jollyroom Her på Jollyroom har vi massevis av gode sitteputer til barnevognen. La babyen sove trygt på lammeskinn for baby. Våre soveskinn passer i vogn og i vuggen.


Bestill lammeskinn og vognposer uten skadelige stoffer her! Alltid gode tilbud og rabatter. Saueskinn Til Vogn SALG på nett! Det sørger for en myk puteliknende støtte og er svært behagelig å bruke inntil babyens sensitive hud. Det følger med en børste du kan bruke til å fornye og forme fôret.


Har jo ei snuppe fra før av, og har hatt ekstra i barnehagevogn osv. Kan brukes i vogn og bilstol. Kan maskinvaskes på graders ullprogram. Alle HOME lammeskinn er ECO-testet og godkjent. Våre saueskinn er ikke bukklipte og egner seg også godt til bruk for skinnfeller.


fredag 25. april 2014

Prednisolon 20 mg

Prednisolon 20 mg

Prednisolon Alternova mg tabletter inneholder mg laktose per tablett. Dersom legen din har fortalt deg at du har en intoleranse overfor noen sukkertyper, bør du kontakte legen din før du tar dette legemidlet. Fenobarbital, rifampicin, fenytoin og karbamazepin kan øke metabolismen av prednisolon via CYP3Aog gi nedsatt effekt.


Prednisolon 20 mg

Dosebehovet av prednisolon vil være hhv. Forsyningen av utenlandske pakninger kan være begrenset. Houd kinderen die prednisolon gebruiken in de gaten wanneer zij op straat spelen. Lue tämä pakkausseloste huolellisesti, ennen kuin aloitat lääkkeen käyttämisen, sillä se sisältää sinulle tärkeitä tietoja.


Jeg skal gå på en dagers prednisolon kur. Vil jeg merke bivirkninger. Is that going to be ok? Is it safe to take ibuprofen right after taking prednisone? What are the side effects of steroids?


What is the difference between prednisone and prednisolone? Prednicortone vet mg tablett til hund og katt. NAVN OG ADRESSE PÅ INNEHAVER AV MARKEDSFØRINGSTILLATELSE SAMT PÅ TILVIRKER SOM ER ANSVARLIG FOR BATCHFRIGIVELSE, HVIS DE ER FORSKJELLIGE. Innehaver av markedsføringstillatelse: Le Vet Beheer B. For mer informasjon anbefales å lese omtalen i Felleskatalogen.


Läkemedlet används vid tillstånd då man behöver dämpa kroppens reaktion som t. Koska lääke vaikuttaa varsin laajasti elimistön toimintoihin, sillä voi olla monenlaisia haittavaikutuksiakin.

Kjøpe glassplate

Vi tilbyr fri frakt og sender produktene omgående. Velkommen til vår nettbutikk. Trenger en glassplate , 215mm x 204mm (-mm tykk). Er det noen steder i Bergen eller på nettet der man kan kjøpe slike glassplater med nøyaktige mål?


Eventuelt få en større glassplate kuttet til riktig størrelse. Norges største nettbutikk for salg av fliser, VVS, baderomsmøbler, dusjkabinett, elektro, og gulvvarme. MegaFlis tilbyr alt til baderom til utrolige priser! Når du skal kjøpe nyt glassfat til din mikrobølgeovn, skal du være oppmerksom på – som med alle andre reservedeler – at modellen din er listet på det glassfat du har funnet.


Underlagsplate for ovn og peis. Kvalitet fra den anerkjente leverandøren Hamre til gi bort priser! Du trenger ikke mange metrene, men du må som regel kjøpe timeters ruller.


Her gikk det med ca. Den dagen du er lei det mønstrede tapetet, kan veggen bak glasset males, nytapetseres eller kles med fototapet med egne bilder. Glasset er bestilt etter mål. Rimelig glassplate til stuebord ønskes kjøpt.


Kan hente på strekningen Oslo-Kristiansand. Kjedene over selger våre glassplater. Om de ikke har varer på lager så kan de skaffe.


Nedenfor følger en liste med forhandlere som har en eller flere av våre glassplater i utstilling. Hos MAXBO finner du kjøkkenplater i utallige farger, typer og design.

Halsbrann gravid kjerringråd

Halsbrann - kjerringråd. Denne kan nøytraliseres med å drikke noe som er basisk. Melk er et alternativ som finnes i et hvert hjem. Drikk et glass melk og plagene med halsbrann vi ganske sikkert forsvinne.


Melk mot halsbrann : Foto : kjerringrad.

Les mer om halsbrann. Her har det kommet inn en del tips og råd mot problemet. Symptomer på halsbrann er ubehag eller en brennende følelse i halsen. Det finnes både tips og rå samt medisin som behandling mot det. Når jeg får halsbrann spiser jeg en god neve med mandler, og da går den som regel over.


Jeg er nå gravid med barn nummer (har fra før ei datter på år). Jeg var veldig plaget med halsbrann når jeg gikk med henne, og spiste da mandler. Jeg er nå uker på veg med nestemann, og er også denne gangen plaget med halsbrann.

Søker du etter gode råd og lindringer mot halsbrann ? Da har du kommet på riktig sted. Men heldigvis er det mye du kan gjøre for å unngå sure oppstøt i hverdagen. Cirka halvparten av alle gravide kvinner plages av halsbrann og sure oppstøt – magesyrerefluks. Det skyldes igjen at magen din vokser og tar stadig mer plass, pluss at lukkemuskelen mellom spiserøret og magesekken blir slappere.


Intimvoksing hjemme

All intimvoksing er en behandling som du helst bør investere i produkter du bruker hjemme som lotion og kroppsskrubb for at huden skal holde seg så godt det går kvisefri. Da bør du lese dette. Samtidig, må man også være forsiktig ved bruk av voks hjemme. Området er nemlig svært sensitivt, og man kan ende opp med skader og forskjellige grader av hudirritasjon.


Den gangen da jeg skulle vokse braziliansk selv hjemme. MARNA tester KOMMENTARER. Nå skal jeg fortelle om noe som er ganske vanskelig å snakke om. Har aldri gjort det før.


Men er lei av å bli pinnsvin to dager etter at jeg har barbert meg. Og blir så sår hvis jeg barberer meg oftere enn én gang i uka. Noen som pleier gjøre dette selv som har tips?


Voksstrips å anbefale? Enten du går for full brazilian der du fjerner alt hår, eller kun tar vekk håret noen steder, så er intimvoksing den metoden som gir det mest langvarige resultatet. Vi tok skrittet og prøvde intimvoksing. Intimvoksing hjemme. Det er ikke akkurat en drøm å få hårene revet vekk der nede.


Ikke prøv dette hjemme. Vi har testet brasiliansk voksing. Brasil versus Hollywood. Unngå de verste vokstabbene.


Hva er fordelen med intimvoksing ? De fleste synes det er befriende å slippe å barbere seg for eksempel hver tredje dag og i tillegg vil resultatet etter barbering ikke kunne gi et så rent og glatt resultat som ved voksing.

torsdag 24. april 2014

Sol no barn

Sol no barn

Dekk og LM-felger gunstig fra vår nettbutikk. Mulighet for avbetaling! Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv. PIаn vаn zаkеnmаn hееft еnоrmе imрасt ор jоuw inkоmstеn! Vеrdiеn еIkе dаg gеId!


Få en pause i hverdagen gjennom de sakene og temaene du er opptatt av. Underholdning, mote og engasjement som gir deg energi. Barn skadd i båtulykke i Nordland. Det opplyser politiet.


Også en annen ti år gammel gutt og en mann i 50-årene ble skadd i ulykken,. Se barnas favorittprogrammer fra NRK Super. Her finner du hele NRK Supers utvalg av serier, filmer og underholdning. Sol Barn og Unge Flotte barnesider med spill, chat m. Barneombudet: Unge Einsteinere Siden for de små geniene: Billi Bear Engelsk Mye moro for barn (krever flash) Barnas Web Aktiviteter, datatips: Barnevakten Hjelp i barns møte m. Kritikerrost og trygt DIY nettsamfunn hvor barn og unge kan registrere seg gratis og få tilgang på masse spennende gjør-det-selv instruksjoner, for deretter å kunne dele resultatene med andre. Her får du velge din egen virtuelle karakter og eget brukernavn.


Sol no barn

Vi har blant annet jentespill, slik som påkledningsspill, dyrespill, sminkespill og eventyrspill. En nettside med lenker for foreldre og barn. Nye sider er under bygging - De gamle sidene finner. VG har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.

Kinesisk kylling i karri

En nydelig rett til grillkvelden din! Ha i kyllingen og dryss over litt karri , wokk på høy varme til alt kjøttet er hvitt. Beveg på kjøttet hele tiden. Sett kjøttet til side, hold det varmt viss du klarer.


Tips: Har du små barn eller ønsker mild curry så reduser curry paste til ts. Kutt opp kylling i biter og grønnsaker om du ikke bruker wok mixen.

Skjær opp kylling og grønnsaker som angitt, slik at du har alt klart før du setter i gang. Stek kyllingbitene raskt i litt nøytral olje, men ikke så lenge at de blir gjennomstekt. Kok risen etter anvisningen på pakken.


Hei, og god lørdag! Nå skulle jeg egentlig ha vært på fjellet og sittet foran peisen med en kaffekopp, men planene ble endret i siste liten. Så nå sitter jeg heller i sengen kaffekopp nummer en ny runde med eplechips er i ovnen, og det er på tide å dele en ny oppskrift med dere. Siden all karri er krydderblanding er smaken forskjellig fra den ene produsenten til den andre, de jeg har funnet i Oslo er mørkere i fargen og smaker litt anderledes – uten at jeg helt kan sette fingeren på forskjellen.


Sett på risen og skjær opp kyllingen.

Menn i tights

Menn i tights

Vær den kuleste på gymmen - kjøp treningsklær online på Gymgrossisten i dag. Nord-Europas største utvalg online. Til markedets beste priser! Stort utvalg av proteinpulver. Kjøp energigivende protein her!


Menn i tights

Se våre Star Nutrition produkter. Kvalitet til svært rimelig pris! Tights og Leggings til Mange Anledninger. Lave Priser og Lynrask Levering!


Men ikke alle er negative: Tren i det du føler er komfortabelt og drit i hva andre mener om gutter i tights , Jenter ser desidert best ut i dem, men det er ikke noe i veien at vi menn bruker det og Kjøpte meg kompresjonstights forrige uke, og selv om jeg ser ut som en jente bakfra er det uten tvil det diggeste jeg har trent i. Fordi de gir bena dine ekstra varme og beskytter dem mot bitre temperaturer, er det mange turgåere som også velger å bruke tights for menn. Her har du en deilig tights i en hellang modell, for alle slags løpere som ser etter en pålitelig underdel denne våren. Som klassisk tights er det ikke mye som skiller seg ut eller forstyrrer. Du får akkurat det du ser, og det er ganske mye!


Designet skiller seg ikke ut, men det er ifølge meg et pluss. The film was produced and directed by Mel Brooks, co-written by Brooks, Evan Chandler, and J. David Shapiro based on a story by Chandler and Shapiro, and stars Cary Elwes, Richard Lewis, and Dave Chappelle in his film debut.

Barnevogn test

De fineste barnevognene og utstyret Lynrask levering på sprell. Se de beste barnevognene fra produsenter som Stokke, Emmaljunga, Britax og Baby Jogger. Se barnevognene som er best i test!


Kjøp barnevogn hos Babyshop. Vi har alt fra baby og opp til eldre barn.

Best-i- test har testet flere ulike stellevesker i ulike prisklasser og med varierte funksjoner. En stelleveske er åpenbart ikke helt avgjørende for at man som ny forelder skal kunne ta vare på barnet på best mulig måte, men for noen kan en velorganisert stelleveske føles som en livredder. Særlig i den forbindelse vil denne testen være nyttig. Ender du likevel med å kjøpe en ny vogn, kan du sannsyneligvis selge den for en god pris om noen år, og kanskje har det kommet noen nyere tester som gir den en god score også. Du finner også masse informasjon om hver modell slik at du selv kan få et grundig inntrykk av hver barnevogn.


Se tester av Britax, Baby Jogger, Babyzen, Cybex og Emmaljunga mfl. Barnevogn er gjerne den største enkeltinvesteringen man har som nybakte foreldre.

onsdag 23. april 2014

Normal respirasjonsfrekvens

Respirasjonsfrekvens er det samme som antall innåndinger per minutt. LES OGSÅ: Hva er normal puls? På sykehuset bruker vi det når vi ser på lungepasienter og vurderer hvor fort de puster.


Vi måler pustefrekvens på pasienter som har blodforgiftning eller ved andre alvorlige infeksjoner, opplyser Aanerud. Et individs normal respirasjonsfrekvens vil endres basert på hans eller hennes alder, og en unormalt høy eller lav respirasjonsfrekvens kan tyde på visse medisinske tilstander. I en norsk studie, publisert i tidsskriftet Pediatrics, har man undersøkt hva som er normal pustefrekvens hos friske nyfødte. Pustefrekvensen ble registrert gjennom første levedøgn hos 9friske, fullbårne barn.


Høyfrekvente jet ventilasjon benytter betydelig høyere luftveiene priser i tandem med lavere enn normalt tidalvolum. Prikking i fingre og rundt munnen. Rask respirasjonsfrekvens , normal O 2-metning. Metabolsk acidose, for eksempel hyperglykemisk ketoacidose. Kan gi rask og overfladisk respirasjon.


Normal respirasjonsfrekvens

At alt avhenger av en rekke faktorer. Den første faktoren er alder. Spedbarn og barn puste på et mye høyere rente enn voksne. Atletisk eller fysisk form voksne kan ha en mye lavere respirasjonsfrekvens enn andre gjennomsnittlig jevnaldrende av samme gruppe. Selv om alles respirasjonsfrekvens vil variere, en respirasjonsfrekvens på mindre enn respirations per minutt eller større enn respirations per minutt er en indikator på en svært alvorlig medisinsk problem og du bør ringe 911.


Hoven i underlivet gravid

Høy kvalitet og 9 nøyaktige med anonym og rask levering. Billig, sikker og rask graviditetstest. Kjøp nå, test deg hjemme. PIаn vаn zаkеnmаn hееft еnоrmе imрасt ор jоuw inkоmstеn! Vеrdiеn еIkе dаg gеId!


Hoven i underlivet gravid

Slimhinnene i underlivet forandrer seg. Faktisk endrer alle slimhinnene i kroppen seg – for eksempel både i munnen, nesen og i underlivet. Som gravid øker også blodmengden i kroppen din, slik at det blir mer blod i hele kretsløpet – også i slimhinnene. Det oppleves typisk som om man er mer hoven og fyldig i underlivet.


Jeg er også hoven i underlivet. Dette er graviditet nr tre, og denne hovenhenet kom først med andremann. Jeg fikk til og med en åreknute på kjønnsleppene! Er gravid i uke 16. Har vært veldig kvalm og uvel så langt i svangerskapet, men i går kveld ble det (endelig!!) sex igjen - herlig!


Men i dag er jeg øm og litt hoven på venstre side i underlivet. Venstre kjønnsleppe og bak til endetarmsåpningen. Kan kjenne at det er ømt og svakt hovent når jeg be. Skikkelig ekkelt spm- men hoven i underlivet.


Kle i skjede og skjedepning, brennende flelse i underlivet , hyppig vannlating og samleiesmerter. Og det er ganske s vanlig bli hoven nedentil nr man gr gravid. Gravid og delvis hoven i underlivet - Kropp og helse.


Hoven i underlivet gravid

Veldig rart det her, og jeg vet ikke helt hvordan jeg skal beskrive det.

Hvor får man kjøpt graviditetstest

Billig, sikker og rask graviditetstest. Kjøp nå, test deg hjemme. Stort utvalg av parfymer, sminke, hårpleie, ansiktspleie, dusjsåpe og mye mer! Nå kan du bestille produkt fra Vitusapotek på nett. GigaGunstig is dé site om By Far te vergelijken!


Vi får ofte spørsmål om når i syklusen en graviditetstest viser sikkert resultat, eller om det spiller noen. Når man bruker en graviditetstest -Strimmel, må man først samle opp urinen. Du kan kjøpe graviditetstester online til lavpris, og om du kjøper for mer enn 2kroner. Så, hvis du for eksempel forventer menstruasjonen den 15. Bruk vår praktiske kalkulator for når du bør teste, for å finne ut når du kan teste med Clearblue Early Detection graviditetstest – ingen annen test kan gi deg tidligere svar.


Vi får mange spørsmål omkring dette emne, da man jo gjerne vil vite om det har lykkes en å bli gravid. SVARET er også ganske enkelt: Hvis du ønsker å vite det med stor sannsynlighet, så bør en graviditetstest først utføres på den dagen hvor menstruasjonen forventes. I blant vil man bare ha et raskt svar om egen kropp og helse.


Vi fører en rekke graviditetstester, eggløsningstester, blodstrykksapparat og andre selvtester til hjemmebruk. Spørsmålene er mange når det kommer til graviditetstester. Når skal egentlig man ta en graviditetstest ?

Gravid kvalme uke

Rask og trygg leveranse. Billig, sikker og rask graviditetstest. Kjøp nå, test deg hjemme. Noen få kvinner er fortsatt kvalme etter ukers graviditet.


Selv om du kaster opp to eller tre ganger daglig, beholder du vanligvis noe mat i kroppen.

Kvalmen er sjelden farlig for deg eller barnet. Det som for et par uker siden var etterlengtede symptomer, er kanskje i ferd med å bli irriterende plager. Noen opplever at kvalmen kommer for fullt denne uka , mens andre føler seg så trøtte at de vil legge seg rett etter jobb. Symptomer kjenner du som regel ikke før i uke 4. I uke er mensen forsinket med én uke. Følg fosteret utvikling i svangerskapet fra uke til uke.


Se bilder av foster i ulike uker og få svar på de vanligste spørsmålene om din graviditet. Over 8gravide kvinner med minst en tidligere spontanabort deltok i denne studien.

Snittalderen på kvinnene var år da studien startet. Hos noen vedvarer plagene også etter uke 20. Noen få har så uttalt kvalme at det medfører vekttap, uttørring og elektrolyttforstyrrelser (forstyrret saltbalanse). Denne tilstanden kalles hyperemesis gravidarum, og kan ha alvorlige konsekvenser for den gravide og fosteret.


Maxi cosi bilstol

Kjøp Maxi-Cosi bilstol hos Babyshop. Vi har alt fra baby og opp til eldre barn. Search Cosi Maxi on Shop411. Let the Savings Begin.


Maxi - Cosi er et ledende merke innen bilseter og har vært det i over år.

Hvert sete er spesielt tilpasset barnets behov for sin alder , noe som gir barnet en komfortabel og trygg reise. Jollyroom har et godt utvalg av av barneseter fra Maxi - Cosi. Du finner babybilstoler, vanlige bilstoler, beltestoler, samt hendig tilbehør. Det beste fra Maxi - Cosi. Dette er et klassisk varemerke du som forelder kan stole fullt og helt på.


Stolen kan stilles i fire ulike posisjoner ved hjelp av en glidebryter som er lett tilgjengelig. Säkra och bekväma babyskyd bilbarnstolar och barnvagnar från Maxi Cosi för ditt barn. Lär dig mer om bilstolssäkerhet, krocktester, i Size, ISOFIX och vilken bilstol som passar din bil på den officiella Maxi Cosi hemsidan.

Setet er er godkjent etter den nyeste og strengeste i-Size R1standarden og innbyr til en enkel 360° rotering av setet for å enklere ta inn og ut barnet av bilen. Du kan benytte bilens egne belter for å monteres stolen.

tirsdag 22. april 2014

Nettstudier bi

Nettstudier gjør det mulig for deg som ikke kan møte på campus å studere på BI , enten du er på reise, bor langt unna campus eller bare vil studere på egenhånd. Du kan velge mellom årsenheter, hele studier eller frittstående kurs som inngår i studiene. Skriv inn brukernavn og passord. Her finner du en oversikt over tidspunkt for disse.


Nettstudier bi

På samlingen vil du treffe lærer, medstudenter og ansatte ved Handelshøyskolen BI. Det faglige innholdet vil gi deg oversikt over temaene i kurset og gi deg et godt utgangspunkt for det videre arbeidet med studiene. Her kan du søke etter innhold på BIs nettsider.


Finn studier og kurs, info om opptak, artikler, forskning og ansatte. HVA ER NETTSTUDIER ? Nettstudier betyr ganske enkelt at du studerer på nett uten å måtte møte til faste undervisningstider. Du kan dermed studere akkurat når og hvor du vil. Våre nettstudier passer for deg som trenger en mer fleksibel studiehverdag og vi har alltid ledige studieplasser. Noen nettskoler har rullerende opptak, mens andre har faste oppstartstidspunkt.


Nettstudier bi

Nettstudier blir mer og mer populært, noe som gjør at studietilbudene også utvides hele tiden. NKI Nettstudier tilbyr fullverdig utdanning på nett, til deg som trenger fleksibilitet i studiene. Høyskolen Kristiania Nettstudier tilbyr fleksible studier.


Kontrastvegg soverom

Kontrastvegg soverom

Her var det løse teppefliser på betonggulv, gulnet og hullete miljøstripe på veggene, furupanel i takene samt to store skyvedørsgarderober med dekorterte speildører. Ved å bruke veggfarge soverom vil du bygge en unik, maskulin atmosfære i soverommet. Kontrastvegg soverom Riva i Selly Home. Denne kombinasjonen vil gi et pust av luksus i hvert soverom.


Vinduveggen som kontrastvegg Et litt mindre vanlig, men vel så effektfull variant er å male den veggen med vinduene på i en annen farge. Velger man å la vinduveggen være fondvegg er det enklere å la kontrastveggen bli en større del av helheten i rommet fordi man ikke får denne store flaten på samme måte. Personlige preferanser Dette er kanskje det viktigste punktet å tenke gjennom før man velger farger.


Til syvende og sist er det deg og din familie som skal bo og oppholde dere i rommet – ikke naboen, trendguruen, interiørkonsulenten eller betjeningen hos fargehandleren. Fersken kontrastvegg soverom. I dette skandinaviske studioet kontrasterer ferskenes rødme vegger seg med den høye effekten svart og hvit veggkunst. Men den mykheten gjenspeiles igjen i jute-teppet og sengetøy med havredyr. Blush pink parer seg også pent med stålblå gråtoner og til og med knallrød for en uventet kontrast.


Finn din favoritt blant blåfargene Blåmalte vegger i alle nyanser, fra dus pastell til mørk petroleum, er tydelig i trendbildet.

Legoland kart

Her er masser af action, fart og sjov. Here you will find minigolf, an activity playgroun a mini-zoo as well as sheltered and cosy nooks. De flotte feriehusene har et moderne interiør, ba kjøkken og terrasse. Det finnes også feriehus med boblebad og badstue for dem som ønsker litt ekstra luksus.


LEGOLAND -parken er åpen fra 28. Kart over Lalandia.

Kombiner miniferien i. Du anbefales å sjekke åpningstidene nærmere. Kontakt hotellet for mer informasjon. Oppdag lokale bedrifter, søk etter venner og familie, se flyfoto og gatebilder og finn nærmeste kildesortering. Her finner du eiendomsdata, turkart, sjøkart, stedsnavn, nødplakat, sykkelruter og stier. I tillegg finner du luftfartshindre, tilgjengelighetsdata og fastmerker.


Ontvang het laatste halflang kapsels en nieuwe en haar ideeën. Legoland har en egen app, med kart over området.

Denne får mye ros og anbefales å laste ned før du står i parken med supertregt 3G (Som du skjønner - vi fikk ikke testet ut denne i praksis!) I tillegg til å være et kart som tillater deg å planlegge turen din, kan du også se noen av opplevelsene på forhån og få et inntrykk.

Emmaljunga city cross sportsdel

Emmaljunga city cross sportsdel

Se hundrevis av barnevogner og finn den som passer for dere. Se alle modeller og sammenlign priser fra flere butikker. Finn best pris på hvitevarer. Se de beste tilbudene! Stort utvalg av barneinteriør, utstyr, leker og kostymer.


Emmaljunga city cross sportsdel

Populære merkevarer. Kjente merkevarer i høy kvalitet og i alle prisklasser. Emmaljunga barnevogner Er laget for moderne foreldre med høyeste krav.


Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg den beste brukeropplevelsen på nettstedet vårt. Både med baby bag og sportsdel. Vognen er brukt til to barn men er fortsatt i veldig god stand. Et par små bruksmerker som at det ene hjulet er litt slitt.


Emmaljunga city cross sportsdel

Hjulene er ikke luft så den funger likevel helt fint. Nye hjul og deler til vognen kjøpes enkelt hos babyshop. Den har fin liggedel og godt håndtak, men den er stor og veier mye, og kan bli tung å manøvre i byen. City Cross sportsvogn passer barn fra mnd. Den billigste annonsen ligger ute til Kr.


Sjekk ut alle annonser fra hundrevis av markedsplasser på Rubrikk. Vognen leveres med personlig rådgivning og en full sikkerhetsdemonstrasjon. Ser det er mange som har tenkt å gå for city cross vognen i vogntråden, så lurer på om det er noen om har satt seg litt inn i forskjellen på de forskjellige årsmodellene? Prøver å finne ut litt om pris på finn. Vi har kjøpt en brukt City cross i capri black.


mandag 21. april 2014

Tidlig ultralyd uke 8

For noen er det viktig og tidligst mulig få svangerskapet konstatert. Allerede fra uke -kan vi gjøre ultralyd å se om hjertet slår. Denne undersøkelsen kaller mange for tidlig ultralyd. Før fullgåtte uker er ikke fosteret utviklet nok, og vi kan derfor ikke forvente å se hjerteslag. Få dager spiller en stor rolle i denne sammenheng.


Jeg skulle aller helst ventet noen uker til men det lar seg vanskelig gjøre grunnet sommerferien. Spørsmålet mitt er hva vi egentlig kan forvente og se? Og om alt ser bra ut med den lille, hva er den prosentvise sjansen for at det går fint til over uk. Ville bare høre om hjertet banket og vite at det er i livmoren? Reiser på lengre reise uke og kunne tenke meg å vite dette før jeg reiser.


Noen ønsker ultralyd før rutineundersøkelsen på UNN i uke 18. Vi tilbyr tidlig ultralyd allerede fra uke 8. I tillegg til å bekrefte om det er hjerteslag kan vi i denne perioden se at fosteret ligger på rett plass i livmorhulen. Vi kan se om det er flere foster.


Det kan være vanskelig å se kjønnet før uke 1 men i noen tilfeller er det mulig å fastslå kjønn fra og med uke 1 forklarer Molnar. En del gynekologer ønsker imidlertid ikke å uttale seg om dette på tidlig ultralyd på grunn av stor feilmargin. Babyen din har nå fått sin egen ansiktsform, og på en eventuell tidlig ultralyd vil du tydelig kunne se barnets hode og de små knoppene som skal bli armer og bein.

Svie under samleie

SVIE UNDER SAMLEIE : Det er dessverre mange kvinner som beskriver som opplever svie i forbindelse med samleie. Ofte vet man helt vet hva som er årsaken. Svie under og etter samleie. Blir altfor våt under samleie.


Kjenner ikke penisen. Etter min siste menstruasjon, har underlivet m.

Har enda ikkje fått orgasme og. Hvis man har opplevd et overgrep, kan også dette gie svie og ubehag i skjeden under sex. Hvis det kan tenkes at du har blitt smittet av en kjønnssykdom, anbefaler jeg deg å ta en test på helsestasjon for ungdom. Det gjør fryktelig vondt når penis presses inn. Jeg går rett på sak.


Før den tid var det aldri problem under samleie. En av grunnene kan være at du får en lett reaksjon på din venns bakterieflora på penis, som gjør at du får en sviereaksjon fra skjeden. SVAR: Hei jente (18) Takk for at du skriver til ung.

Selv om det kan være mange årsaker til svie , anbefaler jeg. Mange gravide opplever en sviende fornemmelse i underlivet under graviditeten. Noen har lett sviende plager, mens andre opplever en sterkt brennende fornemmelse.

Veldedige organisasjoner

Veldedige organisasjoner

Du kan kreve fradrag for gave til visse frivillige organisasjoner , tros- og livssynssamfunn som er forhåndsgodkjent av Skatteetaten. Listen nedenfor viser hvilke organisasjoner som er omfattet av gavefradragsordningen. Godkjente organisasjoner. Listen viser organisasjoner som er godkjent av Innsamlingskontrollen. Når en organisasjon blir godkjent forplikter den seg til å følge spesifikke regnskapsregler og etiske retningslinjer for innsamling, og underlegge seg ekstern kontroll.


Veldedige organisasjoner

Mange lokale frivillige organisasjoner har dessuten engasjert seg i folkemøtene som har blitt holdt rundt i Norge. Dersom du synes det er vanskelig å vite hvordan du som privatperson kan bidra til at barn og unge i ditt nærmiljø blir sett, anbefaler vi deg å ta kontakt med en frivillig organisasjon med dette som fokus. Det finnes videre noen unntak og fritak fra mva-reglene som er laget for organisasjoner. Les mer om merverdiavgift for veldedige og almennyttige organisasjoner.


Når du kjøper lodd hos Postkodelotteriet, bidrar du til å gjøre verden til et litt bedre sted. Minst av nettoinntekten, etter at gevinster har blitt utdelt, går til veldedige organisasjoner. Tjener du over beløpsgrensen fra en slik organisasjon i løpet av et inntektsår, så er hele beløpet skattepliktig.


En ideell organisasjon (på engelsk ofte kalt nonprofit organization, NPO eller også Non Government Organisation (NGO)) er en juridisk person som arbeider utelukkende for et sosialt formål for fellesskapets beste, og som reinvesterer eventuelt overskudd tilbake til organisasjonens formål.

Husvask tips

En god husvask forlenger levetiden på ytterpanelet ditt, hindrer soppangrep og gjør at du slipper å male så ofte. Men også her er det mange som gjør feil. En av de vanligste feilene folk gjør under vårrengjøringen er å vaske huset nedenifra og opp hevder Raymond Myrlan kjedeleder i boligbyggeren Mesterhus. VASKEMIDDEL: Etter å ha spylt av veggen, sprayer du på vaskemiddel. Husvask skal brukes ved årlig vask av huset.


Unngå å la vaskemiddelet tørke på veggen, da har den.

Gjør jobben riktig, og du kan få et vakkert resultat som holder seg godt i mange år. Du trenger husvask , påføringsflaske, børste og vannslange eller høytrykksspyler. Bruk gjerne hansker og beskyttelsesbriller. Med ønsker gjerne å ha det pent og 1. Har du noen tips til meg? Jeg bruker klorin til å matte ned overflaten før maling, ved å bruke en solid skrubb, og jeg bruker klorin ved husvask generelt når jeg ikke har planer om å male.


Så lenge det er frostfritt, kan den årlige vasken helt fint gjennomføres på sommeren eller om høsten. Det er imidlertid lurt å vente til den verste pollenspredningen har gitt seg, slik at man får med seg alt, sier Moberg.

fredag 18. april 2014

Når slutter barn å sove på dagen

Verken Når vanuit een vakantiehuis. Nu eenvoudig online boeken! PIаn vаn zаkеnmаn hееft еnоrmе imрасt ор jоuw inkоmstеn! Vеrdiеn еIkе dаg gеId! Her er det store individuelle forskjeller.


Noen barn slutter veldig tidlig, andre trenger en liten lur helt opp til skolealder. Men for de fleste skjer nedtrappingen ved toårsalderen. Mange barnehageansatte er utrolig flinke til å få barn til å sove ! Husker jeg sa de aldri ville få min gutt til å sove i en stillestående vogn, men det klarte de omtrent fra første dag ! De fleste barn slutter å sove på dagen når de er mellom to og tre, men det er veldig forskjellig når. Lengden på luren vil ofte variere, noe som avhenger av om leggingen på kvelden går greit og barnet sover hele natten. Når er det normalt at barna slutter å sove på dagen.


I barnehagen sover hun 5-timer - er det på tide og slutte med dette? I det siste har hun enkelte dager bestemt for at hun ikke vil sove på dagen. Har ei jente på måneder. Synes dette er så tidlig? HVilke erfaringer har dere?


Forstår jo at det er individuelt hvor mye søvn de trenger,men greit å høre litt om andres erfaringer. Alle barn er forskjellige, og noen trenger mer søvn enn andre. Men når barnet er rundt tre år gammelt er det vanlig å slutte med soving på dagtid.


Mange barn slutter å sove på dagen sommeren etter at de har fylt to år.

Foster uke 25

Det er det beste beviset på at barnet ditt har det bra! Du (og de rundt deg) har kanskje lagt merke til at hendene dine ofte lander på magen, og stryker kjærlig over den. Read in English: weeks pregnant: Will soon look like a finished baby Sjansen for at babyen i magen overlever en for tidlig fødsel, øker nå fra uke til uke.


Husk å lagre nummeret til fødeavdelingen på telefonen din. Alle pasientinformasjonene er basert på artikler skrevet for leger i Norsk Elektronisk Legehåndbok (NEL) og forfattet av NEL-redaksjonens leger, med mindre annet er oppgitt.

Følg graviditeten uke for uke. Les hva som skjer med babyen i magen, og i mors kropp. Få gode tips til dere som skal bli foreldre hver uke i svangerskapet. Drøyt halvparten av alle gravide kvinner får i uke vondt i ryggen. Mange kjenner også halsbrann, bekkenløsning og hemoroider.


Når du er gravid i uke er det på tide å finne ut hvordan du vil føde. Det kan jo være artig å prøve, resultatet ligger bare noen måneder unna, og hvem ville vel ikke like å ha en sang som virker ekstra beroligende på babyen. Om barnet: Stemmebånd!

Populære innlegg