fredag 23. september 2016

Forsikring sameie

Forsikring mot innbrud brann-, vann- og naturskader. Be om tilbud i dag! Kom raskt tilbake til jobb. Helseforsikring til arbeidstakere! Ansvarsforsikring for din bedrift.


Få gode tilbu sjekk på mobil her!

Fyll ut ett skjema, og motta tilbud fra flere forsikringsselskaper. Bytt til forsikring gjennom LOfavør. Les mer om kollektive forsikringer her!


Her er flere forsikringer som ofte velges av borettslag og sameie. Tilleggsdekninger eiendom. Vi har satt sammen en forsikringspakke som sikrer de viktigste felles verdier, liv og helse i borettslaget eller sameiet deres.


Du kan enkelt tilpasse pakken til det behovet akkurat dere har. Denne forsikringen egner seg for borettslag, boligsameier, boligaksjeselskaper og andre boligsammenslutninger. Vi forsikrer også annen eiendomsmasse.

Med tanke på sikkerhet er det også viktig å tegne en god forsikring for ditt sameie eller borettslag. Når beboerne i et sameie eller borettslag vet at en god forsikring er tegnet for fellesskapet vil dette gjøre området deres mer attraktivt. Når det gjelder forsikring , så består mitt sameie av 2-, 3- og 4-mannsboliger.


Boligkjøper- forsikring gir ikke bedre rettigheter etter avhendingsloven. Som kjøper står du i samme rettslige stilling overfor selger av boligen, uavhengig av hvorvidt du har tegnet boligkjøper- forsikring. Du får altså ikke krav på noen større utbetaling, selv om du har tegnet en slik forsikring. Den øverste myndigheten i et sameie utøves av sameiemøtet. Sameiemøtet kan ta beslutninger om utbygging og påbygging, salg og kjøp.


Det er styret i sameiet som har ansvaret for vedlikehold av selve eiendommen, for eksempel klipping av gressplen, og de skal se til at vedtektene etterfølges. Vi har de mest fornøyde og lojale forsikringskundene, ifølge Norsk kundebarometer. Forskjeller i finansieringen. Måten å finansiere en bolig i et borettslag på er som regel annerledes enn i et sameie. Når du kjøper en selveierbolig i et sameie må du som kjøper normalt selv skaffe til veie hele kjøpesummen.


Nesten alle nordmenn trenger en eller flere forsikringer. Jo mer du eier, jo større behov for å forsikre disse eiendelene. Er du barn, ungdom eller ung voksen, kan du ofte dekkes av foreldrenes forsikring , både for innbo og reise, men sjekk hvilke aldersgrenser som gjelder.


Dette betyr at ditt boligselskap vil bli overført og konvertert til Tryg, men at dere fortsatt vil nyte godt av markedets kanskje beste forsikring. Du velger selv hvilke selskaper du ønsker tilbud fra.

Tjenesten er helt gratis, og tilbudene du mottar er helt. Trykk på Skjemaer øverst til høyre, og velg deretter. Melde skade Dersom det oppstår en skade, bør du melde fra til styrelederen i ditt borettslag eller sameie så fort som mulig slik at styret kan sende skademelding til forsikringsselskapet. Med Næringsbygg Pluss tilbyr vi en forsikring som dekker de aller fleste plutselige og uforutsette skader på bygning.


I tillegg til å dekke skade etter brann, vann, tyveri og naturskade, dekker Pluss også annen ytre og indre påvirkning som rammer bygningen. De aller fleste privatpersoner har ulike former for forsikring , for eksempel forsikring på innbo, hus, leilighet eller hytte. De fleste slike forsikringer inneholder også en rettshjelpforsikring.


Det vil si at forsikringene i mange tilfeller dekker utgifter til advokat når det oppstår tvister.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg