fredag 9. september 2016

Spontanabort eller mensen

De tror gjerne at det bare er en vanlig mens , sier hun. Selv om det kan være vanskelig å tenke slik der og da, er det også viktig å huske at en spontanabort som regel skjer av en grunn. Som oftest skjer tidlige spontanaborter fordi det rett og slett ikke er liv laga.


Det vil si at mensen er 3-dager sen fordi egget såvidt fester seg. Merker tydelig forskjell.

Mye større smerter, og mer blødning, ofte styrtblødninger første døgnet, selv etter så få dager. Spontanabort eller mensen ? I følge appen jeg har så er jeg uker og dager gravid (hvis jeg i det heletatt er det). Hvis noe vev fra fosteret eller morkaken er igjen i livmoren etter en spontanabort , eller hvis fosteret dør og forblir i livmoren, kan legene gjøre ett av følgende: Hvis kvinnen ikke har feber og ikke er syk, kan hun følges nøye mens man venter for å se om livmoren vil fordrive fosteret og morkaken på egen hånd. Tegnene p en tidlig spontanabort kan vre vanskelig legge merke til.


Var det en rar mensen jeg hadde eller en spontanabort. Hvis mensen kommer sent, kan det bety at du egentlig har en tidlig abort.

Generelt eller genitalia, slik som klamydia, kan fre til spontanabort. Smerter og bldning kan vre symptomer p en tidlig abort. Symptomer på spontanabort. De aller første symptomene på en spontanabort er nemlig svært diffuse.


Tidlig i svangerskapet er det så å si umulig å merke med mindre du tester deg samme dag som du forventer mens , og får positiv graviditetstest, sier jordmor ved Hjemmejordmor i Bergen, Annhja Nielsen. Det høres i det minste betryggende ut dersom blødningen er for liten til å være en spontanabort. Det er som sagt en veldig liten blødning. Så kan det være det er mensen som er noen dager for tidlig ute.


Men om jeg våkner i morgen og fortsatt ikke har begynt å blø ordentlig, er det vel heller tvilsomt at det er mensen også. En spontanabort betyr et ufrivillig, spontant tap av en graviditet før 22. Tilstanden er forbundet med uprovosert vaginalblødning med eller uten smerter nederst i magen.


Hvis du har hatt tre eller flere spontanaborter , kan legen utrede deg for å se om det skyldes en bestemt årsak. Da vil du sannsynligvis ta blodprøver for antifosfolipid-syndrom, som er en blod-koaguleringssykdom. Men fordi spontanabort er så vanlig, vil du sannsynligvis ikke ta tester hvis du har hatt færre enn tre spontanaborter. Eldstemann skal få TV på rommet og har arvet en eldre TV (ikke smart tv).


Så vi tenkte at hun skulle få en canal digital boks hun også.

Men jeg forstår ikke helt nettsiden dems. Opererer de med TV i alle rom som en egen pakkeløsning eller kan vi f. For kvinner med en ukomplisert spontanabort , viser våre data at det ikke er noen grunn til å utsette å forsøke å bli gravid på nytt, sier Schisterman. Kvinnene som deltok i undersøkelsen hadde enten en eller to episoder med spontanabort bak seg.


Kvinnene var i gjennomsnitt år, mens partnerne var rundt år. Etter en spontanabort eller en abort, kan det ta opptil uker før kroppens hormoner er tilbake til normale nivåer. Hvis du tester deg i denne perioden kan det ikke fastslås om resultatet Gravid betyr en ny graviditet eller vises på grunn av et fortsatt forhøyet graviditetshormon-nivå fra den tidligere graviditeten.


Postet litt fort der ja. Tipper du ikke er gravi siden testen viste negativt siden mensen allerede var forsinket med flere dager. Ved abort er det vanlig at man blør mer enn en vanlig mens , og du har blødd mindre enn vanlig, så det kan være at du bare var forsinket. Hei Jeg tror jeg hadde en spontanabort mandag. Greia er at jeg begynte på P plaster før forventet mens i mai og trodde mensen ble forsinket pga dette.


Jeg hadde sex siste dagen i mensen rundt 14. Les gjerne: ting du aldri må gjøre mot skjeden din. Det gjelder både den som har hatt spontanaborten , og partneren. Du kan prøve å bli gravid igjen når mensen er kommet tilbake, og du er både fysisk og mentalt klar. Hvis jeg forstår deg rett kom denne uvanlige mensen litt for tidlig, det taler litt i mot at dette kan ha vært en spontanabort.


For å bli gravid må man ha hatt samleie i dagene før eller under eggløsning. Eggløsningen kommer to uker før neste mens. Kanskje kommer blødningene bare litt før eller litt senere, og det tolkes derfor som en normal mens , sier han. Bli gravid etter spontanabort.


Siden spontanaborten i seg selv er et bevis på at kvinnen kan bli gravi er det egentlig ingen grunn til å frykte at dette skal skje igjen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg